Hyper Memory pomoc !!

poruka: 8
|
čitano: 5.508
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Hyper Memory pomoc !!

pozdrav :)  imam problem o odabiru graficke kartice... ustvari mene zbunjuje kada u konf.  pise da je graficka npr, Ati5145 512mb ( Hyper Memory) da li to znaci da je integrisana ?? jer zbunjuje me malo ovo hyper memory znam da uzima memoriju od ram-a ako joj zatreba, ali sada da li je integrisana ili nije :)  jer lap je namjenjen malo za igranje pa zato....  hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Hyper Memory pomoc !!
4it kaže...

pozdrav :)  imam problem o odabiru graficke kartice... ustvari mene zbunjuje kada u konf.  pise da je graficka npr, Ati5145 512mb ( Hyper Memory) da li to znaci da je integrisana ?? jer zbunjuje me malo ovo hyper memory znam da uzima memoriju od ram-a ako joj zatreba, ali sada da li je integrisana ili nije :)  jer lap je namjenjen malo za igranje pa zato....  hvala unaprijed

Ako je zasebna grafička kartica ona ima vlastitu memoriju i ne koristi RAM memoriju od sistema...ako je na matičnoj onda je integrirana onda ti određuješ u BIOS-u s koliko će memorije ona radit tj. kolko će oduzet od RAM memorije...ako je na laptopu onda je svakako integrirana i isto u BIOS-u određuješ kolko će imati memorije

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 23:42 (Krešo91).
15 godina
Hyper Memory pomoc !!

ne mora znaciti hyper memory znaci da grafa ima svoju memoriju... i ako ti njoj dozvolis da uzme jos dodatnu sa rama...
ne mora znaciti da je grafa intregrirana u laptop vecina grafa dans nema intregrirane grafičke ?? evo primjer sa HM

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=310  evo idi malo dole pa ti pise sta je HM

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 4:50 (Lacko).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lacko kaže...

ne mora znaciti hyper memory znaci da grafa ima svoju memoriju... i ako ti njoj dozvolis da uzme jos dodatnu sa rama...
ne mora znaciti da je grafa intregrirana u laptop vecina grafa dans nema intregrirane grafičke ?? evo primjer sa HM

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=310  evo idi malo dole pa ti pise sta je HM

Većina grafa na laptopima su Intel-ove, zato i on prevladava na tržištu mobilnih chipset i grafičkih, ali istina je da sve više grafa koristi zasebnu grafu.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
15 godina
Hyper Memory pomoc !!
dobro to ej istina ali koliko znam nijedna intelovka nema HM... HM znaci da uzima memoriju sa matične plus svoju na grafi sta ima...
a obicne intregrirane uzimaju samo memoriju sa matične jer nemaju svoju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyper Memory pomoc !!
Aaa hvala vam ljudi u princupu sam skonto stvar alii opet dali ova grafulja ima zasebnu ili odvojenu memoriju http://bl.computers.toshiba-europe.com/innovation/hr/product/Satellite-L650-14E/1086065/toshibaShop/false/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hyper Memory pomoc !!
ATI Mobility Radeon™ HD 5145 s podrškom za tehnologiju HyperMemory™
količina memorije : 512 MB namjenske VRAM memorije (uz uporabu tehnologije HyperMemory™ ukupno je dostupno do 1.755 MB grafičke memorije uz 32-bitni operacijski sustav i 3 GB sistemske memorije ili 3.579 MB uz 64-bitni operacijski sustav i 8 GB sistemske memorije)

evo copy sa posta pise... 512mb namjenske VRAM memorije.... znaci to je memorija od grafičke nejzina memorija
ako koristis HM moze grafička imati 1.755mb memorije... s time da uzima sa matične... i zavisi koliko rama uopce imas...

znaci kratko i jasno grafička ima svojih 512mb i podrzava hm da moze uzeti dodatno sa matične
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

CoolLijepo objasnjeno svaka cast Smijehskonto  sam hvala ti puno.. problem rijesen Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice