GTX 760 SLI pitanje

poruka: 5
|
čitano: 1.071
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GTX 760 SLI pitanje

Dobar dan!

Dakle pitanje je sljedece; Planiram ubosti jos jednu GTXicu 760 i staviti u SLI, trenutno posjedujem Gainward GTX 760 (osnovni model). Zanima me da li je bitno da druga kartica bude ista ili mogu uzeti nekog drugog proizvodjaca, mozda je glupo pitanje ali moram pitati :)

Na piku mi je MSI GTX 760 HAWK (http://www.edigital.hr/Nvidia/VGA_MSI_PCIe_NVIDIA_GTX_760_video_kartica_2GB_GDDR5_-_N760_HAWK-p46233.html?bid=&partner=10001)

Takodjer sam htio pitati koja je najbolja 760tka do 2000kn a da je kompatibilna s mojom (vjerujem da su sve 760tke ali bolje da pitam)

I jos jedno pitanje, imam Corsair TX 650W napajanje, da li ce to biti dostatno za dvije kartice (ostatak konfe je u profilu)

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: GTX 760 SLI pitanje

Nije bitno koji je vedor nego samo da je GTX 760. Isto pretpostavljam da ih trebaš staviti na iste taktove ali budući da je to nvidia Boost 2.0 nemaš pojma točno na kojem će taktu raditi koja grafa kad svaka ima svoj takt  i kad staviš isti bazni takt ali kontam da to nije frka. Dakle ovo pitanje oko kompatibilnosti ti je odmah odgovoreno {#}.

Napajanje je sasvim dostatno.

12 godina
GTX 760 SLI pitanje

iskreno bolje bi ti bilo prodati postojecu 760 i kupiti GTX780 ako vec imas novaca

760SLI je jaci combo ali doista neces imati problema sa igranjem bilo koje igre pri full detaljimai vecim rezolucijama na 780 + neces imati ni problema sa driverima/kompatibilnosti u igrama (ne podrzava svaka igra SLI - npr od visoko profilnih je to bio Rome 2, nije imao SLI support duze od pola godine..) + 780 ce ti trositi manje struje od 2 760

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTX 760 SLI pitanje

caka je u tome da bi jos jednu gtx 760 platio oko 1500kn bez pdva, dok je cijena nove 780 oko 3500kn, a svoju bi mogao prodati za 1400kn max. i ovih 1500 mi je trenutno nategnuto i preko te cifre ne bi mogao nikako ici.

zanima me i da li netko zna kakva je situacija s frekvencijama? moja trenutna ima core clock na 980Mhz, da li bi onda i nova bila downclockana na tu brzinu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: GTX 760 SLI pitanje
fix kaže...

caka je u tome da bi jos jednu gtx 760 platio oko 1500kn bez pdva, dok je cijena nove 780 oko 3500kn, a svoju bi mogao prodati za 1400kn max. i ovih 1500 mi je trenutno nategnuto i preko te cifre ne bi mogao nikako ici.

zanima me i da li netko zna kakva je situacija s frekvencijama? moja trenutna ima core clock na 980Mhz, da li bi onda i nova bila downclockana na tu brzinu?

Ne brini radi frekva ako su različite. Grafe će ti radit svaka po svom defaultu. I ja sam mislio da će se jedna downclockat na frekvu slabije, no nije tako. Svaka je po defaultu, no sam možeš naštimat da ti rade sinkrono u programu poput msi AB jednom tipkom, a moš i ručno overclockat ovu slabiju. Ja sam tako svoju giginu ostavio na stocku koja ide na 1241mhz a msi-evu sam oc-ao za razliku tako da su obje na istoj frekvi... ugl. ne brini oko toga.

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice