ATI 4870x2

poruka: 193
|
čitano: 22.456
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: ATI 4870x2

Pa ovo je presmijesno! Sta je jedna GTX280 u Crysisu bolja od 2x4870x2?! LOL!! Sta znaci "ment to be played"

unknown kaže...

Evo vam jedna recenzija što dokazuje da broj slićica ovisi igri a ne jačini grafićke!

KLIK!

17 godina
Mislim da si malo krivo shvatio nema tao 2x 4870 x2 iako bi to što si ekao bilo presmiješno :D
I will first use google,before asking stupid questions.
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Pa ovo je presmijesno! Sta je jedna GTX280 u Crysisu bolja od 2x4870x2?! LOL!! Sta znaci "ment to be played"

unknown kaže...

Evo vam jedna recenzija što dokazuje da broj slićica ovisi igri a ne jačini grafićke!

KLIK!

Čitanje je majka razumijevanja, a ti ne čitaš dobro. :)
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan

gle fakat :D ja konto da su oni ove 2 4870x2 stavili u cross fire my bad:D

17 godina
protjeran
kompotko kaže...
unknown kaže...

KLIK!

Pa naravno da ovisi o igri. Neće u svakoj igri imati isti broj sličica. Ali jača grafička znači jače performanse  i veći broj sličica, u usporedbi s slabijom.
 Definitivno! Ili broj fps ovisi i o igri, ali isto, naravno o grafičkoj kartici. Ili? LolSmijeh
Intel Core 2 Quad Q6600, DDR2 2x2048, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Da, mislim da korisnici nove Windows Viste i neće biti pretjerano oduševljeni svojim posljednjim izborom OS! Like myself. Lol thx

17 godina
4870 će pasti na 1200kn kao i 3870.
onda kupujem i treću u tri crossfire.
:D

4870 me malo zaintrigirao cijenom oko 600$
pa to je malo previše,ako žele konkurirat nVidii.
17 godina
protjeran
unknown kaže...
4870 će pasti na 1200kn kao i 3870.
onda kupujem i treću u tri crossfire.
:D

4870 me malo zaintrigirao cijenom oko 600$
pa to je malo previše,ako žele konkurirat nVidii.
Zar već imaš dvije u Crossfire. Ja sam tvoj fan. Cool man! Cool
17 godina
protjeran
ATI 4870x2

btw Koja 4870 košta 600 USD? Da li si imao na umu ATI HD4870x2 ili ATI HD4870 sa 1GB? Pitam jer su obje netom izašle na tržište? I gdje si to čuo/vidio? Pošalji link. thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
 Moja predviđanja se nakon 6 mjeseci ostvaruju, ATI odmiče nVidiji!
Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina
ATI 4870x2

Da, ATI odmiče Nvidiji. Zato jer se AMD posvetio ATI-ju i sad Intel daleko odmiče od AMD. Sam AMD se fokusirao previše na ATI-ja pa sad gubi u utrci sa Intelom.

Žao mi je jer sam fan AMD-a, ali i ATI-ja pa bih želio da bar u jednom cilju uspiju.

Audi R8 - born of powerful ideas

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Normalna je stvar da se nVidia i ATI izmjenjuju na vodecoj poziciji...cesto se to znalo promijenit al to je samo dobro za nas krajnje korisnike :-)

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Da, ATI odmiče Nvidiji. Zato jer se AMD posvetio ATI-ju i sad Intel daleko odmiče od AMD. Sam AMD se fokusirao previše na ATI-ja pa sad gubi u utrci sa Intelom.

Žao mi je jer sam fan AMD-a, ali i ATI-ja pa bih želio da bar u jednom cilju uspiju.

To su odvojene firme, tako da to ne stoji.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan
ATI 4870x2

Sad kad je ati u dx10  na crysisu veryhigh sa 4xaa duplo brži od nvidie, ni na kraj pameti mi nebi došlo  da sad kupujem GTX280. vidi se da je da je R700 killer. Čini se da je nvidia ovaj puta gadno popušila, osim ako nemaju plan b.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drago7 kaže...

Sad kad je ati u dx10  na crysisu veryhigh sa 4xaa duplo brži od nvidie, ni na kraj pameti mi nebi došlo  da sad kupujem GTX280. vidi se da je da je R700 killer. Čini se da je nvidia ovaj puta gadno popušila, osim ako nemaju plan b.

Molim..LOL??!!
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...
drago7 kaže...

Molim..LOL??!!
 Kaj LOL.
Pogledaj rezultat ovog testa:
Ati 31 FPS VS Nvidia 16 FPS.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 10:23 (drago7).
17 godina
neaktivan
ATI 4870x2

dosla ati 4870x2 u adm!!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
Ja ga nemogu naci u ADM-u daj nam link!
17 godina
neaktivan
ATI 4870x2
E4600@2400MHz 1.16V,8600GTS,Seagate 320 GB,2GB DDR2@800MHz 4-4-4-12

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drago7 kaže...
Lion King kaže...
drago7 kaže...

Molim..LOL??!!
 Kaj LOL.
 Nekako ne vjerujem tome testu..ali neka tu bude...negdje sam gledo test i 4870x2 je dosta blizu gtx280 ali ne i brzi(u crysis-u)ali nemogu nigdje nac linkViče
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...
drago7 kaže...
Lion King kaže...
drago7 kaže...

Molim..LOL??!!
 Kaj LOL.
 Nekako ne vjerujem tome testu..ali neka tu bude...negdje sam gledo test i 4870x2 je dosta blizu gtx280 ali ne i brzi(u crysis-u)ali nemogu nigdje nac linkViče

Digging deeper we started comparing driver versions... but that didn't really clear things up. Then we noticed the Operating System used. Those sites who used Vista SP1 for their benches had the HD4870X2 in the lead, while those running Windows XP SP2/3 had a different outcome. We started comparing all the different test configurations and ended up with only 3 sites which did DX9 vs DX10 comparison and used AA vs noAA and of those three only 1 confirmed that they actually used Windows XP for the DX9 tests and Windows Vista for the DX10 tests. PCINpact Matbe did DX9 vs DX10 path test under Vista, HardwareZone did XP vs Vista test. Worthy to note is though that detail settings under Windows XP were "High" and under Vista set to "Very High".

Ja ću 4870x2 imati kod sebe kroz koji dan, pa ću napraviti grafove u kontrastu sa GTX280 i 3870x2 koje sam testirao kad je izašla nVidia.
17 godina
odjavljen
IRebic kaže...

AMD ti je jos u dugu kojih 1,6 mililjardi dolara :D...

ati je pogodio sa ovom 4. serijom,al nvidia sprema 55nm gtx 280/260,a na par stranica sam procito da se priprema gtx 280X2,iako ne vjerujem,zbog toga kaj bi to trosilo struje ko elektrana,grijalo bi se ko pecnica,a kostalo bi ko suho zlato,ali svasta moze bit...gtx 280 55nm ce kostat manje od ove dosadasnje gtx 280,a kartica ce biti konkurentna hd 4870x2...tak da nikad ne znas...
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

To oni i ciljaju, skoro su zanemareni procesori, s grafičke bi ih mogle dići u nebo!
Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina
neaktivan
Edge kaže...
IRebic kaže...

AMD ti je jos u dugu kojih 1,6 mililjardi dolara :D...

ati je pogodio sa ovom 4. serijom,al nvidia sprema 55nm gtx 280/260,a na par stranica sam procito da se priprema gtx 280X2,iako ne vjerujem,zbog toga kaj bi to trosilo struje ko elektrana,grijalo bi se ko pecnica,a kostalo bi ko suho zlato,ali svasta moze bit...gtx 280 55nm ce kostat manje od ove dosadasnje gtx 280,a kartica ce biti konkurentna hd 4870x2...tak da nikad ne znas...
 Daj link od jedne "od tih stranica"..
17 godina
naxeem kaže...
Lion King kaže...
drago7 kaže...
Lion King kaže...
drago7 kaže...

Molim..LOL??!!
 Kaj LOL.

Digging deeper we started comparing driver versions... but that didn't really clear things up. Then we noticed the Operating System used. Those sites who used Vista SP1 for their benches had the HD4870X2 in the lead, while those running Windows XP SP2/3 had a different outcome. We started comparing all the different test configurations and ended up with only 3 sites which did DX9 vs DX10 comparison and used AA vs noAA and of those three only 1 confirmed that they actually used Windows XP for the DX9 tests and Windows Vista for the DX10 tests. PCINpact Matbe did DX9 vs DX10 path test under Vista, HardwareZone did XP vs Vista test. Worthy to note is though that detail settings under Windows XP were "High" and under Vista set to "Very High".

Ja ću 4870x2 imati kod sebe kroz koji dan, pa ću napraviti grafove u kontrastu sa GTX280 i 3870x2 koje sam testirao kad je izašla nVidia.
 Pa koliko ti para imas priznaj ti si Todorićev sin,jel tako?
Ili radis u nekom computer magazinu?
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
 Pa koliko ti para imas priznaj ti si Todorićev sin,jel tako?
Ili radis u nekom computer magazinu?
 Kolko znam, to mu ustupljuju dućani s informatičkom opremom.
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan
ATI 4870x2

Kao da je bitno ciji je sin..samo neka on nama napravi test.heheSmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Lion King kaže...

tako je!...ajde adm jos samo 500 kn smanji cijenu ajdeee xD...
tia bi pitat...kad bi narucia graficku iz adm-a i znan da je preko 2000 kn besplatna dostava,jeli to ukljucuje i ostale gradove...npr. kastela ( jer se nalazin u kastelima pa zato )
 ili se ipak naplacuje i koliko? ako ko zna...
Hocu hd 4870 X2 da dode na 3000 kn :'( aaaaaaaa grrrrrrrrrr
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2008 2:02 (jojo_surf).
17 godina
neaktivan
jojo_surf kaže...
Lion King kaže...

tako je!...ajde adm jos samo 500 kn smanji cijenu ajdeee xD...
tia bi pitat...kad bi narucia graficku iz adm-a i znan da je preko 2000 kn besplatna dostava,jeli to ukljucuje i ostale gradove...npr. kastela ( jer se nalazin u kastelima pa zato )
 ili se ipak naplacuje i koliko? ako ko zna...
 Iznad 2000 kn je dostava besplatna i vrijedi za cijelu Hrvatsku (za otoke nisam siguran)
#smajli koji koluće očima#
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice