Sam si u to bojim se polako pretvorio temu.
Da, uglavnom se sprdam, al' ovaj put sam ozbiljan - AMD mi je radio manje problema s više izlaza. nVidia ne dopušta (1 kartica) više od 2 izlaza u upotrebi, ima određenih problema s paralelnim davanjem fullscreen i desktop slike i općenito nisam pretjerano zadovoljan tim segmentom. AMD ipak bez problema puca sliku svukud i paralelno.
U samim igrama ne znam, čini mi se da su obje firme tu dobre. CF/SLI na obje strane ima svoj set problema.
neznam sta da ti kazem osim da zakljucim da je danas 1. april pa.... , imao sam 7 atijevih kartica i sad imam gtx285 i sve sta cu reć je spasio sam se , a na nju sam presao sa 4850 cf-a , i stvarno neznam o kakvim glupostima govoris , nvidia ima duplo bolje i stabilnije drivere , pa ono smece od catayalista 3-4 puta tjedno "has stopped working" , onda ideš clockat karticu a ostavis nesto kao msi afterburner upaljeno a on ne podiže taktove ili nešto krivo podiže , na izradu profila za ventilator u afterburneru zaboravite , pola puta će proradit pola puta neće , dosta puta mi se dogodilo da sam isao igrat nesto i onda nakon 2 sata izasao iz igre i shvatio da mi nije proradila kontrola venta , bacim oko na gadget na desktopu i vidim gpu temp 120 i doživim omanji srčani , a tek crossfire i njegovi problemi , o tome neču ni govorit , cf je apsolutno neupotrebljiv. ah da nvidia uz sve to nudi physics i cudu , nema više atija tj amd-a za mene
EDIT: najnormalnije mi rade extended , duplicated ili bilo kakav desktop , također prijatelj sa 8800gtx koristi 2 ekrana i radi mu ko bebica sve.
Jesam te zadnji put ulovio da lažeš i sad lažeš opet. Nisi imao 4850 cf, imao si 4850 i 4830. Smiri doživljaje.
Vidim ja da ti imas para na pretek pa cu ti dati par savjeta....izbaci to smece od ploce i stavi Asus Rampage III Extreme i i7 990X i klokaj ga na 4.4GHz...uzmi 4X GTX 580 Hydro Copper 2 i Silverstone Strider ST 1500...ta ti je kombinacija najjaca na planeti nemoze bolje...uz to klepi nego najbolje moguc vodeno za CPU...
IspravaK:
To nije najjača konfiguracija.
Sastoji se od EVGA SR-2 Classifired i dva Xeona E5860.
Sam si u to bojim se polako pretvorio temu.
da moguce, ali samo sam grafe htio al stas. oko grafa se ja trenutno dvoumim a po potrebi cu uzeti ako sto bude jos trebalo
Hmm, takva zvjerka bez SSD-a ?
Ne bi li SSD bio kud i kamo pametnija investicija koja bi vise koristila (?)
Pa komp koristi isključivo za gaming tako da po meni mu nije bitno da li će mu se windowsi startat u 30 sekudni ili 10.
U moju bi kantu naravski odma ušao SSD... kad je bal nek je maskenbal. No realno za igranje na 3 monitora tj framerate nebi značio ništa, a to je ono što njega zanima.
Sve je meni jasno, al... Hebemu mater, stroj nije stroj ak nema SSD, barata s tolkim ciframa i da nema soma kn za jedan sistemski SSD...
Sve je meni jasno, al... Hebemu mater, stroj nije stroj ak nema SSD, barata s tolkim ciframa i da nema soma kn za jedan sistemski SSD...
boze dragi pa nemoram sve imati
boze dragi pa nemoram sve imati
Zašto ne? Ako imaš neograničena sredstva (prodaješ čisti kokain?), onda kupi najskuplje komponente i imaj sve.
Baš je nehumano gledati takav komp. i nemas SSD.
joj daj molim te fuck ssd xd,ja sad štedim za jednu gtx 580 boli me :D
Čitajući ovaj thread, žao mi je što su imućni ljudi uglavnom informatički neuki .
Ima love na bacanje, ne treba mu SSD > OK
Za grafičku karticu govori grafa
Ima nenormalne prohtjeve, a nije otkrio čime se bavi
Uz dužno poštovanje, DJ-u, za koju kuću radiš kada takve stvari kupuješ, ili stari financira?
ili kokain kako već netko reče
Ako su tebi 6970 bez veze, daj ih tati. Pobrinut' ću se za njih..
Da ne brišem sve, sada tek vidim što sam napisao, valjda zato što je kasno....
Samo navali ti na GTX 590, stavi pokoju sliku i kladim se da nećemo tjedan dana ići na youjizz ili redtube
lol buraz ti si lud
joj daj molim te fuck ssd xd,ja sad štedim za jednu gtx 580 boli me :D
Viđaj ovog neura je na katu.
I negovorim tebi sta si poludio !!!!!!! i zaboli me sto ti stedis za gtx 580
Sry na offtopic
Ne znam, sali sad sam ga pitao. A i ako igra s jednom na medium onda bi mogao igrati s dvije na max što dođe dosta jeftinije on 2 x GTX580.
Osobno,da imam toliko love, osim OS-a, i omiljenih 5-10 igara i mi se učitavalo sa nekog SSD-a , šta kaže Batista. Kad je bal, nek je..Bila bi ih cijela plejada u kompu, ovih od 1000kn..
Osobno,da imam toliko love, osim OS-a, i omiljenih 5-10 igara i mi se učitavalo sa nekog SSD-a , šta kaže Batista. Kad je bal, nek je..Bila bi ih cijela plejada u kompu, ovih od 1000kn..
Ufffff. Ovo je slučaj kao s našom vladom. Ne znaju pravilno iskoristiti kapital, novac .
pa crysis 2 bar kod mene bolje radio preko jedne GRAFE nego sa dvije 6970. to mi isto glupost bila. gta 4 isto bolje s jednom nego sa dvije, s jednom bez trzanja a dok ukljucim crossfire svako malo trzne
kako tebi nije jasno da ako imas jednu grafu i stavis jos jednu da neces dobiti 100% boost ...
jel ti jasno da neke igre ne podrzavaju bas najbolje crossfire,sli ?
pa crysis 2 bar kod mene bolje radio preko jedne GRAFE nego sa dvije 6970. to mi isto glupost bila. gta 4 isto bolje s jednom nego sa dvije, s jednom bez trzanja a dok ukljucim crossfire svako malo trzne
Pa ako je Crysis 2 druga najzahtjevnija igra sad na tržištu, koju bi ti drugu igru igrao?
Što je s Metro 2033? On je valjda najzahtijevniji tako da ti preporučam da zaobiđeš Metro i kupiš samo jednu GTX580. Ako, ali ako ti poslije bude koja igra trzala eventualno uzmeš još jednu GTX580.
Oprosti što ću se tako izraziti, ali si ogromna cjepidlaka. Pola foruma ti je reklo svoje mišljenje i ako ti još uvijek ne znaš kud s nofcima, daj u caritas čovječe.
Ili se samo hoćeš kurčiti po forumu i tražiš pažnju?
BMK ako dobijem 1000 TD-ova, ali šta jest, jest.
Oprosti što ću se tako izraziti, ali si ogromna cjepidlaka. Pola foruma ti je reklo svoje mišljenje i ako ti još uvijek ne znaš kud s nofcima, daj u caritas čovječe.
Ajde citiraj mi postove koji su mu pomogli.
Neće ih biti puno. Svi samo spamaju i davaju mu savjete da uzme sve najskuplje kad već ima para, što mu to pomgne?
Ufffff. Ovo je slučaj kao s našom vladom. Ne znaju pravilno iskoristiti kapital, novac .
sad kako lijepo pricas i sve znas, tako i iskoristiti i kupi nesto plati pdv na to da i drzava ima koristi od tebe. da sve znas iskoristiti do sad bi tajkun bio. e kako te ljude volim. gluposti pricas. pobrini se za svoje stvari. meni moje dobro idu
Neće ih biti puno. Svi samo spamaju i davaju mu savjete da uzme sve najskuplje kad već ima para, što mu to pomgne?
Ako u 7 stranica nema korisnog posta, onda se moramo malo zapitati što radimo ovdje...
A kao ne pomogne mu, ako ima toliko para neka jednostavno uzme sve najskuplje/najbolje i bok. Ovo sto on prica sam sa sobom neki shvacaju kao obicno pre*eravanje, pa i ja.
Ako u 7 stranica nema korisnog posta, onda se moramo malo zapitati što radimo ovdje...
Mislio sam tako da ćeš naći puno više spam postova nego postova koji su mu stvarno poogli.