AMD Vega

poruka: 3.223
|
čitano: 535.969
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: AMD Vega
Tonči kaže...

Svaki tjedan imaš novi algoritam i novu valutu... nije baš neki biznis, bojim se. Iako, postoje naznake da hoće...

Zašto mijenjaju algoritme za iste valute?Mogli bi napraviti samo za najpopularniju (mada je to poprilično riskantan biznis).S obzirom na njihovo poslovanje možda i ne bi bilo loše.

4mal kaže...

Haha jos ce pocet ekipa majnat sa ps-om pogotovo 3-kom jer je  cell jaci od nekih desktop cpu-a ...nes se moc igrat nigdje 

Nije li američka vojska pokupovala ogromne količine PS3 konzola, poslije čega je Sony izbacio novi firmware koji je zabranio instalaciju Linuxa (kojeg je vojska koristila)? 

17 godina
odjavljen
AMD Vega

Bio sam odsutan zadnjih dana pa sam na kapaljku pratio sto se zbiva. Ali totalno mi je nejasno ovo sto je AMD napravio - podjednake performanse po podjednakim cijenama ka nvidijina proslogodisnja serija uz drasticno veci TDP? Jesam nesto propustio ili je to otprilike to?

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
12 godina
Friday kaže...

Bio sam odsutan zadnjih dana pa sam na kapaljku pratio sto se zbiva. Ali totalno mi je nejasno ovo sto je AMD napravio - podjednake performanse po podjednakim cijenama ka nvidijina proslogodisnja serija uz drasticno veci TDP? Jesam nesto propustio ili je to otprilike to?

To je definitivno to i nisi ništa propustio 

ništa mi se neda
9 godina
protjeran
AMD Vega

Pa generalno je to to, mada nisu cak ni performansama stigli jer je gtx 1080 jos uvijek jaca grafa, a konkurentna rx 64 liquid edition se prodaje po cijeni gtx 1080ti...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

Da je AMD izdao kartice koje su brže i jeftinije od 1070 i 1080, bilo bi razloga za paniku, ali Vege, iako brže, koštaju isto i troše više pa nisu neki ulov da bi se vlasnik NV kartice uplašio i promijenio marku.

Vidim gore da netko spominje kako AMD ima problem zbog toga. - Nema. ... Nikome tu ne ide loše; nije im ovo toliko bitno koliko se misli.

ustvari je njima to win-win situacija, nevidija se ne mora uzrujavati i požurivati voltu, a s druge strane niti amd ne mora biti previše zabrinut jer će ionako sve rasprodati

pušiona su ustvari gejmeri zbog podivljalih cijena na prvom mjestu i izostanka natjecanja među konkurentima odmah zatim

oooo mineri, majkevamgaspalim 

13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Jedini novitet je sto vracaju Ruby

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
chaselol kaže...
Friday kaže...

Jedini novitet je sto vracaju Ruby

It is always darkest just before the dawn.
12 godina
AMD Vega

Pricekat cu jos do 10mj.  Ako AMD nis ne pokaze, barem u pogledu cijene i performanse ( potrosnja i nije tolki problem) uzet cu gtx 1070

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

uzet cu gtx 1070

Uzmi ti odmah GTX 1080 i bez brige si.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D ps. pomoći ću svakome najbolje što mogu i znam. :D
12 godina
Valentin17 kaže...

uzet cu gtx 1070

Uzmi ti odmah GTX 1080 i bez brige si.

Naznake za novu seriju NV grafi u ovoj godini nema?

14 godina

Naznake za novu seriju NV grafi u ovoj godini nema?

Volta tek nagodinu.

Treba loviti 1080 ili ako imaš novaca 1080 Ti i miran si dugo vremena, iako niti jedna niti druga nemaju smisla za 1080P 60 Hz ekran.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D ps. pomoći ću svakome najbolje što mogu i znam. :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.8.2017 15:35 (Valentin17).
13 godina
AMD Vega

AMD ili je toliko glup ili kriju neke hebene drivere koje ce od Vege napravi pravu Vegetu!!

AUDIOFIL
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD Vega

ma ne vjerujem.. mozda kakvih 10-15% 

steta...

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
red_bull kaže...

ma ne vjerujem.. mozda kakvih 10-15% 

steta...

Ti si kupio 1070-ku, sta tebe briga 

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
AMD Vega

nisam sebi Tomek, ta je bila za frenda... 

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
red_bull kaže...

nisam sebi Tomek, ta je bila za frenda... 

Zena ti je pocela gledati history na kompu pa pises sranja za svaki slucaj?

Freak Show Inc.
16 godina
AMD Vega

Govori se da amd ne može sebi priuštit smanjivanje cijene vege. Moraš bit totalni amd freak da uzmeš vegu koja se minimalno odmakla od furya.Veliki amd promašaj i ne vrijedi daljnje rasprave.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
3 5 hvala 0
13 godina
protjeran
dery kaže...

Govori se da amd ne može sebi priuštit smanjivanje cijene vege. Moraš bit totalni amd freak da uzmeš vegu koja se minimalno odmakla od furya.Veliki amd promašaj i ne vrijedi daljnje rasprave.

bas gledam recenzije, vega bjezi prek 50% u nekim igrama, a negdje je pak losija od rx 580...to jos nisam vidio u svom zivotu da neki gpu toliko varira! a vele da je "tehnoloski nakrcana" do bola...jel se blizi kraj toj gcn arhitekturi jer ovo vise nema nekog smislalp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina

Tvoj post ce biti veliki promasaj kad vega iznenadi sve sa svojim driverima

zato negeneraliziraj dok se nesto ne vidi opipljive prirode...

12 godina
AMD Vega

Da je bar bilo odma dostupnih nereferentnih Vega, sad bi imali o cemu zapravo pisati. Grrr

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
AMD Vega

bas, a i nesto se razvukla ovo rudarska crkavica, dosada ziva...lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.8.2017 23:23 (Stjepanj).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AMD Vega

nece ni to dugo..sjeti se flodanja

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.8.2017 23:24 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Hvata me zloba i mrznja preko ove rudrasko/gpu sheme.

Bas bi volio da stvar pukne i da oboje popuse, tako da jedni moraju prodat rabljene grafe za sicu, a ona pohlepna Gpu gamad nove za manji iznos od planiranog kako bi se uvatili pravog posla!

coffe,coffe,coffe.....
8 godina
neaktivan
4mal kaže...

nece ni to dugo..sjeti se flodanja

bitcoin je preastao kartice i sve zamrlo na par godina

sad imas mjesecno bar 10 novih koina

a eth je asic nekompatibilan usporedbo s bitcoinom

i kazu jos 1-1.5 god do nekakvog zastoja ,

znaci hoce i jos jako dugo

cim i nvidija i amd vec imaju beta crypto drivere

nesto kao stare pro za normalne kartice sto su bili prije firegl i quadrica

16 godina
4mal kaže...

Oče se ti driveri čekat kao i vega?

kradem mine iz minskog polja
17 godina
AMD Vega

Mislim da su ovaj put lukavvi u odnosu na fiji ...bili zivi pa vidjeli 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dery kaže...
4mal kaže...

Oče se ti driveri čekat kao i vega?

ahm, koliko je poznato, nekoliko mjeseci kašnjenja vege nije bilo radi hbm memorije već upravo radi drivera i optimiziranja koje su razvijali kako bi dostigli ili prestigli 1070/1080

problem je naime u proizvodnoj cijeni vege i amd si nije mogao priuštiti niže prodajne cijene, pa su morali stiskati koliko se god može, samo da bi istisnuli maksimum perfomansi

samim time ne treba očekivati neke super-duper nove drivere 

17 godina
AMD Vega

Zadnji dobri driveri za amd su  bili oni omega od tad rokaju 

sa malim postocima iz mj. u mj za aktualne aaa naslove ili 

neki cf profil...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
picajzla0707 kaže...

ahm, koliko je poznato, nekoliko mjeseci kašnjenja vege nije bilo radi hbm memorije već upravo radi drivera i optimiziranja koje su razvijali kako bi dostigli ili prestigli 1070/1080

problem je naime u proizvodnoj cijeni vege i amd si nije mogao priuštiti niže prodajne cijene, pa su morali stiskati koliko se god može, samo da bi istisnuli maksimum perfomansi

samim time ne treba očekivati neke super-duper nove drivere 

Ako ti je Luci rekao da zbog nestašice HBM-a onda je zbog nestašice HBM-a, a i rekao je da Vege nema do kraja godine, dakle, izmišljaš. Ovo su i fejk reviewovi po YT i sl. i laži o tome kako je Vega tu već od srpnja.

Šalu na stranu, Vegu zaista čekamo od prošle godinne... najavljuju je svako malo već mjesecima. I driveri koji rade kako treba čekat će se mjesecima. Kao i s Furyjem.

Nope.
16 godina
AMD Vega

A što reći :) Zadnji Ryzen chipset driver od AMD-a je izašao u 3. mjesecu

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice