zdravo.trebam uzeti polovnu graficku karticu iz drugog grada.graficka mi dolazi autobusom.kako da se uvjerim da je graficka ispravna prije nego sto kazem toj osobi da je salje autobusom?graficka je Ati Sapphire Radeon HD 4670 512MB DDR4.nadam se da ste me razumjeli.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
?
ti bi na daljinu provjerio jel je grafička ispravna?
Ovako aj molim te reci nam cjenu te grafičke jer možda se i neisplati kupovat polovna najsigurnije je da ti odeš u trgovinu i to ti to a ako hoćeš znati ispravnost grafićke kartice onda neka taj lik od kojeg kupuješ snimi video kako tu grafičku montira u pc i kako upali pc i radi s njom i to ti to!!
Ovako aj molim te reci nam cjenu te grafičke jer možda se i neisplati kupovat polovna najsigurnije je da ti odeš u trgovinu i to ti to a ako hoćeš znati ispravnost grafićke kartice onda neka taj lik od kojeg kupuješ snimi video kako tu grafičku montira u pc i kako upali pc i radi s njom i to ti to!!
graficka je kod nas 210 KM al ddr3.on ce meni prodat za 140 KM.on je kao dobio na poklon al je ne koristi.
graficka je kod nas 210 KM al ddr3.on ce meni prodat za 140 KM.on je ko dobio na poklon al je ne koristi.
Eh onda još bolje što ju ne koristi ućini ono što sam rekao!!