Ovako dobio sam 9800gtx + novu bfg e sada zanima me posto imam 2 x 9800gtx da li ce mi dobro radit u 3 way sli?
ja sam sada na poslu pa eto nemogu vidjet da li ce mi to radit.
Hvala.
Ovako dobio sam 9800gtx + novu bfg e sada zanima me posto imam 2 x 9800gtx da li ce mi dobro radit u 3 way sli?
ja sam sada na poslu pa eto nemogu vidjet da li ce mi to radit.
Hvala.
da li ce mi dobro radit u 3 way sli?
Po onome sto ja znam budi sretan ako ti uopce proradi...rijetkima je proradilo...a ionako bi ti 3 grafa dala max 10% bolje performanse (i to na OC-anom Quadu kojeg nemas) zbog drivera i bla...bla...ali posto imas SLI to vec sve znas!
da li ce mi dobro radit u 3 way sli?
Po onome sto ja znam budi sretan ako ti uopce proradi...rijetkima je proradilo...a ionako bi ti 3 grafa dala max 10% bolje performanse (i to na OC-anom Quadu kojeg nemas) zbog drivera i bla...bla...ali posto imas SLI to vec sve znas!
evo ljudi riješio sam se muka , radit ce pitao sam na sli zone forumu.
Hvala.
Hvala.
Hvala.
Taj CPU ti neće iskoristit sve grafe
Treba ti QUAD
inače bezveze kupuješ treću grafu
al 3 way SLI ces iskoristit samo sa quadom...nikakav dual ti tu nece pomoci...
Heh E8400 nije dovoljan, tribat ce onda jako jako dobar quad jer taj dual je bolji od pola quadova(nije bas pola ali eto)!
Ja mislim da bi bilo bolje prodat, pa uzet npr. GTX280 i sl.!
Evo ljudi javljam vam da radi 3 way sli ako ce koga ikad zanimat , no ima i svojih musica , nisam do sada imao 3 way pa cu vidjet kako te sitne musice otklonit. istina e8400 na 3.8ghz nije dovoljan za 3dmark ili tak nesto slicno jer nemoze natjerat na marku da grafe radi na 100%, no igrao sam far cry 2 demo sa 2 way sli i sa 3 way sli i mogu vam reci da je razlika vise nego 10% igram sa svim zivim opcijama ukljucenim aa 8 x sve na maximum maximalna rezolucija 60fpsa konstantno primjetio sam da igra nit ne daje vise fpsa. no tu i tamo zbog rada hard diska padne na sekundu fps pa se opet digne. znaci moram raid napravit.
i jos mnogo toga da mi to funkcionira 100% ali eto radi ostale dojmove javim kada cu moc.
Probaj zaigrati nesto zahtjevnije od FC2...trebao bi lakse primjetiti razliku!
Evo ljudi javljam vam da radi 3 way sli ako ce koga ikad zanimat , no ima i svojih musica , nisam do sada imao 3 way pa cu vidjet kako te sitne musice otklonit. istina e8400 na 3.8ghz nije dovoljan za 3dmark ili tak nesto slicno jer nemoze natjerat na marku da grafe radi na 100%, no igrao sam far cry 2 demo sa 2 way sli i sa 3 way sli i mogu vam reci da je razlika vise nego 10% igram sa svim zivim opcijama ukljucenim aa 8 x sve na maximum maximalna rezolucija 60fpsa konstantno primjetio sam da igra nit ne daje vise fpsa. no tu i tamo zbog rada hard diska padne na sekundu fps pa se opet digne. znaci moram raid napravit.
i jos mnogo toga da mi to funkcionira 100% ali eto radi ostale dojmove javim kada cu moc.
Dodavanjem treće kartice trebao bi dobiti 100% prve graficke ili ti 2-way sli sa 100% korisnošću.
Bolje da prodas te dve i uzmes hd4850x2(pala cijena na 2500kn)/GTX280.
EDIT: neda se E8700 nista bolje oc-at od E8400 jedino treba manji fsb. Bolje da uzmes neki Q9550/9400/9300 ili cak Q6600 star je al je jos dobar.
Phenom II 940 zdere E8400 u igricama.
Dodavanjem treće kartice trebao bi dobiti 100% prve graficke ili ti 2-way sli sa 100% korisnošću.
e moj hyperion. javi se na pcekspert forum lik je prodavo hd4850x2 ja se dogovorio sa njime sve postali smo rezultate jedan drugon na max rezoluciji skoro pa slicnim konfama on je dobivo oko 14k score na maximalnoj rezi ja 16.5k na max rezi 1680 x 1050.
a da ne pricam o igram jer 3dmark sam po sebi nije nista osim k..nja.
i7 ce doci sam po sebi to opce nije upitno evo jucer sam u rukama u hgsptou drzao to napajanje i odlucio sam se za silverstone zeusa 750w, jer mi on zadovoljava sve potreba i jako je mocno napajanje cifra mu je 1200kn.
a kada ces ti zaradivat novce onda ces mi govorit zasto nisam kupio i7 i sta ja znam sta..
kada ces kupit kartice koje kostaju 1500kn i onda za 2 mjeseca poslije dobit za njih 850kn ces mi govorit i smijat mi se. te ih prodavat i kupit skuplju karticu a losiji rezlutati. imam ti jos mnogo toga za reci..
eh tocno, sta mene briga za tvoje pare i kak ces ih potrositi! Al ja nikada nebih davao tolike pare za računalne komponente,periferiju ima i drugih stvari u zivotu.
Svako ima svoje mišljenje i ima ga pravo iznesti!
Rista, potpuno si u pravu..za svoje novce kupuješ i radiš što te je volja, a što se tiče savjeta i "savjetnika sa strane" time se nemoraš umarat jer takvih je bilo i biti će uvijek. Ima i nas ostalih koji si rado pročitamo iskustva pojedinaca entuzijasta bez obzira što si recimo ne možemo priuštit tri grafe u SLI-u, ali opet zanimljivo je čuti iskustva drugih jer kako se ono kaže..učiš se između ostalog i na iskustvu drugih dok si živ. Sretno ti bilo i ako ima nešto novo samo ti nabaci na forum !!!!
Ajde plx ako ti se da nabaci koju slikicu kak to izgleda u kucistu :=)
eh tocno, sta mene briga za tvoje pare i kak ces ih potrositi! Al ja nikada nebih davao tolike pare za računalne komponente,periferiju ima i drugih stvari u zivotu.
Svako ima svoje mišljenje i ima ga pravo iznesti!
Da al samim time i ne provocirat procitaj gore svoj sarkazam jos jednom molim te..
Daj boze da jednom imas sli ili cf pa ces pricat da je to glupost ili sta vec te ces prodavat ih po extra niskim cijenam oces k...c a ne prodavat nego ces pokusat to sta imas jos pojacat sa necim.
I opet nikoga ja tu nisam pitao ey sta da kupim ili prodam te da li je to isplativo ili ne.
Rista, potpuno si u pravu..za svoje novce kupuješ i radiš što te je volja, a što se tiče savjeta i "savjetnika sa strane" time se nemoraš umarat jer takvih je bilo i biti će uvijek. Ima i nas ostalih koji si rado pročitamo iskustva pojedinaca entuzijasta bez obzira što si recimo ne možemo priuštit tri grafe u SLI-u, ali opet zanimljivo je čuti iskustva drugih jer kako se ono kaže..učiš se između ostalog i na iskustvu drugih dok si živ. Sretno ti bilo i ako ima nešto novo samo ti nabaci na forum !!!!
Jedna 260gtx ili 4870 golden s. ti daje isto fps na far cry 2 kao i te tri tvoje,znači da nisi entuzijast.To šta imaš je odlično i miran si još godinu ili dvije.Budi sritan i miruj.
Jedna 260gtx ili 4870 golden s. ti daje isto fps na far cry 2 kao i te tri tvoje,znači da nisi entuzijast.To šta imaš je odlično i miran si još godinu ili dvije.Budi sritan i miruj.