DirectX

poruka: 7
|
čitano: 1.267
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
DirectX

Zanima me što se tiće novih grafičkih, znam da sve podržavaju DX10, al me zanima šta je sa DX10.1. Mislio sam nabavit novu GeForsicu koja ne podržava 10.1 i sad me zanima kolko to ima veze s igrama koje bi htio pokrenut. Da li neću moć pokrenut neke igre i kolko je uopće to zapravo bitno.

Ja pretpostavljam da je fakat ful nebitno, but better safe then sorry, te stoga...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DirectX

Moci ces normalno pokretat igre.Dx 10 koristi vista a dx9 xp.Ako koristis vistu preporucujem ti neku radeonku iz serije 4800.koju gf mislis uzet i do koliko para?

Svi smo mi dr.Šimić!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 12:51 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: DirectX

čitavo vrijeme sam bio u dilemi izmedju radeonke 4870 i geforce 260. I onda sam se odlučio za geforce jer su neš malo bolje performanse, može se cloakat, a i više volim forsice od radeonki.

17 godina
Orc kaže...

čitavo vrijeme sam bio u dilemi izmedju radeonke 4870 i geforce 260. I onda sam se odlučio za geforce jer su neš malo bolje performanse, može se cloakat, a i više volim forsice od radeonki.

Kako pokazuje usporedba grafičke su po performansama "tu negdje". Ja bi uvijek uzeo ATI, ako zbog ničeg drugog, onda bar kvalitete slike u Windowsima. Mislim da je tu ATI puno bolji (ako ne gledamo tako jako performanse nego kvalitetu prikaza).
AMD Phenom 9500 GA 790x DS4 RAM : 4 GB ATI RADEON 4850
16 godina
dado2202 kaže...
Orc kaže...

Kako pokazuje usporedba grafičke su po performansama "tu negdje". Ja bi uvijek uzeo ATI, ako zbog ničeg drugog, onda bar kvalitete slike u Windowsima. Mislim da je tu ATI puno bolji (ako ne gledamo tako jako performanse nego kvalitetu prikaza).

Plač
Ma eto slika na GF je toliko losija kad se usporedi s radeonkama da se to en moze gledati.
Nemoj me nasmijavati. Smijeh
Ne znam samo kako bi ti opce uspio skuziti razliku izmedju GF i radeonke kod obicnog 2D prikaza u windowsima.
Mozda je to nekad davno i vrijedilo ali danas je 2d prikaz doveden do savrsenstva kod obje graficke.
A i  u 3D-u bi se stvarno morao potruditi da skuzis razliku izmdju prikaza  na istim postavkama. Tu postoje razlike ali skuze se tek kad napravis screenshot i pazljivo usporedjujes.  I tu uvijek nije jedna kartica bolja neko ovisi o postavkama, a razlike su minimalne.
Tako da ne pretjeruj s izjavama.
17 godina
Hmmm, ljubav se brzo izgubi ako uzmeš u obzir ne DX 10.1 koji nije toliko presudan jer ga trenutno niti jedna igra ne koristi (trenutno) nego kad uzmeš u obzir puno elegantnije riješen HDMI izlaz koji ima implementiran audio za razliku od geforsica. E sad ne mora ti ni to bit bitno ako ne namjeravaš nikad u budućnosti spojit HDMI na svoj novi HD TV ali... nikad ne reci nikad...
17 godina
neaktivan
DirectX

Gle u sljedećih 5 godina izaći će 10 igara za DirectX 10. Uzmi si 260-cu i Viva Las Vegas :D

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice