Pozz ovako imam ATI Radeon 4870,512MB, i malo mi je slaba za moje potrebe, a i pocela se grijat trebao bih mozda zamjenit novi vent( ociscen je od prasine). pa me zanima koja bi bila za klasu bolja od moje doticne za razumnu cijenu.. do 1000kn...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne vjerujem da ćeš prevelik boost osjetit, ali uzmi HD 6850.
Možda bi ti se ovo isplatilo: http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/xfx-6870-1gb-ddr5-garancija-osijek-oglas-5269031
HD 6850 je slican po perfomansama.. mozda malo brza je. a ova na njuskalo je ok samo da je lik malo blize..
HD 6850 je slican po perfomansama.. mozda malo brza je. a ova na njuskalo je ok samo da je lik malo blize..
Nije baš slična, jača je, HD 4870 je u rangu HD 6770.
vidim da imas slicnu kako ti se cini kako se vrte novije igre.. meni sve radi na full.. jedino nakon duzeg igranja pocne mi stekat.. i zagrije se na 80C¨. za video obradu kojm se amaterski bavim je poprilicno dobra na monitoru al na 116cm LCD zna bit zrnata
vidim da imas slicnu kako ti se cini kako se vrte novije igre.. meni sve radi na full.. jedino nakon duzeg igranja pocne mi stekat.. i zagrije se na 80C¨. za video obradu kojm se amaterski bavim je poprilicno dobra na monitoru al na 116cm LCD zna bit zrnata
Imam trenutno HD 6870, i sve se vrte na ultra, 60+ Fpsa na 1.366x768 dok ne nabavim novi monitor.
Pozz ovako imam ATI Radeon 4870,512MB, i malo mi je slaba za moje potrebe, a i pocela se grijat trebao bih mozda zamjenit novi vent( ociscen je od prasine). pa me zanima koja bi bila za klasu bolja od moje doticne za razumnu cijenu.. do 1000kn...
Ništa ispod HD 6950/GTX 560 Ti. Sve ostalo je preslabo za upgarde. Imaš ovih polovnih za 1300KN.
Na taj procesor,nikakav upgrade ti nije preporučljiv,osim toga taj athlon je teški s..t,imao sam takvu
kombinaciju,sve dok nisam priša na quada i priporodija se.
Tako da prvo promini procesor,kakav phenom 2 x4 bi ti pasa,s obzirom da ti ploča podržava
am3 procesore,bar sad nisu skupi,a odlični su.
Imas ovu bolest za samo 1200kn od jednog od puzdanijih prodavača tu sa foruma.
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/prodaja-msi-gtx-560ti-oc-twinfrozr-ii/154225.aspx