DirectX 9 ili DirectX10

poruka: 7
|
čitano: 1.934
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
DirectX 9 ili DirectX10

Presao sam sa Xp-a na Vistu Ultimate.

Napravim update, sve sljaka.

Instaliram drivere za maticnu. Sve sljaka.

Instaliram drivere za graficku. Sve sljaka. Barem mislim.

No kontam si da mi ipak nesto ne stima... Slika mi nekako "mutna". Pogledam rezu, stoji na 1280x1024, osvjezenje 85 Hertza. E sad, na XP-u mi je bila ta reza ali sa 100 Hertza osvjezenja. No ovdje toga nemam, a slika mi bas nekako smeta. Reinstaliram drivere za graficku, ista stvar. Pogledam drivere za monitor (SyncMaster 959NF) za Vistu...nema ih ili ih nisam uspio naci.

Kako da to popravim...

Graficka je Ati Radeon X1650 (256MB). Nekako mi smrdi na to da je u pitanju podrzavanje za direcX.

S Vistom dodje 10-tka, a na XP-u je bila 9-tka. Mojoj se ne svidja 10-tka, jel?

Sta mislite?

TrustNo1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: DirectX 9 ili DirectX10
Miki77 kaže...

Presao sam sa Xp-a na Vistu Ultimate.

Napravim update, sve sljaka.

Instaliram drivere za maticnu. Sve sljaka.

Instaliram drivere za graficku. Sve sljaka. Barem mislim.

No kontam si da mi ipak nesto ne stima... Slika mi nekako "mutna". Pogledam rezu, stoji na 1280x1024, osvjezenje 85 Hertza. E sad, na XP-u mi je bila ta reza ali sa 100 Hertza osvjezenja. No ovdje toga nemam, a slika mi bas nekako smeta. Reinstaliram drivere za graficku, ista stvar. Pogledam drivere za monitor (SyncMaster 959NF) za Vistu...nema ih ili ih nisam uspio naci.

Kako da to popravim...

Graficka je Ati Radeon X1650 (256MB). Nekako mi smrdi na to da je u pitanju podrzavanje za direcX.

S Vistom dodje 10-tka, a na XP-u je bila 9-tka. Mojoj se ne svidja 10-tka, jel?

Sta mislite?

Nema to blage veze  sa directiksom
17 godina
neaktivan
DirectX 9 ili DirectX10

mene je prelazak sa xp-a na vistu stajao hard diska.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sakrij načine koje ovaj monitor ne može prikazati

-to isključi

Isključivanje ovog potvrdnog okvira dopustit će vam odabir načina
koje monitor ne može ispravno prikazati. To može dovesti do
neupotrebljivog prikaza i/ili hardverske štete.

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
sauron_15 kaže...

Nisi morao bacati disk od XP-a. Vista se sasvim fino instalira i na stare diskove.
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
sauron_15 kaže...

Nisi morao bacati disk od XP-a. Vista se sasvim fino instalira i na stare diskove.
  Hehe. No comment.Smijeh    

A sto se tice refresh rate-a skloni kvačicu sa "hide modes that this monitor cannot display" 
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
DirectX 9 ili DirectX10

Može eventualno biti caka u driveru za monitor, ali u tom slućaju imaš generički driver koji sasvim fino radi sa najnovijim driverima za grafulje, pa se opet sve da podesiti kako ti paše..

Ako skloniš kvačicu sa 'hide modes that this monitor cannot display', što se dogodi kada odabereš 100Hz?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice