Planiram uzeti samo grafičku kojom ću spriječit štekanje na windows 7 tako da ću najvjerojatnije uzeti grafičku koju si mi preporučio(X1600 AGP) s tim da ne uzimam novi CPU.
Što misliš o tome ?
Planiram uzeti samo grafičku kojom ću spriječit štekanje na windows 7 tako da ću najvjerojatnije uzeti grafičku koju si mi preporučio(X1600 AGP) s tim da ne uzimam novi CPU.
Što misliš o tome ?
Kako se kreće cijena grafičke kartice X1600 AGP ?
Koji je bolji GPU brand ATI RADEON ili nVidia GeForce?
AGP kartica više nema u prodaji.
Zadnja koju sam ja vidio je bila hd3650 1G, ali nema smisla danas kupovati novu agp grafu.
Najbolje je u oglasima potražiti neku korištenu 7600 agp ili hd 2600 agp za 100-200 kn.
AGP HD 2600 nikako ne preporucam! Imao sam puno problema s njom, imas samo jedne sluzbene drivere za skinuti, nestabilna je u radu i izazaiva smrzavanje sustava. Za agp su ti najjace,ako se ne varam 3850 i 4670, mada niti jedan procesor iz agp razdoblja ih nemoze iskoristiti. Predlazem ti da ides na serije ispod 2xxx, sad ih mozes naci ultra jeftino
Powercolor hd2600?
Frend igra cod2 s njom, samo treba s službene stranice proizvođača skinuti drivere i to je to, isto što i s hd2400
Sapphire HD4670 Ultimate je moja preporuka.
Sorry za OT, ali zanima me do koliko bi maximalno mogao overclockati stari phenom x3 8450, a da radi stabilno?
Razmisljao sam o nekih 2.9-3.0 GHz. Cooler je Scythe Mugen 2.
Naime htio bih ubrzati sekundarni PC pa me zanima vase misljenje.