Btw, uvjeren sam da niti tonči ni lucidius ne misle za sebe da su najbolji na forumu, iako je cila izjava čista katastrofa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je to, nema više, gasi Internet.
I od mene..Ajde neka.
Jel gori od Toxica, to je pitanje...
Fakat me stavljas u isti koš?
I od mene..Ajde neka.
Hajde @toxic nemoj da lažeš ovaj napaceni narod
ovo je spektakl danas na forumu
I od mene..Ajde neka.
Sorry ali ja nisam nikad kupio graficku od 1 soma eura :)
Lp,

Lp,
Možda si trebao... Pa bi ih manje mijenjao.

Lp,
U potpunosti se slažem, to je i najveci problem. Sam sebe uvjeravam da su mi neke stvari "dovoljno dobre"
Cak mi je u supruga rekla bolje da si kupio odmah pc od 30k kuna nego kupovao pa prodavao za 2 tjedna itd..
Sigurno bih manje love potrosio
Lp,
Šalim se s tobom, svatko neka si kupuje šta hoće.

Lp,
U potpunosti se slažem, to je i najveci problem. Sam sebe uvjeravam da su mi neke stvari "dovoljno dobre"
Cak mi je u supruga rekla bolje da si kupio odmah pc od 30k kuna nego kupovao pa prodavao za 2 tjedna itd..
žene sve znaju, uvijek bilo i biti će
da mene moja odluči iznenaditi s nekom komponentom, garant bi joj neko uvaljao neki ryzen i ona bi mi cijela sretna to donijela...srećom živim na 8.katu pa bi si lako skratio muke

Lp,
žene sve znaju, uvijek bilo i biti će
da mene moja odluči iznenaditi s nekom komponentom, garant bi joj neko uvaljao neki ryzen i ona bi mi cijela sretna to donijela...srećom živim na 8.katu pa bi si lako skratio muke
ako Bog da srece i svega od mene cete jos jednom vidjeti neku vecu kupnju kroz 2-3 godine, to tada lagano, privikavam se na ovo mirno stanje :)
Cak sam se sudrzao da ne kupim neku igru za pc ili konzolu
I od mene..Ajde neka.
TI SI JOŠ GORI !!!
Bez pogleda na ime, fakat ne bi znao u kojoj sam temi.
Meni je žena kupila 1070 Istina, nije 1080Ti, ali ok, zadržat ću je.
Ženu.
Bez pogleda na ime, fakat ne bi znao u kojoj sam temi.
Meni je žena kupila 1070 Istina, nije 1080Ti, ali ok, zadržat ću je.
Ženu.
I što sad radiš na forumu?
Sigurno ženu bole noge pa nabaci masažu stopala onako na koljenima.

To!

Lp,
Where's The Fun In That?
Nema veceg gusta kad danima snimas sto ces kupit,citas recenzije,komentare na forumima,gledas oglase,pa cekas dostavu...instaliras i onda opet ponovno.
Pošto je Maxwell klub vjerovatno već mrtav, malo offtopica.
Dosta mi je Wait™ tako da uzimam Zotac 980Ti AMP! Extreme u petak, I vidim da je za 980Ti boost clock samo 1.075GHz, pa me zanima koliko se to da OCat s obzirom da moja 970 ide do 1.45~1.5GHz? To jest, je li clock nizak radi TDPa/grijanja ili jer GM200 jednostavno ne drzi tolike frekvencije?
Pošto je Maxwell klub vjerovatno već mrtav, malo offtopica.
Dosta mi je Wait™ tako da uzimam Zotac 980Ti AMP! Extreme u petak, I vidim da je za 980Ti boost clock samo 1.075GHz, pa me zanima koliko se to da OCat s obzirom da moja 970 ide do 1.45~1.5GHz? To jest, je li clock nizak radi TDPa/grijanja ili jer GM200 jednostavno ne drzi tolike frekvencije?
Ide na 1400 gotovo 100%. Do 1450mhz isto možeš očekivat. 980ti je fina kartica. Da nisam gulozan hardveraš kakav jesam, još bi bio na njoj, samo bi negdje morao koji detalj više skresat da dostignem željeni fps.
trebala bi ići blize 1500, bar je na mojoj islo toliko :D
Poz znam da je malo off teme ali evo samo da javim da prodajem svoju GTX 1080 pa ako je neko zainteresiran nek mi se javi na pp.
Cjena 4300kn kupljena 27.07.2017 znaci ima jos vise od 2 god garancije.
ASUS GTX 1050 Ti 4GB
https://www.asus.com/Graphics-Cards/PH-GTX1050TI-4G/
Jako zadovoljan s obzirom na rast cijena.
Vrti sve što joj je servirano bez štucanja.
Nešto lošiji softver za klokanje ali i to može proći.
Uglavnom zaista dobra grafa,ne grije se te tiho odrađuje sve nametnute zadaće
Možeš koristiti koji god program želiš.
Možeš koristiti koji god program želiš.
Znam,samo sam naveo ono što dolazi sa grafičkom.Ali hvala na napomeni u svakom slučaju
Za kolko bi mogo sad moju MSI Gaming X GTX 1080 Ti prodat posto su cijene rasle dosta?
Za kolko bi mogo sad moju MSI Gaming X GTX 1080 Ti prodat posto su cijene rasle dosta?
Za 3,500...
Meni...:)
Ali su počele opet i padati, "malo" kasniš.
Slabo mi to nešto pada...
7000 a ti trazi 8000 kn
tako je, prije cca 3 tjedna je bila ludnica, tad se moglo prodat bilo šta sa natpisom GTX