Integrirana grafička

poruka: 42
|
čitano: 33.830
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Integrirana grafička

Koje su trenutno najbolje integrirane grafike? I kako vrte starije naslove tipa far cry, doom3, HL2...?

Thnx.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Integrirana grafička

Pa o maticnoj ti ovisi kakvu ces integriranu grafiku imati...

A da ce pokrenuti ove naslove koje si naveo, u to cisto sumnjam.

"Tako je" - povikse seljaci i slozno glavama razbise zid

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Integrirana grafička

Integriranu graficku mozes iskjuct tako da ubacis obicnu ali ti ja nebi preporucio integriranu graficku.

0 0 hvala 0
17 godina
Integrirana grafička

Trenutno ti najbolju integriranu grafiku ima Amd-ov 780Gchipset koji sadrzi Radeon hd 3200 karticu a ako zelis mozes staviti istu takvu graficku u pci-utor pa onda integrirana graficka i ona koju si stavio u pci-utor rade zajedno i daju ti dobre performanse kaj je stvarno dobra mogucnost a to do sada nije bilo moguce no sad imas takvu mogucnost na Amd 780G chipsetu, samo uzmi maticnu s tim chipsetom i to je to!!!Cool

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Integrirana grafička
rambox kaže...

Trenutno ti najbolju integriranu grafiku ima Amd-ov 780Gchipset koji sadrzi Radeon hd 3200 karticu a ako zelis mozes staviti istu takvu graficku u pci-utor pa onda integrirana graficka i ona koju si stavio u pci-utor rade zajedno i daju ti dobre performanse kaj je stvarno dobra mogucnost a to do sada nije bilo moguce no sad imas takvu mogucnost na Amd 780G chipsetu, samo uzmi maticnu s tim chipsetom i to je to!!!Cool

Potpisujem.
Možeš upariti intergriranu grafiku sa diskretnom. Zaista dobra matična za svako multimedijalno računalo.
Mogućnost kombiniranja nekoliko grafičkih kartica sa intergriranom, niska potrošnja i    
pasivno hlađenje, dodani HDMI i DVI konektori, četiri memorijska utora, odličan raspored
komponenata na ploči...

Igrao sam CoD 4 na Low, 800x600, postigao 36.6 fps.Pa Crysis također na Low, 800x600, te postigao 19.8 fps.Tu je bilo i ETQW, Medium, 800x600, postigao 28 fps.

Evo moje slike.
amd780gbymarionovak amd780gbymarionovak
by Mario Novak. http://cronogomet.net/ Tko je bio prvi overclocker? Nikola Tesla,prvi je uništio električnu centralu tijekom OC-a.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2008 10:54 (PCMaster).
17 godina
neaktivan
Integrirana grafička

http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=amd_780g_linux&num=1

evo ti test te integ. graf

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2008 16:10 (vedrann).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Integrirana grafička

ljudi trebam pomoc moja sestra oce kupit laptop i vidjela je neki u nekom katalogu po nekih 4000kn e sad pise sve super dual core 2 gb ram..... e sad pise graficka kartica integrirana jel mi moze neko rec sta je to jer ne kontam sta to znaci

jer moja sestra isto igra neke igre pa da bi mogla na laptopu sad neznam jel se sa integriranom grafickom moze sta igrat?

(trebat ce i meni kad budem iso na ekskurziju heheNamigiva)

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 512mb :ASUS M2N68 Motherboard
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 12:57 (Jebasu123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ovisi o kojim se igrama radi.Ja imam laptop i integriranu graficku i sve igre mi pokrene ali brzina nije kako treba.Ove novije igre kao što su Cod 4,Crisys Warhead,Mirrors Edge itd. neće pokrenuti,ali neke malo starije oće.Ja preporućujem da NE bude integrirana graficka.

16 godina
protjeran
Integrirana grafička

Jedno pitanje.Imam integriranu grafićku na laptopu i zanima me bili bi je mogao zamjeniti za neku koja nije integrirana.Druge su postavke sasvim u redu ali mi je samo graficka problem.Imam jednu graficku s 256 MB i zanima me bili je mogao ugraditi u laptop?NeodlučanOsmijeh   Hvala!

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim da je to nemoguće ali možda griješim,ako i jest tad je jednostavni neisplativo!

Private
16 godina
protjeran
Integrirana grafička

Recite NE integriranoj graficki!!!Namigiva

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nevaljaju ti intergrirane grafičke pogotovo zbog toga što ti oduzimaju memoriju od RAM-a. Neka grafička od 250,00kn 100x je bolja nego intergrirana

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Matična: MSI K9N Neo V2 Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB RAM: 2GB HDD: Maxtor 160GB Monitor: Philips 190CW Kućište: Coolmaster OS: Windows Vista Ultimate SP1
17 godina
neaktivan

Inače najbolje integrirano rješenje je AMD 790GX/128 (AMD HD3300). Iako izašle su i ploče s nVidia 9300 (za Intel kombinacije).

16 godina
protjeran
Integrirana grafička

Jedno pitanje.Imam integriranu grafićku na laptopu i zanima me bili bi je mogao zamjeniti za neku koja nije integrirana.Druge su postavke sasvim u redu ali mi je samo graficka problem.Imam jednu graficku s 256 MB i zanima me bili je mogao ugraditi u laptop?NeodlučanOsmijeh   Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

grafičke u laptopu se ne mogu mjenjati. ako hoćeš bolju grafičku morat ćeš kupit novi laptop

16 godina
protjeran

ok!

16 godina
protjeran
Integrirana grafička

A bili bi se mogla promijeniti cijela maticna ploča?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
marsovac123 kaže...

LOL

Možeš samo kupit drugi laptop.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
protjeran
marsovac123 kaže...

sumnjam,a ako moze to ti je neisplativo,jer to po meni

je slicno kao kada zelis popraviti mob.

born to be gamer
15 godina
neaktivan

bili mogao da stavim novu grafu posto mi je stara bila integrirana nvidia 6100

ako bi mogla da mi preporucite koju da kupim.....

iskooo
17 godina
ISKOOO kaže...

bili mogao da stavim novu grafu posto mi je stara bila integrirana nvidia 6100

ako bi mogla da mi preporucite koju da kupim.....

Pa rekao sam ti da si kupiš novu konfu, sve ostalo je bacanje novaca, ionako nećeš se ništa bolje naigrat.

15 godina
neaktivan

nije mi do kupovanja nove konf...

SAMO BIH VOLIO CISTE ODGOVORE....

PRIJEDLOG TRAZIMMMM....

iskooo
17 godina
Integrirana grafička

I to sam ti rekao.

Neznaš ni koju matičnu imaš čovječe, kamoli koji utor agp ili pci-e, a ako to neznaš nemožemo ti ni predložit grafičku.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok

moja maticna je

ASROCK K8NF6G-VSTA

a procesor

AMD SEMPRON 2800+

iskooo
15 godina
Integrirana grafička

Na ploču ti ide bilo koja PCI-E kartica, ali sve ovisi o tome koje napajanje imaš.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Integrirana grafička

Mene zanima downclock intel integrirane grafičke (na d945gclf2d). Trenutni clock je 400 MHz, a ja bi je spustio negdje na 200 ili 100.

Probao sam s rivatunerom ali on je ne podržava. Ilma li tko iskustva ili sugestija? Hvala!

music's got the feeling supreme
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Katana kaže...

Mene zanima downclock intel integrirane grafičke (na d945gclf2d). Trenutni clock je 400 MHz, a ja bi je spustio negdje na 200 ili 100.

Probao sam s rivatunerom ali on je ne podržava. Ilma li tko iskustva ili sugestija? Hvala!

Šta se pregrijava? Sumnjam da budeš sa ičim uspio. Pa to bi se trebalo samo downclockat kada staviš na power saver.

16 godina
neaktivan
Integrirana grafička

Ma nije da se pregrijava ali đabe da radi na tom taktu (čitao sam reviewe da taj čipset relativno puno troši). Ploča mi služi kao server i pokušavam postignuti što manju potrošnju struje.

music's got the feeling supreme
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Integrirana grafička

Imam intergriranu graficku i far cry my pokrice ali ocajno...sve na minimum postavkama i bez sjene ide skroz usporeno a i sve je plava slika...HL2 na medium postavkama ide dobro ali malo steka...a i kod svih drugih igra iz 2005/04/ pa cak i 03  steka a i laptop mi se pregrije pa se ugasi...tako da ne Intergrirana graficka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Integrirana grafička

Možda dolaze bolji dani za matične s integriranom grafičkom - Asus je predstavio prototip matične ploče koja ima integriranu HD 5770.

ASUS demos Immensity X58 Hydra mainboard with integrated ATI Radeon HD 5770 GPU

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice