Gdje kupiti GeForce 590 GTX u Hrvatskoj zaključana tema

poruka: 391
|
čitano: 101.636
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Gdje kupiti GeForce 590 GTX u Hrvatskoj

Ugl autoru, prije bilo kakve promjene nabavi duzi cf mostic razdvoji grafe - sumnjam da ces ici jos na jendu ili dvije pa da ti trebaju svi slotovi. probaj pa vidi.. ako ti ne pase, uzmi drugu maticnu - puno isplativije nego mjenjat te dvije grafe.. osim ako bas ne volis ati i zelis nvidiu, onda uzmi gtx 570 2 komada ali opet pazi na razmak.

iako ja sam imao 2 x 4890 tako jednu do druge nikad nista, imao sam 2 x gtx295 jednu do druge nikad nista, imao sam 3 x 9800gtx+ isto pa se nista nije desavalo..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 9:00 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Gdje kupiti GeForce 590 GTX u Hrvatskoj
Hyperion kaže...

A da si čovjek kupi jednostavno holodek? XD

BTW: @naxeem: Zar je 3x GTX590 moguće? Dali uopće postoje driveri za više od 4 gpu-a?

@naxeem

Mene isto ovo zanima. Negdje sam čitao da je nemoguće raditi (uspješno zbog drivera valjda) sa sustavima sa više od 4 GPU-a...

Za šta on koristi 3x gtx590? Znači on je samo na grafe dao više od 18k krznenih... ideš... i kakvo napajanje ima da to može vući? Zanima me :)

Tnx i sry za off...

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
Hyperion kaže...

A da si čovjek kupi jednostavno holodek? XD

BTW: @naxeem: Zar je 3x GTX590 moguće? Dali uopće postoje driveri za više od 4 gpu-a?

@naxeem

Mene isto ovo zanima. Negdje sam čitao da je nemoguće raditi (uspješno zbog drivera valjda) sa sustavima sa više od 4 GPU-a...

Za šta on koristi 3x gtx590? Znači on je samo na grafe dao više od 18k krznenih... ideš... i kakvo napajanje ima da to može vući? Zanima me :)

Tnx i sry za off...

pa nemozes spojit vise od dvije posto imaju samo jedan sli konektor...

Zajedno za dinamo (#/d)
17 godina

Ne bi znao to... Ali on je rekao da ima frenda koji ima takav komp pa me zanima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Ne bi znao to... Ali on je rekao da ima frenda koji ima takav komp pa me zanima...

haha mahh "malo" je sarkastican bio.. nema teoretske sanse da se stave 3 u sli max su 2...

Zajedno za dinamo (#/d)
17 godina

On i njegov vražji sarkazam {#}

@ autor:

Zašto ne pričekaš da malo cijena padne pa onda uzmeš grafe? Pa nisu ove koje sada imaš loše, naprotiv. Mislim, to je tvoja love i sve, ali opet dati 6k krznenih za jednu samo mi je malo ludo. Ja bi se bolje strpio da padne cijena za kojih mjesec, dva, tri i onda eventualno uzeo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

On i njegov vražji sarkazam {#}

@ autor:

Zašto ne pričekaš da malo cijena padne pa onda uzmeš grafe? Pa nisu ove koje sada imaš loše, naprotiv. Mislim, to je tvoja love i sve, ali opet dati 6k krznenih za jednu samo mi je malo ludo. Ja bi se bolje strpio da padne cijena za kojih mjesec, dva, tri i onda eventualno uzeo.

Ma te dvije 6970 je već prodao i napsiao je to barem 3 puta u ovoj temi. Ajde citaj malo i prati temu.

Njemu treba sad grafa a ne za 3 mjeseca, ako ne pročitaš temu ne možeš mu dati ni dobar savijet.

Kruger
17 godina

Nisam skužio tamo u prvom postu.

Je8iga, imaš par inf trgovina koje prodaju kvalitetnu opremu i tamo treba gledati i to je to. Links, adm, protis, magazinRS i još njih par i to je to, eventualno nabava.net ako ima tamo. Nije ni trebalo otvarati temu.

Samo neka stavi slike kada dođu grafulje da vidimo kako to radi, a mogao bi i neki review napisati, šteta što nije ništa napisao kada je ima 2 ati grafe (ako je, može neki link)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne trebao je otvorit temu, samo prije nego što je prodao grafe.

Onako bi mu preporučili da nabavi duži CF mostić i da promijeni za jedan dolje pcie utor ili da promijeni matičnu.

Kruger
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo malo reklamiranja !
GTX 590=6000kn
i7980=7000kn
GIGABYTE EX58-EXTREME=1500kn
Za sve ostalo tu je NAŠ SVAKODNEVNI PRIJATELJ MASTER, MASTER,MASTER CARD ili VISI ili NESTO TRECE!!

Zaključak::
Svatko si moze prustit ovaj proc i ovu graficku !!!!!!!!

Kanneeee !!??

::;;;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 10:24 (WiNAmDGAMer).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Problem je mogao rjesiti mnogo bezbolnije. CF koji je imao je bio jako dobar, sve je mogao rijesiti promjenom maticne i duljim CF mosticem. I mirna Bosna. Sada kada je prodao grafe, nek si uzme HD6990 kad je toliko zagrizao.

Sto se tice GTX590, mislim da su sve rijeci suvisne, grafa je zivo *ranje, sto su pokazali svi testovi, jest da ona ima odlicne performanse, ali se grije ko sam vrag, a nVidija je napravila sranje sa driverima, tako da graficke crkavaju, sa novim driverima taktovi se spustaju ispod 600MHz sto je veliki FAIL!

Da ja dam ja grafu 6k kuna  (sto mi ne pada na pamet, za te pare slozim dobru konfu)  i da mi grafa crkne, neznam sto bih uradio, ali znam da nebi bilo dobro.  Novci baceni u vjetar.

Ne nisam AMD Fanboy, vec izlazem istinu, iako je to sve vec opce poznato.

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Gman kaže...

Problem je mogao rjesiti mnogo bezbolnije. CF koji je imao je bio jako dobar, sve je mogao rijesiti promjenom maticne i duljim CF mosticem. I mirna Bosna. Sada kada je prodao grafe, nek si uzme HD6990 kad je toliko zagrizao.

Sto se tice GTX590, mislim da su sve rijeci suvisne, grafa je zivo *ranje, sto su pokazali svi testovi, jest da ona ima odlicne performanse, ali se grije ko sam vrag, a nVidija je napravila sranje sa driverima, tako da graficke crkavaju, sa novim driverima taktovi se spustaju ispod 600MHz sto je veliki FAIL!

Da ja dam ja grafu 6k kuna  (sto mi ne pada na pamet, za te pare slozim dobru konfu)  i da mi grafa crkne, neznam sto bih uradio, ali znam da nebi bilo dobro.  Novci baceni u vjetar.

Ne nisam AMD Fanboy, vec izlazem istinu, iako je to sve vec opce poznato.

Pa kad crkne imas garanciju !

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
16 godina
neaktivan

A sva sreca pa su u nas jako susretljivi sto se tice garancije i spaljenih proizvoda!

Nebih se mucio sa garancijom i tim sranjima kada za grafu dajem 6k kuna.

Opet kazem, ako zeli imati najbolju grafu, nek si uzme HD6990, koja ima Dual Bios, i moze si sve fino podesiti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 10:58 (Gman).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-games-master-vijesti/rps-o-crysisu-2/94213.aspx?page=0&jumpto=1814231&sort=asc&view=flat

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
neaktivan

Ma kakva 6990, jel znate vi kolko buke to stvara, al doslovno, dok je gtx590 puno tiša i da se uz nju čak nešto i igrat, al ona je pak nestabilna, žale se ljudi da crkava, tak da neznam jel ju pametno uzimat. Uzmi 2xgtx580 s aftemarket coolerm recimo GAinward Phantom i uživaj, ili uzmi dvije refernente i stvi vodeno hlađenje, to bi još moglo najbolje biti.

Evo i akustike uz 6990 i gtx 580 sli pa se odluči dal želiš imat mlažnjak u sobi

16 godina
neaktivan

A za HD6990 ne postoji Aftermarket hladnjak? Ma dajte ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

huh a neznam baš sta da kazem , ja sam od gtx590 puno ocekivao a razočarala me , pa 6990 ispada bolji izbor ali otkad sam se s atija prebacio na nvidiu i riješio se sranja s driverima odlućio sam da necu vise nikad atija tj amd-a uzet , moj iskreni savjet bi ti bio kupi 2x gtx580 u sli ali uzmi one hydro copper verzije sa vodenim blokom na sebi , onda nabavi radijator i pumpu i riješen problem , mislim da te to slaganje vodenog nebi puno koštalo , jer ove dual gpu kartice su ipak nekako preizforsirane , gtx590 gore im regulacije bez pardona , a 6990-ke samo što ne polete pod loadom , tako da ako želiš neki ekstremni sli ili cf ili vodeno ili 1950 gori sve hahaha!

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Breksi kaže...
zlo33 kaže...

ja sa mojim quadom 8giga rama i gtxicom 460 zaradim za jako lijepo zivjet

kolko vi zaradite sa tim bijesnim strojevima i7 cf sli itd????

koristite racunala totalno krivo od igranja nema kruha

umjesto sta ulozite u 4 kartice (najvjerojatnije da vam roditelji to kupuju) uzmite 2 kartice a za ostatak kupite box za otkljucavanje mobitela npr.

al dobro kako stara narodna kaze "svaka budala ima svoje veselje"

neke stvari meni nikad nece biti jasne

ali boze moj sto ljudi sto cudi

a cekaj,zasto nekima roditelji nebi kupili ako vec imaju tu mogucnost??? mozda bi i tebi tvoji uzeli(nekazem da jesu) da su mogli/ htjeli...

Ostali koji zaradjuju svoj kruh,pa valjda oni najbolje znaju kako ce rasporediti placu,i kolko ce novaca ulozit u racunalo,i ostale stvari...

servisiram ljudima racunala, i vecina njih ima djecu 11 12 13 god. cak i stariju nije ni vazno

imaju ps3 racunalo lcd da se mogu igrat s tim ps

i sta mislis da im pare rastu na drvecu,ne ljudi su u kreditima do guse da bi omogucili svojoj djeci da budu sretna

neces vjerovat sta je roditelj u mogucnosti da napravi da mu dijete bude sretno

zato sljedeci put kad dobijes nesto skupo od roditelja svojih poljubi ih i reci im da ih volis

i razmisli kako da uz igranje na 4 monitora i 15 procesora zaradis pare s racunalom da pomognes roditeljima

14 godina
neaktivan

Ja ti predlažem da prodaš ta tri Della i kupiš jedan 30' monitor 2560x1600 i GTX580 možda dvije ako bude trebalo. Evo ja ću ti kupiti jedan monitor :)

Kruger
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

posto vidim da imas 3 monitora , mislim da ti je ovo najbolji izbor .. em nemas problema s hladenjem, em nemas problema s CX/SLI i temperaturama, em imas love ;D

AMD Radeon HD 6990 is way to go ! {#}

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da imam toliko novca za bacanje, uzeo bih 4x GTX580 u 4-way SLI. Ta stvar pegla Crysis 2 na 2560x1440 u ~200FPS (Minimum 80FPS u najgorim situacijama). 590 je loša odluka jer je osjetno sporija od 2xGTX580, a ne možeš složiti više od dvije, grije se, rikava...

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
protjeran

za autora teme...

napiši s koliko novaca raspolažeš ( za upgrade ) pa će ti ljudi reći šta kupiti {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gman kaže...

A za HD6990 ne postoji Aftermarket hladnjak? Ma dajte ..

Kolko ja znam nema ni 6990 ni gtx590 sa nereferntnim hladnjakom još, dok gtx-a 580 ima i to u više izvedbi.

15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Da imam toliko novca za bacanje, uzeo bih 4x GTX580 u 4-way SLI. Ta stvar pegla Crysis 2 na 2560x1440 u ~200FPS (Minimum 80FPS u najgorim situacijama). 590 je loša odluka jer je osjetno sporija od 2xGTX580, a ne možeš složiti više od dvije, grije se, rikava...

Ma 3 su dosta, jer se pokazalo da 4 gpu nepridonosi značanje prefoeamse u ondosu na 3 gpu-a

15 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

Ma kakva 6990, jel znate vi kolko buke to stvara, al doslovno, dok je gtx590 puno tiša i da se uz nju čak nešto i igrat, al ona je pak nestabilna, žale se ljudi da crkava, tak da neznam jel ju pametno uzimat. Uzmi 2xgtx580 s aftemarket coolerm recimo GAinward Phantom i uživaj, ili uzmi dvije refernente i stvi vodeno hlađenje, to bi još moglo najbolje biti.

Evo i akustike uz 6990 i gtx 580 sli pa se odluči dal želiš imat mlažnjak u sobi

A GTX580 nije mlažnjak ? Nemoj se pokušavati praviti pametan i onda mjenjaš jedno zlo sa drugim. Dvije GTX580 u loadu dolaze do 70db a ti pričaš o tišini, saberi se. Da si mu rekao uzmi neki twin frooz neceg ili sl. ajd, ali odgovaraš čovjeka od mlažnjaka na dva mlažnjaka.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451
16 godina
neaktivan

Pa gtx 580 je jako tiha grafa u usporedbi sa 6970. Ne samo to, nego je i 10tak c hladnija. Jos je netko prije napsial da se 580tke toliko griju i buce da postanu nestabilne i sve to skupa glasnije i toplije od 2x6970, sto je totalna izmisljotina. Hladenje na 580/570 je par svjetlosnih godina ispred ref. hladnjaka na 6970. 6990 je osjetno najbucnija grafa sto se trenutno prodaje i samo tako plasi mali djecu.

Jer ti znas uopce koliko buke je 70dba?

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 12:57 (Dim).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovdje se rugate i kukate covjeku, kako je mogao to prodati ili kupiti, ili kak ima para...pa dajte prestanite vise, ide na zivce i posebno u offtopic....

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...
naxeem kaže...

Ma 3 su dosta, jer se pokazalo da 4 gpu nepridonosi značanje prefoeamse u ondosu na 3 gpu-a

U DirectX-u 11 omogućena je paralelizacija izvođenja, što znači da bi trebalo moći iskoristiti sve 4 kartice u mnogim segmentima, ako se tako isprogramira.

15 godina
neaktivan

Vi svi hoćete i ofce i nofce, a to tako neide... Svaka grafa ima neku prednost i neku manu( performanse,potrošnja,grijanje i buka u radu).

Pošto su GTX 590 i HD6990 gotovo potpuno jednake s obzirom na te afinitete, autorova odluka će se svesti na odluku između crvenog jeftinijeg i zelenog skupljeg.

Krešo91 avatar...

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.[SLOBODNO STISNEŠ HVALA ONOME TKO TI JE POMOGAO]
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 14:25 (Plahi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
imba kaže...

A GTX580 nije mlažnjak ? Nemoj se pokušavati praviti pametan i onda mjenjaš jedno zlo sa drugim. Dvije GTX580 u loadu dolaze do 70db a ti pričaš o tišini, saberi se. Da si mu rekao uzmi neki twin frooz neceg ili sl. ajd, ali odgovaraš čovjeka od mlažnjaka na dva mlažnjaka.

Da si malo bolje čitao moj post shvatio bi da sam mu predložio nereferentu GTX580, phantom od gainwarda, ili da uzme referntu i stavi vodeno hlađenje. A nisam mu nigdje spomenuo da stavi dvije obične GTX580 jel s njima nebi nis postigao u odnosu na 6970 koje je imao dosad po pitanju zagrijavanje i tišine. A ovaj video sam stavio da se vidi kolko je bučna 6990, a tako bučne sigurno nebi bile nereferentne GTX-ice il referentne s vodenim hlađenjem. Zato se ti nemoj pravit pametan i čitaj što piše

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 14:43 (mrog 33).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice