GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.559.094
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Msi gaming x
Samsung S6 Edge+
15 godina

Momci, za koliko bi išla ova moja Strix 1070 OC? Kupljena u 9. mjesec u CU. Garancija 3 godine.

9 godina
protjeran

2800kn, minus ti je 2 godine garancije na racunu i garancija u inozemstvu. Naravno mozes probat i za 3000kn ali neznam kolko ces cekat da to prodas, 2800kn je fair price i nebi trebao dugo cekati na prodaju.

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

2800kn, minus ti je 2 godine garancije na racunu i garancija u inozemstvu.

LOL? Stvarno? 

prodajem jednu od mašina (onu za veš)
9 godina
protjeran

Pa naravno da je, svatko ce ti prije kupit grafu iz domaceg ducana nego iz inozemstva, opcija ti je da ju das zato nesto jeftinije naspram drugih.

Ne kuzim sta se ti cudis 

Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina

Brze rjesis garanciju izvana nego kod nas, a i garanciju moze bez problema rijesiti i kod nas bez obzira sta je vani kupljena.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.4.2017 0:27 (Patrick_cro).
16 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Pa naravno da je, svatko ce ti prije kupit grafu iz domaceg ducana nego iz inozemstva, opcija ti je da ju das zato nesto jeftinije naspram drugih.

Ne kuzim sta se ti cudis 

Pa jer mi je to neobično.Moja su iskustva bitno bolja sa stranim reklamacijama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.4.2017 0:39 (Tonči).
9 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...
Brze rjesis garanciju izvana nego kod nas, a i garancinu moze bez problema rijesiti i kod nas bez obzira sta je vani kupljena.

Nebi se slozio, samo na procesu slanja i procesu dolaska komponente gubis tjedan dana (3 tamo 3 nazad) i jos par dana dok provjere komponentu, plus kaj moras i platit slanje skuplje nego kod nas. A kod nas sigurno nemozes na sve vendore garanciju rijesiti.

Ako gledamo nase top ducane garancija se rijesi u roku tjedan dana.

A ono najbitnije je kaj ti se uglavnom ekipa ni ne kuzi u to sve i problem im je kad i kod nas moraju nositi na servis a kamoli van i jos tipkati mejlove na engleskom i dogovarati se sa stranim faktorom.

Razmisli malo, dosta ljudi ne prati forume ili uopce ima pojma o garancijama i svemu tome, a takvih je 90 posto i uvijek ces grafu sa domacom garancijom iz tog razloga prije prodat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.4.2017 0:33 (Lucidius).
17 godina
Za asus imas u hrv servis tako da nije uopce problem reklamirati direktno kod njih, prije toga napises email asusu i on te uputi na najblizi servis, tako da nisi izgubio nista na slanju i cekanju, a i da van saljes ne gubis ni priblizno toliko vremena kao sta ti kazes,dosta ducana ti da odmah drugu grafu iz ducana ako je imaju na stanju, tako da ne moras ni cekati da ti proizvodac posalje. Meni se cini da ti nisi nikad bi reklamirao grafu van hrv posto pricas nesto sta nema nikakvog smisla
9 godina
protjeran

Ja osobno nisam jer ni ne kupujem vani, ali sam bio u kontaktu sa ljudima koji jesu i znam kakva je procedura.

A o asusovom supportu da ne pricam i da im 3 dana samo treba da na mejl odgovore...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ima on pravo za poštarinu, samo što poštarinu do razumne cifre plaća proizvođač/prodavač... Kartice znaju bit problem: domaći dućani znaju odugovlačit.

14 godina
neaktivan

Prodaj ju za 13 kn+ćevape. Možda prođe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Lucidius kaže...
Patrick_cro kaže...
Brze rjesis garanciju izvana nego kod nas, a i garancinu moze bez problema rijesiti i kod nas bez obzira sta je vani kupljena.

Nebi se slozio, samo na procesu slanja i procesu dolaska komponente gubis tjedan dana (3 tamo 3 nazad) i jos par dana dok provjere komponentu, plus kaj moras i platit slanje skuplje nego kod nas. A kod nas sigurno nemozes na sve vendore garanciju rijesiti.

A ono najbitnije je kaj ti se uglavnom ekipa ni ne kuzi u to sve i problem im je kad i kod nas moraju nositi na servis a kamoli van i jos tipkati mejlove na engleskom i dogovarati se sa stranim faktorom.

Razmisli malo, dosta ljudi ne prati forume ili uopce ima pojma o garancijama i svemu tome, a takvih je 90 posto i uvijek ces grafu sa domacom garancijom iz tog razloga prije prodat.

Po mom iskustvu, a 5 sam stvari vraća na garanciju što se tiče hardvera, ispod 3 tjedna nisan čeka, 3 tjedna do mjesec dana otprilike.

9 godina
protjeran

Meni u adm.hr u roku 8 dana reklamirali HDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A bemti brzine, vani dobis isti dan ili drugi, nema se tu sta previse testirati. Neznam jesam li ikad cekao toliko dugo za komponentu da mi zamijene. Stari Vemil napajanje rijesio u roku 5 min, u njemackoj reklamirao par stvari i isti klinac na licu mjesta ili drugi dan dobis, ovisi kako si se dogovorio sa servisom

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
Kod alzashopa ne placas postarinu za reklamaciju, salju ti dostavnu sluzbu doma

cekas najvise 20 dana i ako im servis ne rijesi nista u tom roku ili se ne javi, vracaju ti lovu na racin
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
LogicusMPS kaže...
Lucidius kaže...

Po mom iskustvu, a 5 sam stvari vraća na garanciju što se tiče hardvera, ispod 3 tjedna nisan čeka, 3 tjedna do mjesec dana otprilike.

Ja sam u jednom našem dućanu memoriju (koje je bilo u dućanu) čekao 9 dana. U stranaca se riješi koliko brzu poštarinu platim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.4.2017 10:10 (Tonči).
15 godina
Tonči kaže...
LogicusMPS kaže...
Lucidius kaže...

Ja sam u jednom našem dućanu memoriju (koje je bilo u dućanu) čekao 9 dana. U stranaca se riješi koliko brzu poštarinu platim.

Ja jedino šta san odma dobia je mrtav (novi) HDD 2TB Seagate Barracuda, iz dućana, neispravan, 3 dana se zajebava s BIOS-om, pločama raznim, kabelima, umalo zapalia sobu, sebe i komp. Na kraju odnia, neispravan iz dućana/tvornice... Njega mi je dalo na ruke, novog, u HG spota.

U linksa reklamiram MX-518 (kabel oštećen, klasični disconnect), čekam mjesec dana za novi, reklamiram drugi za isti problem (al nikad tlačen, ištekavan, čupan kabel, stvarno pazim na hardware), opet misec dana, i daju mi G400 koji ima još tanji kabel. Kad je on crka, puka mi je film, tražia san di prekida, ogulia žice, pricvika, zalemia na kraće, radia još jedno god-dvi, crka i on :D

A di je ono napajanje, 28 dana... Ma bilo je svega.

14 godina
neaktivan

Napajanje 33 dana do zamjene iz dućana što je hvaljen na forumu. Čekao 7 dana pa kupio drugo.

I’m an alien clone from Hyperion origin..
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.4.2017 11:20 (planety).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi

Uzimam novu grafičku karticu pa me zanima koja je od ovih opcija najbolja?

4 KFA2 GeForce gtx 1070
2 Zotac gtx 1070 MINI
6 MSI GTX AERO 8G OC
9 Gigabyte gtx 1070 WF OC ed.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...

Pozdrav ljudi

Hvala na glasanju svima :) Narucena je od gigabyte-a gtx 1070. Uskoro ce u prodaju pa ako ima netko zainteresiran nek se javi na pm :)

16 godina
odjavljen
naPerk777 kaže...
naPerk777 kaže...

Pozdrav ljudi

Hvala na glasanju svima :) Narucena je od gigabyte-a gtx 1070. Uskoro ce u prodaju pa ako ima netko zainteresiran nek se javi na pm :)

Pitao si koju grafičku karticu da kupiš, a zatim ćeš je prodati ovdje? Koja je svrha, osim što si off-topic jer ovo nije oglasnik, a tebi je baš zgodno došlo da na taj način proguraš oglas?

13 godina
protjeran
Bome ni ja ne kuzim poantu, valjda covjek "pere" pdv😂lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Bome ni ja ne kuzim poantu, valjda covjek "pere" pdv😂lp

Ili kupi polovno u dojchland pa proda tu za 200-300kn profita..

9 godina
protjeran
Tonči kaže...
naPerk777 kaže...
naPerk777 kaže...

Pozdrav ljudi

Pitao si koju grafičku karticu da kupiš, a zatim ćeš je prodati ovdje? Koja je svrha, osim što si off-topic jer ovo nije oglasnik, a tebi je baš zgodno došlo da na taj način proguraš oglas?

Pretpostavljam da misli da će uskoro u prodaju ova stara R9 280X.

10 godina

Bok ekipa, najavom 1080Ti iz Nvidije su poručili da će past cijena 1070 kartica. Zanimaju me 2 stvari:

• Koja je najbolja bang for buck gtx 1070 kartica
  • I da li je pametno uzeti tu karticu ako imam xeon e5-2665

Ne igram baš igre, više mi je to za Premiere i ostale Adobe aplikacije.

0 0 hvala 0
14 godina
komba kaže...

Ne igram baš igre, više mi je to za Premiere i ostale Adobe aplikacije.

Za te programe nemaš potrebe za takvom karticom, uzmi si GTX 1050 Ti i budi bez brige,

preporučujem MSI Gaming X model.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
9 godina
neaktivan

https://www.asus.com/Graphics-Cards/ROG-POSEIDON-GTX1080TI-P11G-GAMING/

da li je netko vidio/koristio ovaj "hybrid" system od Asusa, u prijasnjim serijama?

na koji nacin to radi, da li zajedno rade i vodeno i zracno ili neka automatika to iskljucuje ukljucuje, po potrebi, ili se u potpunosti makne ovo zracno hladenje kada se montira vodeno?

hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
X3M kaže...

da li je netko vidio/koristio ovaj "hybrid" system od Asusa, u prijasnjim serijama?

na koji nacin to radi, da li zajedno rade i vodeno i zracno ili neka automatika to iskljucuje ukljucuje, po potrebi, ili se u potpunosti makne ovo zracno hladenje kada se montira vodeno?

hvala unaprijed

http://www.guru3d.com/news-story/asus-uncovers-rog-geforce-gtx-1080-ti-poseidon.html

The ASUS GeForce GTX 1080 Ti Poseidon edition comes factory overclock (clocks have not been disclosed just yet) and that hybrid cooler which packs two dust-proof fans, multiple  heatpipes, a large heatsink and a water block.

This means you can just use the air-cooling, but alternatively you can fire up liquid cooling as well, which we’d recommend.

znaci mozes samo hladjenje zrakom imati ili hibridno (zrak+voda)

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.4.2017 15:44 (Fanu).
13 godina
X3M kaže...

hvala unaprijed

Biras hoces li hladjenje preko ventova ili vodom, za vodu ti treba dodatan sistem nista vise. Ozbiljan proizvod, ali ce biti veoma skup kao i inace.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice