Nitko nije rekao da je nVidia los izbor ;)
Ma Ati i nVidia su vrhunski proizvodi..
Nego mi kak!mo po nVidiji zato jer je malo preskupa za ono sta Ati moze ponudit za manje love..
Nego mi kak!mo po nVidiji zato jer je malo preskupa za ono sta Ati moze ponudit za manje love..
Ovo ATI-ju stvarno nije trebalo, da je grafička ispod 3 000 kn, vec bi ju naručio, a ovako cu ipak pričekat pola godine sigurno.
Cijena je zaista previsoka za ovako nesto. A, na nVidiu ne prelazim.
Ovo ATI-ju stvarno nije trebalo, da je grafička ispod 3 000 kn, vec bi ju naručio, a ovako cu ipak pričekat pola godine sigurno.
Cijena je zaista previsoka za ovako nesto. A, na nVidiu ne prelazim.
ok my bad
ja sam imo pogresnu predodzbu
onda samo dajte 3700 kn za igranje i recite kak nemate love i kak je standard nizak
ok my bad
onda samo dajte 3700 kn za igranje i recite kak nemate love i kak je standard nizak
ok my bad
Što, ups nisam bio 3 tjedna na kompu, pa mi recite jel izašo faozni x2
3.700,00kn, potrebne rezervacije, isporuka poslije 20.08.
Koliko mislite da će biti početna cijena ATI HD4870 na 1GB? Gledao sam na net-u, našao sam neke trgovine koje će ga nuditi za 450USD! To bi bilo dobro, odmah bih kupio novi ATI GPU sa 1GB. Iako mi i ne treba da se razumijemo...
zasto bi ga onda kupio ako ti ne treba...
Mislim kad se PhysX sredi kako treba u potpunosti, da ce igranje sa GTX280 bit za slinit
On bi kupio iz zabave. Ljudi često kupuju iz zabave iako im nešto netreba, a pogotovo ako lova nije problem. Neki su i ovisnici o kupovanju. Kad se samo sjetim sebe prije 2 godine. Što god novo izašlo, ono moraš imat. Sad sam se opametio i ne kupujem svaku generaciju grafa, cpua ili nečega trečega.
I zapamtite, većini ljudi je za sufranje internetom, programiranje i pisanje teksta dovoljan i komp od prije 5-6 godina. Ali kad su u pitanju igre onda stvari stoje sasvim drugačije.
Duboko sam uvjeren da su upravo igre glavni razlog zašto u običnom PC-u danas stoje grafe od 0.5-2 teraflopa.
On bi kupio iz zabave. Ljudi često kupuju iz zabave iako im nešto netreba, a pogotovo ako lova nije problem. Neki su i ovisnici o kupovanju. Kad se samo sjetim sebe prije 2 godine. Što god novo izašlo, ono moraš imat. Sad sam se opametio i ne kupujem svaku generaciju grafa, cpua ili nečega trečega.
I zapamtite, većini ljudi je za sufranje internetom, programiranje i pisanje teksta dovoljan i komp od prije 5-6 godina. Ali kad su u pitanju igre onda stvari stoje sasvim drugačije.
Duboko sam uvjeren da su upravo igre glavni razlog zašto u običnom PC-u danas stoje grafe od 0.5-2 teraflopa.
Mislim kad se PhysX sredi kako treba u potpunosti, da ce igranje sa GTX280 bit za slinit
Glupo je kupovati HD4870 od jednog gigabajta, pogotovo dok, kao ti, imaš verziju od 512 mb. Performanse u igrama će ti biti iste.
Mislim i to će biti to sa GTX280? Ah što da radim kada je neću kupovati. Puno novaca ili možda kada pojeftini pa će već doći nova grafa. thx btw
Nisam još definitivno odlučio. Jedino ako bude niža cijena pa prodam staru, dodam par-sto kuna i kupim verziju sa 1GB! Meni se to sviđa, a za toliko mali novac ne bih odustao. Ionako ne vjerujem da ću onda do godinu dana kupovati išta.
Glupo je kupovati HD4870 od jednog gigabajta, pogotovo dok, kao ti, imaš verziju od 512 mb. Performanse u igrama će ti biti iste.
Dogovoreno! pozz
Cijena se smanjuje jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kolko je pala?150kn..ko ima za tu grafu mislim da mu 150kn ne igra neku ulogu..ali neka samo cijena pada
radia san 3 tjedna za nju ovo preko lita jer iden jos u skolu i skupia 3300 kn...ima da dode na 3300 grrrrrrrrr :D
Bit ce ona i 2800 kn vrlo skoro.
a nebi ni tia potrosit svih 3300...ali ako dode na 3000-3100 onda cu je kupit,a ako ne dode e onda ko sisa sve jer u roku 2 tjedna moran graficku kupit...sve uzea osin graficke :'( aaaaaaaaaaaaa grrrrrrr
Evo vam jedna recenzija što dokazuje da broj slićica ovisi igri a ne jačini grafićke!
Kolko je pala?150kn..ko ima za tu grafu mislim da mu 150kn ne igra neku ulogu..ali neka samo cijena pada