Koju grafičku odabrati?

poruka: 38
|
čitano: 12.685
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koju grafičku odabrati?

Je li mi u predloženu konfiguraciju bolje staviti ASUS EN9500GT MAGIC, ASUS EAH4650 ili Sapphire HD 4670?

Konfiguracija Konfiguracija

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koju grafičku odabrati?
g520 kaže...

Je li mi u predloženu konfiguraciju bolje staviti ASUS EN9500GT MAGIC, ASUS EAH4650 ili Sapphire HD 4670?

Zasigurno HD4670.

Istina je oko nas,a laž još više.
16 godina
neaktivan
g520 kaže...

Sory na duplom postu.Molim moderatora da ga izbriše.

HVALA.

Istina je oko nas,a laž još više.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 19:52 (microman).
15 godina
neaktivan

Hoće li ona dobro raditi sa Philips 17" monitorom, starim 7 godina?

17 godina
neaktivan
Koju grafičku odabrati?

Grafa je iviše nego dobra za taj monitor i sustav koji navodiš sve će raditi ko švicarski satOsmijeh

Možeš još pogledati i 9600GSO/GT isto odlični modeli.

Phenom II X2 550BE itd... moj pc...
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 20:46 (Smille).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
g520 kaže...

Hoće li ona dobro raditi sa Philips 17" monitorom, starim 7 godina?

Uzmi HD4670  najbolje ce ti odgovarati za rezoluciju na tvom tom monitoru Smijeh

RIDER
17 godina
Smille kaže...

Grafa je iviše nego dobra za taj monitor i sustav koji navodiš sve će raditi ko švicarski satOsmijeh

Možeš još pogledati i 9600GSO/GT isto odlični modeli.

bolje hd4830/4770 u tom slučaju

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
protjeran
Definitivno 4670
15 godina
neaktivan
Koju grafičku odabrati?

Je li ima netko iskustva s Sapphire HD 4670, i bi li s njom mogao igrati Call of duty 4, Far Cry 2 i slične?

Koja je razlika između nje i ASUS EAH4670/DI/512M, ATi Radeon, HD4670?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 16:30 (g520).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koju grafičku odabrati?

Imam integrisanu grafičku karticu ,dali  mogu ubaciti posebnu još jednu grafičku karticu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CUPKOBA kaže...

Imam integrisanu grafičku karticu ,dali  mogu ubaciti posebnu još jednu grafičku karticu

Možeš.

15 godina
protjeran
Ja s njom te igre igram na 19'' monitoru na high
17 godina
protjeran

ASUS ili Sapphire su dva kvalitetna proizvođača grafičkih. Ja nezz za druge ili ako uopće ima smisla razlikovati po kvaliteti. Jedino po cooleru i bundleu (hladnjak i dodatna oprema) te po cijeni. Uzmi sa najmanjom cijenom i najdužom garancijom, ali sve u svemu ako ti je stalo do neke marke te dvije ne moš fulatOsmijeh I da prvo pitanje za igranje na 17 incha je dost

chew your meat for you pass it back and forth in a passionate kiss...
15 godina
neaktivan
Koju grafičku odabrati?

ja imam hd 4670 na 22"monitoru i igram COD4 u punoj rezoluciji, al ne na svim detaljima naravno. Da mi je procesor bolji (npr.kao tvoj)  bez problema bi guro i bolje. Uzmi hd 4670, sigurno najvise nudi. Ne pada mi fps ispod 50, al to je ono fkt najmanje, inace  je na 70-80 u prosjeku

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

i xfx Cool

15 godina
neaktivan
Koju grafičku odabrati?

Ja također mislim o kupnji grafičke.Što predlažete; Sapphire ATi Radeon HD 4650, 1GB(DDR2) ili Sapphire ATi Radeon HD 4670, 512MB(GDDR3).Napajnje nezz koliko mi je ali komp je Lenovo ThinkCentre M58,CORE 2 Quad 2.33 Mhz, 500 GB HDD, 2GB RAM, a ostalo neznam, tj. matičnu i napajanje.

0 0 hvala 0
16 godina
g520 kaže...

Je li ima netko iskustva s Sapphire HD 4670, i bi li s njom mogao igrati Call of duty 4, Far Cry 2 i slične?

Koja je razlika između nje i ASUS EAH4670/DI/512M, ATi Radeon, HD4670?

Ja ti imam Sapphirovu (malo je bucnija od ostalih proizvodaca) na meni ove igre vrti na ultra 22" monitor (cod 4 mp si texture stavim extra >> High radi fps-a)
Nemoj uzimati Powercolor jer je nas kolega @fakealert ima i ima problema sa clockanjem (tj. podizanjem napona)......

HD 4670 ddr 3 HD 4670 ddr 3
MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
15 godina
neaktivan
Koju grafičku odabrati?

Ja također mislim o kupnji grafičke.Što predlažete; Sapphire ATi Radeon HD 4650, 1GB(DDR2) ili Sapphire ATi Radeon HD 4670, 512MB(GDDR3).Napajnje nezz koliko mi je ali komp je Lenovo ThinkCentre M58,CORE 2 Quad 2.33 Ghz, 500 GB HDD, 2GB RAM, a ostalo neznam, tj. matičnu i napajanje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vec kad uzimas uzmi

Evo kolega idealna za tebe ati Cool

Paty
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 21:16 (vice).
15 godina
neaktivan

Ako si na mene mislio (imenjačeOsmijeh) volio bi znati koja je jača i jeli fora (zasigurno je) u tom DDR2 i GDDR3

16 godina
neaktivan
GR347P kaže...

Ako si na mene mislio (imenjačeOsmijeh) volio bi znati koja je jača i jeli fora (zasigurno je) u tom DDR2 i GDDR3

heheBelji se..da DDR je brzina ;D kako ne ako ne zelis skupo platit kokmp a hoce dobar mozes tu uzet..ali svakako da je DDR5

uf kad bi ovu moga bilo bi ti idealno ati

a tebi je prvi dan XD,,stavi konfu pod my PC

Paty
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 21:26 (vice).
15 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
GR347P kaže...

E vidi ja nebi tu uzeo bas zato sta je 128 bitna -.-'',,ako si u stanju uzet onu drugu  po redu koju sam ti da onda je dobro ako nisi onda uzmes onu sephire.je da je 128 bitna ali je dosta jaca od ove :D

Paty
16 godina
neaktivan
Koju grafičku odabrati?

Imam grafičku ATI Radeon 9600/9550/x1050 Series i operacijski sustav windows 7 ultimate (32 bitna verzija).Sve igre mi užasno štekaju pa me zanima koja bi bila dobra grafička za moj operacijski sustav.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lebron kaže...

Imam grafičku ATI Radeon 9600/9550/x1050 Series i operacijski sustav windows 7 ultimate (32 bitna verzija).Sve igre mi užasno štekaju pa me zanima koja bi bila dobra grafička za moj operacijski sustav.

Ja bih ti pomogo, al dao si premalo informacija.

Navedi procesor, memoriju, monitor, hdd, matičnu. Navedi je li grafička AGP ili PCI Express.

Izzy
16 godina
neaktivan

Procesor je Intel Celeron 2.40 Ghz,memorija grafičke kartice je 256 mb,matična je ECS M922,monitor je SyncMaster 753DF(T)/783DF(T),hard disk : model: HDS728080PLAT20 ATA Device,veličina 76,69 gb.

Nisam siguran da li je agp ili pci express.

15 godina
lebron kaže...

Sve igre mi užasno štekaju pa me zanima koja bi bila dobra grafička za moj operacijski sustav.

Gledajući tvoj zadnji post, imaš jednojezgreni stari celeron. Taj procesor ni u ono doba nije bio dobar izbor za igre, a kamoli sad. Uz to imaš ati radeon grafičku karticu serije 9600 ili 9550. A što reć?? Sve si sam rekao. Igre štekaju jer ti je konfiguracija izuzeteno loša i zastarjela. Na tome se jednostavno više ne igra. A uz to si stavio na to i windows 7. Totalna banana. Skupljaj pare i mijenjaj sve.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 22:46 (zabranjeniples).
16 godina
neaktivan

To mi baš nije u planu.Ali da li ću ikako poboljšati nešto ako uzmem novu grafičku?

16 godina
neaktivan
lebron kaže...

Procesor je Intel Celeron 2.40 Ghz,memorija grafičke kartice je 256 mb,matična je ECS M922,monitor je SyncMaster 753DF(T)/783DF(T),hard disk : model: HDS728080PLAT20 ATA Device,veličina 76,69 gb.

Nisam siguran da li je agp ili pci express.

lebron kaže...

To mi baš nije u planu.Ali da li ću ikako poboljšati nešto ako uzmem novu grafičku?

1. Intel Celeron je srot procesor.

2. VIA P4X266 Chipset. Taj isti chipset koristim ja,ali matična je Biostar. Kod mene ti podržava Pentium 4 koji ima FSB do 533 Mhz. Dakle podržava P4 Williamete, P4 Northwood, i par P4 Prescott modela. Samo chipset automatski dowclocka P4 Prescott sa 3.06 Ghz na 2.52 Ghz,jer ne prepoznaje veću frekvenciju.

3. Nisi naveo da li je to DDR, DDR 2 ili GDDR 3 memorija na grafičkoj, ali 9550/9600 ionako ne podržavaju Pixel shader 3.0 i HDR.

4. Utor ti je AGP, jer ne postoji Socket 478 sa AGP utorom (socket 478 mPGA). Isto tako vjerojatno radi na AGP X4, jer je tako kod mene, ali možda je drugačije.

5. 80 GB HDD-a ti je premalo.

-----------------------------------------------------------------------

1. Provjeri CPU-support list, ako ga ne možeš nać ništa onda. Nađi oglase Intel Pentium 4 Northwood 2.52 Ghz. CPU će vjerojatno bit jeftin, a prepoznat ćeš tako što će ti na njemu pisat brojevi koji su ovako poredani: Frekvencija cpu-a (2.53 GHZ)/L2 Cache(512 kb)/FSB (533 Mhz)/voltaža (1.525 V).

2. U najboljem slučaju promjeni matičnu, ako možešuzmi neku sa LGA 775 socketom, pa uzmi noviji CPU.

3. Za Grafičku uzmi HD 2600 AGP (pod uvjetom da uzmaš novi CPU), ili X1600 AGP (ako nećeš uzet novi CPU).

4. Ne znam je liti socket 478 mPGA A ili mPGA B, kod mene je mPGA B.

5. Postoje određeni problemi s AGP utorom. Provjeri prvo provijeri proizvod koji ćeš uzet, tako da ćeš pogledat ima li grafička dva ili tri red pinova.

6. Za HDD uzmi bilo koji koji će odgovarat,ali da ima 160 GB minimalno.

Možda ćeš moć pokrenut dosta novije naslove ako sve nadogradiš, ali sve jedno će komp biti nešto brži.

EDIT: Postoje više verzija AGP standarda za voltažu, tako nešto,pa provijeri i to jer neki ljudi s tim imaju prolema.

Izzy
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 21:42 (EVO).
16 godina
neaktivan
Koju grafičku odabrati?

Dobit ću žuti karton jer pišem dupli post jedan za drugim,skerećem sa teme...

Izzy

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice