LOL, ve.ga site nedostupan...
AMD Vega
- poruka: 3.223
- |
- čitano: 533.966
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Evo meni opet otvara ve.ga ali samo onaj silly promo klip dostupan :/
Jučer Neviđija, danas AMD flop što se tiče infa i novih kartica
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/5m61nu/vega_down/dc157c0/
secretchordxRTG Marketing-46 points 16 minutes ago
There's no livestream for Vega today. We are the unveiling Vega architecture.
Nije ono čemu smo se nadali al CES još nije gotov.
A smijurije koliko hypa, nakraju im crkne stranica , na drustvenim mrezama nista skoro, youtobe par marketing videa , nista konkretno ....
A na twitchu neki lik im igra igre na njihovom profilu, top kek gj amd
Izgleda da bude za uskrs izaslo to...
Prikazan je DOOM u 4k@ Ultra-Vulkan - 68 FPSa
Na slici se može vidjeti device id: 687F:C1; isiti ID koji se javio prije mjesec dana kada se je pričalo da je ugledana RX 490 kartricaPrikazan je DOOM u 4k@ Ultra-Vulkan - 68 FPSa
Na slici se može vidjeti device id: 687F:C1; isiti ID koji se javio prije mjesec dana kada se je pričalo da je ugledana RX 490 kartrica
Jel to dobro? Koliko 1080-ka vrti?
znaci Vega kartice u ducanima u 6.mjesecu
Pa po ovim tablicama (63 vs 68fps DOOM) je VEGA tamo gdje joj izrazito ide na ruku brza nekih 8 posto, to znaci da ce u dx11 naslovima biti nekih cca 10-15 posto sporija Od pocetka sam pricao tko ima 1080ku nije imao nikakve brige oko mijenjajnja ili razbijanja glave... najbolje cekati Voltu pa ponovo ugrabiti neki high end model.
Vide se dropovi na 30ak fpsa kad uđe u mele animaciju
I u BF isto...Samo nekim čudom fps zakucan na 60...
Ajmo bit optimistični pa to pripisat beta driverima
Hm, čini mi se da ću u crveni tabor opet, i to vega-ryzen combo!
http://www.anandtech.com/show/11002/the-amd-vega-gpu-architecture-teaser
First and foremost, today’s detail release is a teaser, not a deep dive, or even a preview. AMD is only releasing a few details about Vega, and those are being kept at a high level. In fact it’s fair to say that there’s just enough information to answer little and raise even more questions; just what a proper teaser should be.
Why? Well part of the reason is that we’re still months off from the launch of Vega. I believe it’s fair to say that by announcing a first-half of the year launch date when we’re already in 2017 is a strong indicator that Vega will not launch until later in that window, likely some time in Q2. So we’re still a good three to five months out from the launch of Vega, which means AMD doesn’t want to (or need to) release too many details this far out
toliko o tome
nvidia i dalje na vrhu - izgleda punih godinu dana od izbacivanja gtx1070/1080
kao sto rekoh, u 6. mjesecu u ducanima
ista prica kao i polaris, predstavljen na CES-u tek u ljeto u prodaji
I opet ce nekako dostic 1080 kad ce ovi vec izdat novu generaciju. Uvijek kaskaju korak iza, spasio ih je Kaby Lake sto se CPUa tice
Za gejming ce i dalje ZEN zaostajat, oni ce vise bitnog donest na podrucju jeftine radne masine za render, razne multithread aplikacije, multitasking itd..
Objave ovakvih slika su najveca debilana. To moze biti obican komad plastike i realno je korisna kao ona slika zemlje sa udaljenosti par milijuna km na kojoj pise "Picture of me and Emma Watson".
kaj je ovo bjelo ispod noktiju?
brašno, vegom griju pećnice da mogu ispeći kifle te podijeliti svima u ovoj temi
Ima negdje video koji je bio?
malo cackam po njihovoj ve.ga stranici i dodem do nagtradne igre di sam morao odgovoriti tocno na pitanja i prijaviti se fejsom ili mailom. I pise da je jos 30 dana ostalo do kraja nagradne ,a nagrada je vega kartica. Jel moguce da bi tak rano mogla biti kartica spremna? ili je to vise da je nagradnjaca gotova a karticu dobis kad ju dobis?
malo cackam po njihovoj ve.ga stranici i dodem do nagtradne igre di sam morao odgovoriti tocno na pitanja i prijaviti se fejsom ili mailom. I pise da je jos 30 dana ostalo do kraja nagradne ,a nagrada je vega kartica. Jel moguce da bi tak rano mogla biti kartica spremna? ili je to vise da je nagradnjaca gotova a karticu dobis kad ju dobis?
Rekao bih da je ovo potonje. Nema šanse da karticu vidimo tako rano.
Nakon ove današanje sprdnje od prezentacije (za krajnjeg običnog korisnika), AMD može lijepo spakirati te svoje kockice i otići doma i javiti se kad bude nešto imalo spremno.
Ove priče da grafička kartica razvaljuje sve, a još nismo vidjeli ništa može si okačiti o rep.
Ako sad nisu ništa pokazali, kartice neće biti dostupne bar do sredine ove godine.
Tako su isto mogli dati nacrte skicirane na komadiću papira istrgnute iz neke bilježnice.
Eto, totalno su me razočarali i naživcirali.
P.S. A da o njihovim famoznim Ryzen procesorima ne pričamo - ista stvar, drugo pakiranje (što se tiče informiranja javnosti i dostupnosti za kranje korisnike).
Nakon ove današanje sprdnje od prezentacije (za krajnjeg običnog korisnika), AMD može lijepo spakirati te svoje kockice i otići doma i javiti se kad bude nešto imalo spremno.
Ove priče da grafička kartica razvaljuje sve, a još nismo vidjeli ništa može si okačiti o rep.
Ako sad nisu ništa pokazali, kartice neće biti dostupne bar do sredine ove godine.
Tako su isto mogli dati nacrte skicirane na komadiću papira istrgnute iz neke bilježnice.
Eto, totalno su me razočarali i naživcirali.
P.S. A da o njihovim famoznim Ryzen procesorima ne pričamo - ista stvar, drugo pakiranje (što se tiče informiranja javnosti i dostupnosti za kranje korisnike).
Ja sam upravo to i očekivao