Pozdrav svima,
gledam malo GTX 1080 na Ebayu i naletim na ovo:
Ta cijena je bolesno niska što ne trebam ni naglasiti,ali me zanima,ako je prevara,kako to da je prodano 27 komada u 24 sata?
Pozdrav svima,
Ta cijena je bolesno niska što ne trebam ni naglasiti,ali me zanima,ako je prevara,kako to da je prodano 27 komada u 24 sata?
Zato sta su dosli ovakvi genijalci ko ti i kupili. Vidis da nema niti jednog jedinoga feedbecka, znaci da svi koji su kupili vjerojatno nisu jos dobili nista, niti ce vjerojatno dobit.
Pozdrav svima,
https://www.ebay.com/itm/EVGA-GeForce-GTX-1080-Ti-SC2-GAMING-11GB-GDDR5X-11G-P4-6593-KR/153305727654?hash=item23b1bbc2a6:g:bQkAAOSwgotcFj9G:rk:4:pf:0&LH_ItemCondition=3000&LH_BIN=1
-a da je prodano komad manje/više ?..
99% da je flešana neka stara/jeftikaner ali to ne možeš znati dok ne provjeriš, rizik je proporcialan cijeni i zato će se još prodavati mada se već godinama pojavljuje isti problem.
-kad vidiš da prodaje duže vrijeme npr tjedan-više, tad tek možeš početi vjerovati trgovcu (jer treba vremena za prigovore, dok roba stigne do kupca.. pa tek tad krenu prigovori na ebayu i povrat novca kao i ban trgovca..) Po tome, velika šansa da je fejk, da prodaje duže npr mejsec bilo bi šanse da je istinito.
ma uopće ne smrdi, lik koji nema niti jedan jedini feedback prodaje grafičnu karticu za 30% njene cijene zato jer je djed božičnjak....
Stvarno nema potrebe otvarat teme za ovakve idiotizme.
Hvala na potvrdi,znao sam da je pre dobro da bi bilo istinito,ali mi je bilo čudno što je trideset ljudi kupilo u tako kratkom vremenu.