HD4670 se jednostavno neda clockat,zasto?

poruka: 111
|
čitano: 12.807
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

A  nista onda.Moze lock ivo.Ak se ova neda overclockati onda neznam vise sta cu,nek je voda nosi.Skupit cu 200-300 kuna ak uspijem i ovu prodati za kojih 300 kuna i kupit neku novu..Sta ti kazes oly kolko da skupim pa da kupim novu.

LOL CAT! ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HD4670 se jednostavno neda clockat,zasto?
Fake_Alert kaže...

A  nista onda.Moze lock ivo.Ak se ova neda overclockati onda neznam vise sta cu,nek je voda nosi.Skupit cu 200-300 kuna ak uspijem i ovu prodati za kojih 300 kuna i kupit neku novu..Sta ti kazes oly kolko da skupim pa da kupim novu.

Skupi dovoljno za HD5770... S njome ćeš se naclockati Namigiva

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Fake da te pitam jel ti previše skupiti za ovu  ili ovu Namigiva

RIDER
16 godina
neaktivan
rider15 kaže...
rider15 kaže...

Znam tek sam sad vidio da koja mu je mbo i da nepodržava cf ,šta i ti nama tako reagiraš kad nedaš ni da se objasni 

Htjeo sam ti reći samo da sam tek sad vidio koju mbo ima i da nepodržava cf neću više o tome da raspravljam  nek  skupi pare i nek kupi neku jaču grafu  i gotova stvar Belji se

Ne to čovječe, nego ovo boldano... Ja sam samo rekao da je to loš savjet, i reagirao sam sasvim normalno Namigiva, a još uvjek mi nije jasan ovaj dio s objašnjavanjem, no OK. (kako već kažeš, nećemo se više natezati)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan

Mislim da se nađe polovna 4850 za 600 kn(imaš jednu takvu na njuškalu)....

stavi svoju grafu na pcekspert i na njuškalo pa prodaj..

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
rider15 kaže...

Ah... nisu te baš nešto previše zanimljive pored 5770-ke (je da je još uvijek dosta skuplja od 4850/4830-ke, da se naclockati dovoljno visoko da briše pod s 4890-kom, a na stocku je manje/više u rangu s 4870-kom )

16 godina
neaktivan

Ajd i ja sam pretjerao ,izvinjavam se ako sam te uvrijedio zbog toga nisam danas sav svoj nakon onog žutog kartona Nevinašcetrebao sam prvo povjeriti koju  mbo ima pa onda napisai post Smijeh

RIDER
15 godina
protjeran

Nemoj jos nista flashat, prvo zovi ove u elektranu pa da vidis oce nestajat struje Šutim

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...

Nemoj jos nista flashat, prvo zovi ove u elektranu pa da vidis oce nestajat struje Šutim

A i tebe malo hebe paljenje Smijeh

16 godina
stipica_zd kaže...

Mislim da se nađe polovna 4850 za 600 kn(imaš jednu takvu na njuškalu)....

stavi svoju grafu na pcekspert i na njuškalo pa prodaj..

Kada zaradim pare pa cu vidjet sta se ima na lageru

Oly_E3 kaže...
rider15 kaže...

Ah... nisu te baš nešto previše zanimljive pored 5770-ke (je da je još uvijek dosta skuplja od 4850/4830-ke, da se naclockati dovoljno visoko da briše pod s 4890-kom, a na stocku je manje/više u rangu s 4870-kom )

A koliko dode ta 5770,polovna.?

DombaCoD kaže...

Ok ustanovili smo to.Viče

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan

Teško da ćeš naći 5770 polovnu, to je ipak nova, skoro pa nedavno izašla grafa...

ali potraži malo...

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Mislim da nema još polovnih, ali nova je oko 1200 kuna (Dok ti to skupiš izaći će već Northern Islandsi, a cijena 5770-ke pasti će na oko 500 kuna. Eto nije loša teorija Nevinašce)

16 godina
stipica_zd kaže...

Teško da ćeš naći 5770 polovnu, to je ipak nova, skoro pa nedavno izašla grafa...

ali potraži malo...

Ma ko zna,kada skupim paru mozda i bude takva polovna.Nego za koliko ces ti 4870 kupit?

Ak nadem mozda prodam jos neke komponente.neko napajanje,printer mozdaNevinašce

EDIT: Oly hvala na potporiSmijeh

LOL CAT! ^^
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 17:00 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan

Ej Fake! Vidi ti ovo 

LINK

16 godina
neaktivan

Bila je prošli tjedan savršena prilika, 4870 neki tip iz Dubrovnika za 650 kn..naravno prodano odmah. Da sam imao novaca, uzeo bih ju odma.

Sad mislim da ima na njuškalu Gainward 512 mb za 750 kn(to je ona kao što Oly ima...ako treba dam ti link)...

Ja ću vjerojatno uzeti od šilomana XFX za 800 kn..

E da, neki lik je stavio Gainward 4870 1 gb za 1 900 knSmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Fake na njuskalu imašovu 5770 ,ja sam našao ovu ali nije polovna pa jednostavno sačekaj malo da cijene padnu Namigiva

RIDER
16 godina
Oly_E3 kaže...

Ej Fake! Vidi ti ovo 

LINK

Ej oly vidi ti pak ovoSmijeh

Imam par stvari koje cu prodat.

Kao sto su

Staro napajanje Codegen 400w -50kn

Mobitel Samsung d900 bez sluski,s 1 gb memorijske,punjac-Cijena??? 350kn??

Mozda printer,moram sa starim vidit HP Photosmard 8050-cijenu neznam kolika bi bila

I stari proc za 200 kn(4000+ x2) i 100 kn dam stipici za ventove i jos mi 100 ostane od proca..

I onda grafu i valjda bu bilo za neku dobru piknut i onda te opet zovem sa novom temom kak ocat grafuCool

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan
rider15 kaže...

Fake na njuskalu imašovu 5770 ,ja sam našao ovu ali nije polovna pa jednostavno sačekaj malo da cijene padnu Namigiva

Prevelika cijena, a i mislim da bi bile komplikacije ako bi riknula...

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Oly_E3 kaže...

Ej Fake! Vidi ti ovo 

LINK

Kao sto su

Mozda printer,moram sa starim vidit HP Photosmard 8050-cijenu neznam kolika bi bila

I stari proc za 200 kn(4000+ x2) i 100 kn dam stipici za ventove i jos mi 100 ostane od proca..

I onda grafu i valjda bu bilo za neku dobru piknut i onda te opet zovem sa novom temom kak ocat grafuCool

Koliko si platio sad tu hd4670 Smijeh

RIDER
16 godina
rider15 kaže...
Fake_Alert kaže...
Oly_E3 kaže...

Ej Fake! Vidi ti ovo 

LINK

Kao sto su

Koliko si platio sad tu hd4670 Smijeh

450 prije 5 mjeseci.

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Ej Fake! Vidi ti ovo 

LINK

jučer je 750 bila...

16 godina
neaktivan

Ima na Njuškalu GTS250 isto za 700 kuna Nevinašce

Iako mislim da je bolje uzeti nešto što je po performansama oko 4870-ke

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

evo ti...odlična cijena, samo da je novaca imatiSmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Oly_E3 kaže...

Ima na Njuškalu GTS250 isto za 700 kuna Nevinašce

Iako mislim da je bolje uzeti nešto što je po performansama oko 4870-ke

Ma samo cu ATI...para za nvidiu nemam a ati ima jako dobre karte a niske cijene.Npr ko tvoja ta.

Budem jos vidio.Idem sad na PCE stavit oglas za samsung i napajanje Smijeh

Moram jos malo "prošnjofat" da vidim dali imam kaj jos za prodatCool

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

U kada vidim koliko ima Gainwardica 4870 GS dođe mi da si uzmem još dvije (čisto ako ova moja crkne opet Smijeh)

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
stipica_zd kaže...

U kada vidim koliko ima Gainwardica 4870 GS dođe mi da si uzmem još dvije (čisto ako ova moja crkne opet Smijeh)

Oly kako te služi sad tvoj CF sustav ,prodaje ti te svoje dvi i kupi neke jače ,možda dvi 5970 Smijehi stavi u CF Namigiva

RIDER
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

evo ti onda ovu Cool

16 godina
neaktivan
rider15 kaže...

Oly kako te služi sad tvoj CF sustav ,prodaje ti te svoje dvi i kupi neke jače ,možda dvi 5970 Smijehi stavi u CF Namigiva

A ne mogu ih prodati... Sapphireka je imala flashan BIOS (doduše opet ide na originalnom), a Gainwardica može nositi oznaku tuned by Oly (drugim riječima niti ona više nama garanciju) pa tako da ništa od prodaje mojih grafa... (uz to imam ih u planu i koristiti kada sebi uzmem novi CF sustav, mislim ići na HD6 seriju)

16 godina

Budem ivu zvao pa da malo svoj novi borbeni komplet na vama upotrijebiSmijeh

Nego imam drugi problem u vezi maticne stare

Naime.Stara grafa x1650 gt koja je crkla jer joj je vent opal vise nije radila,to jest sam je crkla i sad mene zanima dali maticna moze pistati ovako ko na videu radi grafe ili radi neiskuskog ocanja proca..Tada nisam znao OCat proc i na ne BE procu sam isao dizati mulitiplier a bas u to vrijeme mi nije bilo venta na grafi.I maticna je sam pocela pistat i to je to bilo.Odtada sam kupil novu maticnu a neki kazu da je pistalo radi grafe koja je crkla.

Dali je onda maticna crkla ili nije?

Htio bih ju prodatiSmijeh

LOL CAT! ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
rider15 kaže...

A ne mogu ih prodati... Sapphireka je imala flashan BIOS (doduše opet ide na originalnom), a Gainwardica može nositi oznaku tuned by Oly (drugim riječima niti ona više nama garanciju) pa tako da ništa od prodaje mojih grafa... (uz to imam ih u planu i koristiti kada sebi uzmem novi CF sustav, mislim ići na HD6 seriju)

Jel tako da si ovoj Gainwardici nedavno nanosio novu termalnu pastu ,tebi nebi bilo problem staviti ni dvije HD5870 u CF s obzirom da imaš napajanje od 850 W Namigiva

RIDER
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice