Fan na graficku sa pasivnim hladzenjem

poruka: 4
|
čitano: 586
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam neku low price grafulju GF 210 palit, sa pasivnim hladnjakom koji mi zauzima previse prostora na maticnoj pa tako ne mogu koristi prosirivi PC slot.Ali imam i staru ATI 3450 HD grafu neispravnu vjerovatno spaljena itd...Ali na njoj je ispravan vent.Pa me zanima jel mogu skinut ovaj pasivni hladnjak sa GF210 i mjesto njega staviti fan?Koliko sam uspio vidit ima 3 pinski prikljucak na grafi, i rupe za prikopcavanje su jednake znaci odgovara vent po rupama.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne vjerujem da će sam ventilator bez ikakvog hladnjaka obavljat dobar posao, jer hlađenje radi tako da hladnjak preuzima toplinu sa GPU a ventilator hladi taj hladnjak kako bi on uspio na sebe preuzeti što više topline sa GPU.

GPU je dosta male površine i previše je topline na tako malo mjestu da bi ga ventilator direkt ohladio.

Mislim da ti to ne bi radilo kako valja.

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Fan na graficku sa pasivnim hladzenjem

A ne ne mislio sam komplet hladzenje prebacit sa grafe na grafu.Na ovoj GF 210 ima pasivni hladnjak, a na ATI ima hladnjak sa fanom, znaci komplet prebacit.Sory sto sam se pogresno izrazio.

15 godina

Ak pasu rupe , mislim da nebi trebalo biti problema ! Samo gledaj dal ima na memoriji onih pasivnih hladnjaka !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice