ATI 4870x2

poruka: 193
|
čitano: 22.460
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: ATI 4870x2
natan13 kaže...

Nitko nije rekao da je nVidia los izbor ;)

Ma Ati i nVidia su vrhunski proizvodi..

Nego mi kak!mo po nVidiji zato jer je malo preskupa za ono sta Ati moze ponudit za manje love..

Ne može. ATi nudi malo manje za dosta manje love ili malo više za više love. :) U tome je fora.

I dalje, ako želiš jednu karticu, nVidia je najbolja.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
protjeran
natan13 kaže...

Nitko nije rekao da je nVidia los izbor ;)

Ma Ati i nVidia su vrhunski proizvodi..

Nego mi kak!mo po nVidiji zato jer je malo preskupa za ono sta Ati moze ponudit za manje love..

I drugih proizvoda ni nema. Ma dobre su obje kvalitete proizvoda samo ih proizvode svaki na svoj jedinstven ili specifičan način. Tako bih ja to, subjektivno rekao. Sada imam ATI, za godinu dana će opet biti Nvidia ugrađena u PC itd. Nema se što za reći!Osmijeh
Intel Core 2 Quad Q6600, Gigabyte EX38-DS4, DDR2 4GB, 2x2048, Samsung 320GB SATA II 16MB, Colors-IT L8029-C43, Chieftec Turbo Series 850W, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi XtremeMusic
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Ovo ATI-ju stvarno nije trebalo, da je grafička ispod 3 000 kn, vec bi ju naručio, a ovako cu ipak pričekat pola godine sigurno.

Cijena je zaista previsoka za ovako nesto. A, na nVidiu ne prelazim.

sad ce ispast da branim ati ali kaj ste vi ocekivali
pa to nije grafa za igranje i zajebanciju s crysisom
to je high end grafa i sluzi za profesionalan rad(tipa autocad...) gdje treba jak gpu da bi obavio prebacivanje iz 2d u rd
malo me zacudilo vase cuđenje
em grafa ima dva gpu
taktovi su visoki
hladnjak na grafu
to je sve skupo
ona nikad ne bu pala ispod 3300 kn
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
to je high end grafa i sluzi za profesionalan rad(tipa autocad...) gdje treba jak gpu da bi obavio prebacivanje iz 2d u rd
 ?? LOL??

Haluciniraš?
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
Sonny kaže...

Ovo ATI-ju stvarno nije trebalo, da je grafička ispod 3 000 kn, vec bi ju naručio, a ovako cu ipak pričekat pola godine sigurno.

Cijena je zaista previsoka za ovako nesto. A, na nVidiu ne prelazim.

sad ce ispast da branim ati ali kaj ste vi ocekivali
malo me zacudilo vase cuđenje
em grafa ima dva gpu
taktovi su visoki
hladnjak na grafu
to je sve skupo
ona nikad ne bu pala ispod 3300 kn
 ti si malo zabrija....
kakav autocad i sl.

postoje ati fireGL i nvidia quadro za takve stvari...na kojima je igranje...mogu reći katastrofa...
4870x2 i slične su grafe za igranje i amen...a to što može neke stvari raditi jako dobro u cad programima to je druga priča...
If ignorance is bliss, then knock the smile off my face!
17 godina
neaktivan
ATI 4870x2

ok my bad

ja sam imo pogresnu predodzbu

onda samo dajte 3700 kn za igranje i recite kak nemate love i kak je standard nizakSmijeh

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

ok my bad

onda samo dajte 3700 kn za igranje i recite kak nemate love i kak je standard nizakSmijeh

Kaj se ti tak oko toga zabrinjavaš?

Naravno da to neće kupiti netko ko ima plaću 2000kn mjesečno.

#smajli koji koluće očima#
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2008 21:09 (kompotko).
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...
angel of fire kaže...

ok my bad

Kaj se ti tak oko toga zabrinjavaš?

Naravno da to neće kupiti netko ko ima plaću 2000kn mjesečno.

Kaj ne bi. Ak malo bolje pogledaš dobar dio siromašnih je na moru, kredit ili ogroman minus, al su na moru. U subotu časti onaj s najmanje love itd.

Dva moja frenda rade za 2800, žive kod staraca i svih 2800 je njihovih i odlazi na njihove gluposti. 
Jimi
17 godina
neaktivan
ATI 4870x2

Što, ups nisam bio 3 tjedna na kompu, pa mi recite jel izašo faozni x2

0 0 hvala 0
17 godina
PredatoR kaže...
 evo...
17 godina
protjeran

Koliko mislite da će biti početna cijena ATI HD4870 na 1GB? Gledao sam na net-u, našao sam neke trgovine koje će ga nuditi za 450USD! To bi bilo dobro, odmah bih kupio novi ATI GPU sa 1GB. Iako mi i ne treba da se razumijemo...

Intel Core 2 Quad Q6600, Gigabyte EX38-DS4, DDR2 4GB, 2x2048, Samsung 320GB SATA II 16MB, Colors-IT L8029-C43, Chieftec Turbo Series 850W, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi XtremeMusic
17 godina
neaktivan
ATI 4870x2

zasto bi ga onda kupio ako ti ne treba...

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ATI 4870x2

Mislim kad se PhysX sredi kako treba u potpunosti, da ce igranje sa GTX280 bit za slinit

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

On bi kupio iz zabave. Ljudi često kupuju iz zabave iako im nešto netreba, a pogotovo ako lova nije problem. Neki su i ovisnici o kupovanju. Kad se samo sjetim sebe prije 2 godine. Što god novo izašlo, ono moraš imat. Sad sam se opametio i ne kupujem svaku generaciju grafa, cpua ili nečega trečega.

I zapamtite, većini ljudi je za sufranje internetom, programiranje i pisanje teksta dovoljan i komp od prije  5-6 godina. Ali kad su u pitanju igre onda stvari stoje sasvim drugačije.

Duboko sam uvjeren da su upravo igre glavni razlog zašto u običnom PC-u danas stoje grafe od 0.5-2 teraflopa. 

17 godina
protjeran
drago7 kaže...

On bi kupio iz zabave. Ljudi često kupuju iz zabave iako im nešto netreba, a pogotovo ako lova nije problem. Neki su i ovisnici o kupovanju. Kad se samo sjetim sebe prije 2 godine. Što god novo izašlo, ono moraš imat. Sad sam se opametio i ne kupujem svaku generaciju grafa, cpua ili nečega trečega.

I zapamtite, većini ljudi je za sufranje internetom, programiranje i pisanje teksta dovoljan i komp od prije  5-6 godina. Ali kad su u pitanju igre onda stvari stoje sasvim drugačije.

Duboko sam uvjeren da su upravo igre glavni razlog zašto u običnom PC-u danas stoje grafe od 0.5-2 teraflopa. 

Straight to the heart! Pogodio si. I imam novaca iako ne bih da je za bacanje, ali u ovu investiciju ću ići iako sumnjam da će to biti cijena jer mi se ne daje više od 2000 za grafiku. Dalje, kupovati jako volim iako mislim da još nisam ovisnik. Igre? Well? You got it man! Cool
Intel Core 2 Quad Q6600, Gigabyte EX38-DS4, DDR2 4GB, 2x2048, Samsung 320GB SATA II 16MB, Colors-IT L8029-C43, Chieftec Turbo Series 850W, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi XtremeAudio
17 godina
protjeran
Amrapheus kaže...

Mislim kad se PhysX sredi kako treba u potpunosti, da ce igranje sa GTX280 bit za slinit

Da li biš mi znao reći što je PhysX? Pretpostavljam neka hardware-software komponenta u grafici. Ili?
Intel Core 2 Quad Q6600, Gigabyte EX38-DS4, DDR2 4GB, 2x2048, Samsung 320GB SATA II 16MB, Colors-IT L8029-C43, Chieftec Turbo Series 850W, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi XtremeAudio
17 godina
odjavljen
stoncin3 kaže...
Amrapheus kaže...

Da li biš mi znao reći što je PhysX? Pretpostavljam neka hardware-software komponenta u grafici. Ili?
 PhysX ti je, cini mi se, posebni algoritam (izvini ak to sada nije tocno), al uglavnom, dobivas puno bolju fiziku u igrama, kosa pada sa glave kako treba, voda se prelijeva i ostali fluidi kao u stvarnosti, jednostavno receno, jako dobro poboljsanje fizike u igrama
17 godina
neaktivan
ATI 4870x2

Glupo je kupovati HD4870 od jednog gigabajta, pogotovo dok, kao ti, imaš verziju od 512 mb. Performanse u igrama će ti biti iste.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Mislim i to će biti to sa GTX280? Ah što da radim kada je neću kupovati. Puno novaca ili možda kada pojeftini pa će već doći nova grafa. thx btw

Intel Core 2 Quad Q6600, DDR2 2x2048, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs
17 godina
protjeran

Nisam još definitivno odlučio. Jedino ako bude niža cijena pa prodam staru, dodam par-sto kuna i kupim verziju sa 1GB! Meni se to sviđa, a za toliko mali novac ne bih odustao. Ionako ne vjerujem da ću onda do godinu dana kupovati išta.

17 godina
kompotko kaže...

Glupo je kupovati HD4870 od jednog gigabajta, pogotovo dok, kao ti, imaš verziju od 512 mb. Performanse u igrama će ti biti iste.

Potpis...kad izade serija 5XXX i 6XXX onda uzmi a do tad ce ti bit dovoljna 4870 512mb ;)
17 godina
protjeran

Dogovoreno! pozzOsmijeh

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATI 4870x2

Kolko je pala?150kn..ko ima za tu grafu mislim da mu 150kn ne igra neku uloguViče..ali neka samo cijena padaSmijeh

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
ATI 4870x2

radia san 3 tjedna za nju ovo preko lita jer iden jos u skolu i skupia 3300 kn...ima da dode na 3300 grrrrrrrrr :D

a
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATI 4870x2

Bit ce ona i 2800 kn vrlo skoro.

0 0 hvala 0
17 godina
ATI 4870x2

a nebi ni tia potrosit svih 3300...ali ako dode na 3000-3100 onda cu je kupit,a ako ne dode e onda ko sisa sve jer u roku 2 tjedna moran graficku kupit...sve uzea osin graficke :'( aaaaaaaaaaaaa grrrrrrr

Q9450,P5Q premium,Seagate 500gb,OCZ 4GB 1066MHz Reaper,G15,G9
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo vam jedna recenzija što dokazuje da broj slićica ovisi igri a ne jačini grafićke!

KLIK!

I will first use google,before asking stupid questions.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2008 10:22 (unknown).
17 godina
neaktivan
unknown kaže...

Evo vam jedna recenzija što dokazuje da broj slićica ovisi igri a ne jačini grafićke!

KLIK!

Pa naravno da ovisi o igri. Neće u svakoj igri imati isti broj sličica. Ali jača grafička znači jače performanse  i veći broj sličica, u usporedbi s slabijom.
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Kolko je pala?150kn..ko ima za tu grafu mislim da mu 150kn ne igra neku uloguViče..ali neka samo cijena padaSmijeh

Pa neće im nitko kupit karticu za duplo više nego što košta stvarno. Kartica je Italiji 300 eura, a u nas je prodaju za 500... LOL. Treba bit kreten pa je kupit u nas. Jeftinije je otić do Italije.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice