dali grafiku gtx 460 smijem prikljuciti na ovo napajanje 10 dana dok ne kupim nesto bolje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dali grafiku gtx 460 smijem prikljuciti na ovo napajanje 10 dana dok ne kupim nesto bolje
ja iskreno nebi spajao grafu na ovo napajanje. Koliko vidim cijena se kreće oko 120-150kn, vjerojatno nema nikakvih zaštita, te vjerojatno nemože isporučiti niti 250W. Koje su ti ostale komponente?
Ne spajaj da nebi bilo dima
Nemoj.
To napajanje je isti kineski šrot kao i MS, Linkworld, EVC i slična.
Radije sačekaj 10ak dana neko riskiraj sigurnost komponenata.
E 7500 4 GB rama 2.93 dual core
E 7500 4 GB rama 2.93 dual core
Nemoj, iako proc samo 65W troši.
Eventualno za net i muziku, a full Load nikako.
sada sam pokusao i kada sam upalio odmah imao sam neke afekte na ekranu i kada sam instalirao drajvere vise se nisu javljali.3 puta sam testirao furmark na 8xMSSA i na 1080 bez paljenja ventilatora digla mi je temperaturu na 63 c a kada sam upalio njegov ventlator temp je max bila 60 stepeni.kako vam se cini?
Ostavi si toga kad ce ti krepati onda ces stavljati furmak .
sada sam pokusao i kada sam upalio odmah imao sam neke afekte na ekranu i kada sam instalirao drajvere vise se nisu javljali.3 puta sam testirao furmark na 8xMSSA i na 1080 bez paljenja ventilatora digla mi je temperaturu na 63 c a kada sam upalio njegov ventlator temp je max bila 60 stepeni.kako vam se cini?
Radi po svome.
Kad ti nešto crkne nemoj nama kukat.
uzeo sam termaltake 500w power litemislim da sam sada miran!sta se vama cini?
OK napajanje !