Igrice koje podržavaju PHYSX:
.
.
.
Zašto toliko sumnjaš ako je očigledno da nisi informiran? (molim lijepo da s o vim ne uvrijediš, jer nisam tako mislio)
.
.
.
Zašto toliko sumnjaš ako je očigledno da nisi informiran? (molim lijepo da s o vim ne uvrijediš, jer nisam tako mislio)
ahhaahah XD da yebena im je cijena nema sta najpovoljnije definitivn XD cak ni sam intel neda toliki popust XD
...
Race Driver: Grid
...
moja preporuka ti je Gigabyte GF GTX 260...
jel mi neko moze rec di mogu kupit ovu graficku?
EVGA GTX 260 Core216 Superclocked...
Nema je.
Ja imam ovu iz potpisa i također je gainward. Iako nije dobra za clockanje digao sam jezgru sa 450 na 650, shrader s 928 na 1300 i memoriju sa 800 na 1000 a temperatura ne prelazi 63°c nakon 4h igranja Crysisa (hlađenje je pasivno). Mislim da ti to sve govori, uzmi gainward.
Nema je.
Nema je.
e to sam se ja uvijek pito zasto da uzme skuplju XFX kad sam moze dic taktove? =S
e to sam se ja uvijek pito zasto da uzme skuplju XFX kad sam moze dic taktove? =S
Izgleda da nema nigdi,strašno je loš izbor zato jer se slabo prodaje pa onda ni ne žele nabavljat.Ovde u Splitu kad uđeš npr. u vemila izgleda da je svaki dan inventura jer nema ni žive duše,a i nema ništa dobro za kupit.Insane in brain su cijene.
Osim u HGSpotu?
U hg spotu imaš još veči izbor ništavila.Nema bože tebe ničeg u Splitu,tuga s juga.
pa mozda se moze narucit pa ti kaze za 1-5 tj dođite...
Uglavnom kaže:ne znamo kad će biti raspoloživo.Jedino preostaje links koji je najbolji po izboru ali i tu se sve triba naručivat.Eto sad ni u njih nema poštena 260 gtx jer nabavljaju po par komada.
evo u hg spotu sam naso:
VGA PCI-E BFG, GTX 260 MAXCORE OCX, GeForce GTX 260, PhysX, 896 MB, Dual DVI, HDTV za 2299kn
evo link i izgleda ljepa i mocna
Pa baš je pristupačna cijena.Kladija bi se da in je to 65nm verzija jer je tolika cijena.
Pa baš je pristupačna cijena.
U hg spotu imaš još veči izbor ništavila.Nema bože tebe ničeg u Splitu,tuga s juga.
Odeš na nabava.net i kad ti izbaci hrpu grafa odeš na link trgovine nazoveš ili pošalješ mail i dobiješ objašnjenje ima ili nema kad če biti može li se naručiti
kolika je cijena,dostavljaju li robu na vrata,mogučnost plačanja i dr.
Sada su cijene pale pa je najjeftinija 260 GTX 192 model u ADM-u i imaju je za kupiti 1.450kn a jači model od
Sparkla u Diskont24 260 GTX 216 dođe 1.600kn i takođe je imaju slao sam mail i dostupna je i stiže na vrata u roku 48h
Nisan nikad volija kupovat priko neta.Jerbo ako naručin nešto iz Zg.ili iz drugog grada i ispostavi se da je roba neispravna,šta onda?Jednostavnije je to kupovat negdje u blizini da to mogu odma reklamirat i dobit zamjenu.
Dosta sam kupovao hardwer-a preko neta(dakle narudžbe iz ZG-a za OS i nikada nikakvih problema sa istima-grafe,hardovi naravno novo) ali sam kupovao i polovne stvari sa neta i isto nikada nikakvih problema nisam imao isto sam i sam prodavao i slao diljem HR i uvijek sve OK.
Ali dobro to je tvoje mišljenje i sve OK.Ako ti se isplati dati za isti hardwer 300-400+ kuna samo da bi osobno uzeo u trgovini opet sve OK.
definitivno gainward golden sample. pogledaj u protisu ima za 1260 kn :)