Ispravnost graficke kartice

poruka: 5
|
čitano: 2.104
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

zdravo.trebam uzeti polovnu graficku karticu iz drugog grada.graficka mi dolazi autobusom.kako da se uvjerim da je graficka ispravna prije nego sto kazem toj osobi da je salje autobusom?graficka je Ati Sapphire Radeon HD 4670 512MB DDR4.nadam se da ste me razumjeli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ispravnost graficke kartice

?

ti bi na daljinu provjerio jel je grafička ispravna?

Najbolje su vinske mušice...
16 godina
protjeran

Ovako aj molim te reci nam cjenu te grafičke jer možda se i neisplati kupovat polovna najsigurnije je da ti odeš u trgovinu i to ti to a ako hoćeš znati ispravnost grafićke kartice onda neka taj lik od kojeg kupuješ snimi video kako tu grafičku montira u pc i kako upali pc i radi s njom i to ti to!!

http://svijet-racunala.lefora.com/ banzaiiiiiiiiiiiii
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Mato_Lukic kaže...

Ovako aj molim te reci nam cjenu te grafičke jer možda se i neisplati kupovat polovna najsigurnije je da ti odeš u trgovinu i to ti to a ako hoćeš znati ispravnost grafićke kartice onda neka taj lik od kojeg kupuješ snimi video kako tu grafičku montira u pc i kako upali pc i radi s njom i to ti to!!

graficka je kod nas 210 KM al ddr3.on ce meni prodat za 140 KM.on je kao dobio na poklon al je ne koristi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 23:18 (moRtal_ze).
16 godina
protjeran
moRtal_ze kaže...
Mato_Lukic kaže...

graficka je kod nas 210 KM al ddr3.on ce meni prodat za 140 KM.on je ko dobio na poklon al je ne koristi.

Eh onda još bolje što ju ne koristi ućini ono što sam rekao!!

http://svijet-racunala.lefora.com/ banzaiiiiiiiiiiiii
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice