Koju GTX 260

poruka: 117
|
čitano: 18.194
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Koju GTX 260
Hex kaže...

Igrice koje podržavaju PHYSX:

.

.

.

Zašto toliko sumnjaš ako je očigledno da nisi informiran? (molim lijepo da s o vim ne uvrijediš, jer nisam tako mislio)

OMG owned! xD
Ovo cak ni ja nisam znao iako mislim da je Physix odlicna stvar.
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
16 godina
neaktivan

ahhaahah XD da yebena im je cijena nema sta najpovoljnije definitivn XD cak ni sam intel neda toliki popust XD

16 godina
Hex kaže...

Igrice koje podržavaju PHYSX:

...
Race Driver: Grid
...

Zašto toliko sumnjaš ako je očigledno da nisi informiran? (molim lijepo da s o vim ne uvrijediš, jer nisam tako mislio)

Ovo mi malo cudno jer u Race Driver-u ATi ima puno jace performanse od nVidia-e.

Zar ne bi u igrama koje podrzavaju physix nVidia trebala biti dominantna?
16 godina
Hex kaže...
start kaže...

moja preporuka ti je Gigabyte GF GTX 260...

A jel ovo bolje?!!!Neodlučan
 sve je dobro dok radi...
Intel Core 2 Duo 2.40GHz, ATI Radeon 3870, Gigabyte GA-954GCMX-S2
16 godina
neaktivan
Koju GTX 260

jel mi neko moze rec di mogu kupit ovu graficku?

EVGA GTX 260 Core216 Superclocked...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nema je.

doktor za grafe i ludosti
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
xxxxx kaže...

Ja imam ovu iz potpisa i također je gainward. Iako nije dobra za clockanje digao sam jezgru sa 450 na 650, shrader s 928 na 1300 i memoriju sa 800 na 1000 a temperatura ne prelazi 63°c nakon 4h igranja Crysisa (hlađenje je pasivno). Mislim da ti to sve govori, uzmi gainward.

Ti imaš 8500gt, a mi pričamo o gtx260 koja je jaca od nje ohohoh...
Ovako ovaj jedan lik iznad je rekao negrije se preko 60C, e nije ni cudo da neide iznad kada je opterećena tek kojih 60% u loadu zato što je procesor slab.

Meni se ova hd4870 nije grijala preko 60C(referentna) negdje oko 58 je bila , a to je bilo sa athlonom x2 5000+ BE na 3,0-3,1GHz, e sada kada sam dobio phenomena opterećenje grafe je 100% i grije se preko 72C to je razlika od 12C što po meni nije baš malo.
Kupi ti jači procesor pa ces vidit kak ce se grijat!
Da napomenem na 70C se vent vrti na oko 65% što je neizdrživo, a prije se vrtio na 50% i temp je bila 58-62C.
Stara gtx-ica (192sp-a) se neisplati kupovat, samo gtx260 216, makar ce i ona past pod novom gtx275 i hd4890.
 A jesi i ti smiješan.Kakve veze ima opterečenje grafe sa centralnim procesorom.I to da ti Crysis nije opteretio 100% grafu(ŠTA REČI NA TO NEGO(LOL!)).U igrama CPU može biti usko grlo zato što fizika(OSIM PHYSX-a)ovisi o procesoru,a ne o grafi.Znači procesor ne utiječe na grijanje grafe,opterečenje,i max FPS.Nego utiječe na stabilnost samog FPS-a.Jer pri zahtijevnim prikazima(EKSPLOZIJA,VATRA,DIM) procesor mora računat što brže fiziku kako bi se pri tom prikazu dobio minimalini pad FPS-a.Znači kad se kaže da proc neče iskoristit punu snagu grafe misli se da neče imat toliko stabilan FPS,a ne da grafa neče biti 100% opterečena(POGOTOVO U CRYSISU).Imao sam C2D E6420 na 2,16Ghz i jedino što sam u igrama primjetio je nagli padovi FPS-a dok mi se je grafa bila na 100% opterečenja(CRYSIS),kada sam OC-al proc na 3,2Ghz padovi su nestali,a grafa je ostala na 100% i grije se potpuno indentično kao što se je i grijala.
MICROMAN
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 17:46 (microman).
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Nema je.

a onda sam mislio neku od ove dvije sobzirom da je cijena 200kn dal je velika razlika između ove dve?
Zotac GF GTX260, 896MB DDR3, AMP2 Edition
VGA PCI-E XFX GeForce GTX 260 Black Edition, 666MHz, stream 216, 896MB DDR3
16 godina
neaktivan
damian123 kaže...
dery kaže...

Nema je.

a onda sam mislio neku od ove dvije sobzirom da je cijena 200kn dal je velika razlika između ove dve?
Zotac GF GTX260, 896MB DDR3, AMP2 Edition
VGA PCI-E XFX GeForce GTX 260 Black Edition, 666MHz, stream 216, 896MB DDR3
 uzmu XFX-icu jer ima veće taktove
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

e to sam se ja uvijek pito zasto da uzme skuplju XFX kad sam moze dic taktove? =S

16 godina
neaktivan
sale666 kaže...

e to sam se ja uvijek pito zasto da uzme skuplju XFX kad sam moze dic taktove? =S

jer ova XFX je tvornički overklokana i ima garanciju da radi,a svi proizvođači napomenu da ako se grafa overkloka doma garancija se gubi i tako ostaneš pokvarene grafe i nevaljane garancije.zato skoro svi proizvođači izdaju neklokanu i klokanu grafu,a ova druga je često dosta skuplja od prve
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...
sale666 kaže...

jer ova XFX je tvornički overklokana i ima garanciju da radi,a svi proizvođači napomenu da ako se grafa overkloka doma garancija se gubi i tako ostaneš pokvarene grafe i nevaljane garancije.zato skoro svi proizvođači izdaju neklokanu i klokanu grafu,a ova druga je često dosta skuplja od prve
 Prvo da napomenem.Overclocking preko programa poput rive i ATI Try Tools nije opasan za grafu i nemože je oštetiti.Jedino šta se takvim Overclockingom može dogoditi su Artifacti i resetiranje grafičke(ILI CJELOG KOMPA KOD NVIDIE).Ali samoj grafi nije ništa i ne gubi se garancija.A garancija se gubi ukoliko podižeš napon(ŠTO JE VRLO RIZIČNO) da bi povisio taktove još više nego što je to moguče sa običnom overclockom.
MICROMAN
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 15:05 (microman).
16 godina
neaktivan
microman kaže...
pod009 kaže...
sale666 kaže...

Prvo da napomenem.Overclocking preko programa poput rive i ATI Try Tools nije opasan za grafu i nemože je oštetiti.Jedino šta se takvim Overclockingom može dogoditi su Artifacti i resetiranje grafičke(ILI CJELOG KOMPA KOD NVIDIE).Ali samoj grafi nije ništa i ne gubi se garancija.A garancija se gubi ukoliko podižeš napon(ŠTO JE VRLO RIZIČNO) da bi povisio taktove još više nego što je to moguče sa običnom overclockom.
 a da ima i tih progarama,ali radije po meni ići na sigurno pa uzeti sa tvorničkim overclockom
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...
microman kaže...
pod009 kaže...
sale666 kaže...

a da ima i tih progarama,ali radije po meni ići na sigurno pa uzeti sa tvorničkim overclockom
 a jel zna neko dali u nekom nasem ducanu ima tvornicki OC ili OCX
16 godina

Izgleda da nema nigdi,strašno je loš izbor zato jer se slabo prodaje pa onda ni ne žele nabavljat.Ovde u Splitu kad uđeš npr. u vemila izgleda da je svaki dan inventura jer nema ni žive duše,a i nema ništa dobro za kupit.Insane in brain su cijene.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 14:07 (dery).
17 godina
neaktivan
Koju GTX 260

Osim u HGSpotu?

PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

U hg spotu imaš još veči izbor ništavila.Nema bože tebe ničeg u Splitu,tuga s juga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 14:11 (dery).
16 godina
neaktivan
Koju GTX 260

pa mozda se moze narucit pa ti kaze za 1-5 tj dođite...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Uglavnom kaže:ne znamo kad će biti raspoloživo.Jedino preostaje links koji je najbolji po izboru ali i tu se sve triba naručivat.Eto sad ni u njih nema poštena 260 gtx jer nabavljaju po par komada.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 14:20 (dery).
16 godina
neaktivan
Koju GTX 260

evo u hg spotu sam naso:

VGA PCI-E BFG, GTX 260 MAXCORE OCX, GeForce GTX 260, PhysX, 896 MB, Dual DVI, HDTV za 2299kn

evo link i izgleda ljepa i mocnaBelji se

http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=037950

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 14:26 (damian123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa baš je pristupačna cijena.Kladija bi se da in je to 65nm verzija jer je tolika cijena.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 14:29 (dery).
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Pa baš je pristupačna cijena.

evo stavio sam i link pa neka neko ko se malo vise kuzi u to dali je to dobra grafa za tu cijenu i u usporedbi sa ostalim GTX260
16 godina
dery kaže...

U hg spotu imaš još veči izbor ništavila.Nema bože tebe ničeg u Splitu,tuga s juga.

Ma baš tako, ode nemoš jedan jeb**i vent nać a kamoli grafičkuViče
Intel Q6600 @ 3,2 GHz + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT WD 320GB Antec Sonata III 500
17 godina
neaktivan
Koju GTX 260

Odeš na nabava.net i kad ti izbaci hrpu grafa odeš na link trgovine nazoveš ili pošalješ mail i dobiješ objašnjenje ima ili nema kad če biti može li se naručiti

kolika je cijena,dostavljaju li robu na vrata,mogučnost plačanja i dr.

Sada su cijene pale pa je najjeftinija 260 GTX 192 model u ADM-u i imaju je za kupiti 1.450kn a jači model od

Sparkla u Diskont24 260 GTX 216 dođe 1.600kn i takođe je imaju slao sam mail i dostupna je i stiže na vrata u roku 48hOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nisan nikad volija kupovat priko neta.Jerbo ako naručin nešto iz Zg.ili iz drugog grada i ispostavi se da je roba neispravna,šta onda?Jednostavnije je to kupovat negdje u blizini da to mogu odma reklamirat i dobit zamjenu.

vidimo se,ako ja prije ne vidin tebe
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 15:57 (dery).
17 godina
neaktivan
Koju GTX 260

Dosta sam kupovao hardwer-a preko neta(dakle narudžbe iz ZG-a za OS i nikada nikakvih problema sa istima-grafe,hardovi naravno novo) ali sam kupovao i polovne stvari sa neta i isto nikada nikakvih problema nisam imao isto sam i sam prodavao i slao diljem HR i uvijek sve OK.

Ali dobro to je tvoje mišljenje i sve OK.Ako ti se isplati dati za isti hardwer 300-400+ kuna samo da bi osobno uzeo u trgovini opet sve OK.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Koju GTX 260

definitivno gainward golden sample. pogledaj u protisu ima za 1260 kn  :)

Don't drink and drive, Take joint and fly!! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice