Koje su trenutno najbolje integrirane grafike? I kako vrte starije naslove tipa far cry, doom3, HL2...?
Thnx.
Koje su trenutno najbolje integrirane grafike? I kako vrte starije naslove tipa far cry, doom3, HL2...?
Thnx.
Pa o maticnoj ti ovisi kakvu ces integriranu grafiku imati...
A da ce pokrenuti ove naslove koje si naveo, u to cisto sumnjam.
Integriranu graficku mozes iskjuct tako da ubacis obicnu ali ti ja nebi preporucio integriranu graficku.
Trenutno ti najbolju integriranu grafiku ima Amd-ov 780Gchipset koji sadrzi Radeon hd 3200 karticu a ako zelis mozes staviti istu takvu graficku u pci-utor pa onda integrirana graficka i ona koju si stavio u pci-utor rade zajedno i daju ti dobre performanse kaj je stvarno dobra mogucnost a to do sada nije bilo moguce no sad imas takvu mogucnost na Amd 780G chipsetu, samo uzmi maticnu s tim chipsetom i to je to!!!
Trenutno ti najbolju integriranu grafiku ima Amd-ov 780Gchipset koji sadrzi Radeon hd 3200 karticu a ako zelis mozes staviti istu takvu graficku u pci-utor pa onda integrirana graficka i ona koju si stavio u pci-utor rade zajedno i daju ti dobre performanse kaj je stvarno dobra mogucnost a to do sada nije bilo moguce no sad imas takvu mogucnost na Amd 780G chipsetu, samo uzmi maticnu s tim chipsetom i to je to!!!
http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=amd_780g_linux&num=1
evo ti test te integ. graf
ljudi trebam pomoc moja sestra oce kupit laptop i vidjela je neki u nekom katalogu po nekih 4000kn e sad pise sve super dual core 2 gb ram..... e sad pise graficka kartica integrirana jel mi moze neko rec sta je to jer ne kontam sta to znaci
jer moja sestra isto igra neke igre pa da bi mogla na laptopu sad neznam jel se sa integriranom grafickom moze sta igrat?
(trebat ce i meni kad budem iso na ekskurziju hehe)
Ovisi o kojim se igrama radi.Ja imam laptop i integriranu graficku i sve igre mi pokrene ali brzina nije kako treba.Ove novije igre kao što su Cod 4,Crisys Warhead,Mirrors Edge itd. neće pokrenuti,ali neke malo starije oće.Ja preporućujem da NE bude integrirana graficka.
Jedno pitanje.Imam integriranu grafićku na laptopu i zanima me bili bi je mogao zamjeniti za neku koja nije integrirana.Druge su postavke sasvim u redu ali mi je samo graficka problem.Imam jednu graficku s 256 MB i zanima me bili je mogao ugraditi u laptop? Hvala!
Mislim da je to nemoguće ali možda griješim,ako i jest tad je jednostavni neisplativo!
Recite NE integriranoj graficki!!!
nevaljaju ti intergrirane grafičke pogotovo zbog toga što ti oduzimaju memoriju od RAM-a. Neka grafička od 250,00kn 100x je bolja nego intergrirana
Inače najbolje integrirano rješenje je AMD 790GX/128 (AMD HD3300). Iako izašle su i ploče s nVidia 9300 (za Intel kombinacije).
Jedno pitanje.Imam integriranu grafićku na laptopu i zanima me bili bi je mogao zamjeniti za neku koja nije integrirana.Druge su postavke sasvim u redu ali mi je samo graficka problem.Imam jednu graficku s 256 MB i zanima me bili je mogao ugraditi u laptop? Hvala!
grafičke u laptopu se ne mogu mjenjati. ako hoćeš bolju grafičku morat ćeš kupit novi laptop
ok!
A bili bi se mogla promijeniti cijela maticna ploča?
LOL
Možeš samo kupit drugi laptop.
sumnjam,a ako moze to ti je neisplativo,jer to po meni
je slicno kao kada zelis popraviti mob.
bili mogao da stavim novu grafu posto mi je stara bila integrirana nvidia 6100
ako bi mogla da mi preporucite koju da kupim.....
bili mogao da stavim novu grafu posto mi je stara bila integrirana nvidia 6100
ako bi mogla da mi preporucite koju da kupim.....
Pa rekao sam ti da si kupiš novu konfu, sve ostalo je bacanje novaca, ionako nećeš se ništa bolje naigrat.
nije mi do kupovanja nove konf...
SAMO BIH VOLIO CISTE ODGOVORE....
PRIJEDLOG TRAZIMMMM....
I to sam ti rekao.
Neznaš ni koju matičnu imaš čovječe, kamoli koji utor agp ili pci-e, a ako to neznaš nemožemo ti ni predložit grafičku.
ok
moja maticna je
ASROCK K8NF6G-VSTA
a procesor
AMD SEMPRON 2800+
Na ploču ti ide bilo koja PCI-E kartica, ali sve ovisi o tome koje napajanje imaš.
Mene zanima downclock intel integrirane grafičke (na d945gclf2d). Trenutni clock je 400 MHz, a ja bi je spustio negdje na 200 ili 100.
Probao sam s rivatunerom ali on je ne podržava. Ilma li tko iskustva ili sugestija? Hvala!
Mene zanima downclock intel integrirane grafičke (na d945gclf2d). Trenutni clock je 400 MHz, a ja bi je spustio negdje na 200 ili 100.
Probao sam s rivatunerom ali on je ne podržava. Ilma li tko iskustva ili sugestija? Hvala!
Šta se pregrijava? Sumnjam da budeš sa ičim uspio. Pa to bi se trebalo samo downclockat kada staviš na power saver.
Ma nije da se pregrijava ali đabe da radi na tom taktu (čitao sam reviewe da taj čipset relativno puno troši). Ploča mi služi kao server i pokušavam postignuti što manju potrošnju struje.
Imam intergriranu graficku i far cry my pokrice ali ocajno...sve na minimum postavkama i bez sjene ide skroz usporeno a i sve je plava slika...HL2 na medium postavkama ide dobro ali malo steka...a i kod svih drugih igra iz 2005/04/ pa cak i 03 steka a i laptop mi se pregrije pa se ugasi...tako da ne Intergrirana graficka...
Možda dolaze bolji dani za matične s integriranom grafičkom - Asus je predstavio prototip matične ploče koja ima integriranu HD 5770.
ASUS demos Immensity X58 Hydra mainboard with integrated ATI Radeon HD 5770 GPU