ATI 8.12 drivers i GTA4 problem

poruka: 3
|
čitano: 1.545
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ispicavam se ako sam krivo stavio temu i ako je tako neka ju admin samo premjesti.Ovako zanimaju me novi atievi driveri neki ljudi kazu da s njima imaju probleme u GTA4 pa me znaima jel ko probao i dali se uopce iplati stavaljat te drivere tj. dali se osjeti kakva razlik u igrama tipa veci fps il ovako neke dodatne mogucnosti?? Nisam siguran al mislim da trenutno koristim 8.1 ili 8.2 drivere i zanima me dali bi dobio sta prelaskom na ove

HVALA

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nije tema krivo stavljena.Koju grafu imaš ?

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: ATI 8.12 drivers i GTA4 problem

hd4850

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice