Sta je Crysis 3 tako zahtjevan ? Ja joos nisam stigao isprobati.
Kako izgleda na max u usporrdbi sa Btf 3 na max - jel moguce da je bolje?

meni c3 izgleda pre odvratno u odnosu na bf3...
Izgleda stvarno vrhunski. Ili nije optimiziran baš najbolje ili triba pričekati nove drivere. Vidim da se ljudi sa 7970 bore već na medium postavkama za nekih 60 fpsa. Problem su veliki frame dropovi koji se događaju baš svima
Meni je skaliranje ok, ali igra kao igra je jednostavno prezahtijevna.
Hm, vjerojatno misliš na MP ?
Pogledam tvoje dvije Hd 7950 i smrznem se, a ja se borim da kupim jednu Hd 7850 2 GB
kolika je razlika između 7850 i 7870 ? (pitam u postocima)
razlika je 20%,u bf3 je hd7870 sa driverima najviše dobila tako da je tu razlika i veča
Kolega me prekjucer zamolio dam u snimim par minuta bf3 sa 7850 maxed out. Kad upalim fraps snimanje fps se prepolovi, kako da snimim realno onda?
Kolega me prekjucer zamolio dam u snimim par minuta bf3 sa 7850 maxed out. Kad upalim fraps snimanje fps se prepolovi, kako da snimim realno onda?
nek kolega dođe do tebe i odigra 20min
nek kolega dođe do tebe i odigra 20min
Nije iz Splita, a mogu kamerom ekran jedino... Iako smo koz zadnjih 10 stranica raspravljali o fps-u 7850-ke u bf3 al je ovaj uporan.
S koliko na koliko padne, si stavio pod Video capture settings na 60
S koliko na koliko padne, si stavio pod Video capture settings na 60
aha,stavio sam na 30 bio,idem probat opet
Da tako sam i mislio, lockao si snimanje na 30 fps, sad bi max trebao gubiti 5 fps, barem je tako kod mene.
Padne na 30-ak još uvjek
Jel' može ova grafa furat crysis 3 na ultra postavkama iznad avg 20 fps??
Padne na 30-ak još uvjek
A koliko imaš bez snimanja, oko 60? Nebi smjelo, ne znam
Može i više
Padne na 30-ak još uvjek
A koliko imaš bez snimanja, oko 60? Nebi smjelo, ne znam
Evo sredio sam ,postavio manualno na 100, ali kad upalim snimanje izgubim 5-6 fps-a, mislim mogu ti uploadat taj videic ali ubroji gubitak.
Ma snimilo mi je video u 25fps opet, oces da kamerom snimim ekran?
Može i više
Ozb? A koliko je minimum?
Kolega bik je pitao za video, snimit cu 1080p kamerom ekran, realnije je.
Evo sredio sam ,postavio manualno na 100, ali kad upalim snimanje izgubim 5-6 fps-a, mislim mogu ti uploadat taj videic ali ubroji gubitak.
Ma snimilo mi je video u 25fps opet, oces da kamerom snimim ekran?
Najbolje ti je kamerom ;)
Ozb? A koliko je minimum?
Vidi, nisam igrao, ali sam uvjeren da je više od 20 FPS-ova, pogotovo kad se kartica OC-a.
Vidi, nisam igrao, ali sam uvjeren da je više od 20 FPS-ova, pogotovo kad se kartica OC-a.
Ako je min iznad 20fps (bez overclockanja) onda je to sasvim OK?
EDIT: Hajd nek neko napiše kolio je min na ultra...ako je bude testirao....pošto sam u planu da se pridružim klubu :D, da je kupim.
Moja na stock clockovima na Very high, iliti Ultra se kreće između 25-35 fps, bez AA i VSynca.
Evo snimia sam gameplay, sad cu izrenderirat video i uploadat, dakle 7850-ka na 1150/1350, sve maxed out u 1200p (bf3)
Evo ga, dakle 7850 2gb 1150/1350. Vrtilo se na prosijecno 45fps, nije nikad palo ispod 40, cak sam testirao 2 eksplozije. Dakle ovo je apsolutni max na 1920x1200. Ja inace igram sa 2x AA da bude savršeno fluidno.
Imam jedan prekid na 2/3 videa, fotic zaustavio snimanje radi spore memorijske. Pa sam naastavio par sekundi kasnije.
Evo ga, dakle 7850 2gb 1150/1350. Vrtilo se na prosijecno 45fps, nije nikad palo ispod 40, cak sam testirao 2 eksplozije. Dakle ovo je apsolutni max na 1920x1200. Ja inace igram sa 2x AA da bude savršeno fluidno.
Imam jedan prekid na 2/3 videa, fotic zaustavio snimanje radi spore memorijske. Pa sam naastavio par sekundi kasnije.
Odlično kolega, HD 7850 je žilava kartica
Itekako, metro npr ima dosta veci fps jos. Caspian border je worst case scenario. I na njemu klizi bez problema. Jos kad stavis 2xAA fps-a na bacanje.
Zaboravio napomenit, 13.2 beta 6 driveri.
oh, ultra sa 7850 ...
Overclockana na 1150/1350 , sve ultra , 1200p rezolucija, antialising X4 i jako visok fps. Nema ga ispod 40,tj jako rijetko je ispod 40. Govorimo o 2Gb verziji i sjeti se koliki performance boost one dobivaju kad se clockaju.
lol evo još jedan za raspravu ali nisam mislio da ces to biti ti
ajd snimi mali video frapsom dovoljno je 2min gulf of oman 64igraca i snimi te postavke, ako je tako ja istog trena prodajem svoju i kupujem istu tvoju grafu.
Koji ti je nick na battlelogu?
Znaci kupujes 7850? :)
Da nisam vidio ne bih vjerovao.
Da nisam vidio ne bih vjerovao.
Da nisam kupio nebi vjerovao. Gtx660 non ti oc-ana je imala osjetno nestabilnij fps. Kod velikih eskplozija drop na 20 bez pardona.
EDIT: ali nemojte zaboravit, ova kartica overclockana i na defaultu je nebo i zemlja razlika.
Stvarno sam iznenađen, nisam probao na svojoj 7850 BF3, ali koliko vidim vozi odlično!