AMD Navi izdvojena tema

poruka: 10.495
|
čitano: 2.330.530
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: AMD Navi
Nisam se uopce stigo baviti grafom zbog posla . ugl disablo sam on board gpu i sad mi bez beda slika opet na monitoru.. mada sam skonto da mi monitor ima problema s tim no signla from device sranjima. jel do monitora ili kabla ne znam..

Sto se tice drivera pise mi da imam zadnje, win su upgradani sami od sebe na w11 nekidan, i prije cu vratit grafu nego radit reinstall win.. Zadnje su mi grafe bile nvidije u tom pcu.. Ovo sto vidim grafa je tiha... Mada nisam probo gejmat ..samo odvrtio rdr2 benchmark i furmark benchmark.

Ne znam ocekivo sam ili coil whine probleme ili da baca puno topline ovakve debilane ocekivo nisam..

I nisam nikakav fanboy,iso sam cisto na gpu s vise Rama
R33mba#2892
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2023 9:57 (R3nchi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dery kaže...

Negdje vidjeh da se rx7600 na amazon prodao samo jedan komad

Sve, ali apsolutno sve si pomiješao...nije amazon nego ebay, i nije AMD nego Nvidia :)

https://www.hardwaretimes.com/amds-radeon-rx-7600-sold-zero-units-in-may-on-ebay-nvidias-rtx-4060-ti-sold-one/

16 godina
segregator kaže...
dery kaže...

Negdje vidjeh da se rx7600 na amazon prodao samo jedan komad

Sve, ali apsolutno sve si pomiješao...nije amazon nego ebay, i nije AMD nego Nvidia :)

https://www.hardwaretimes.com/amds-radeon-rx-7600-sold-zero-units-in-may-on-ebay-nvidias-rtx-4060-ti-sold-one/

Uh promaših sve. Nevidija onda brutalno apsolutno jača 1:0.

kradem mine iz minskog polja
16 godina
Instalacija novih windowsa traje dvadesetak minuta. Igre staviš skidati po noći i sve se složi kako treba bez pizdarija. Nakon toga miran sve dok imaš taj harver...
16 godina
forumaš kaže...
Instalacija novih windowsa traje dvadesetak minuta. Igre staviš skidati po noći i sve se složi kako treba bez pizdarija. Nakon toga miran sve dok imaš taj harver...

je da, a ostali programi, posložit sve kako treba, traje to i više od par sati.

a da se radi reinstall windowsa radi nove grafe je big no barem meni

12 godina

meni isto instalacija novih windoza nije rješenje

toliko toga imam podešeno i narihtano kak mi paše, da se užasavam ponovo prolazit kroz cijeli postupak

godinama nisam dirao windoze, samo sam sedmicu prejahao desetkom, uz ostavljanje svih postavki i tako mi fercera jako, jako dugo

16 godina
Niste u formi pa vas strah nepoznatog 😂
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
picajzla0707 kaže...

meni isto instalacija novih windoza nije rješenje

toliko toga imam podešeno i narihtano kak mi paše, da se užasavam ponovo prolazit kroz cijeli postupak

godinama nisam dirao windoze, samo sam sedmicu prejahao desetkom, uz ostavljanje svih postavki i tako mi fercera jako, jako dugo

ja sam instalirao vistu preko xp-a samo da mogu upgrade na win 7 napravit, a onda i na desetku...tek nedavno

nakon valjda više od 15 godina napravio reinstall...a u međuvremenu tonu hardvera promijenio

12 godina
forumaš kaže...
Niste u formi pa vas strah nepoznatog 😂

svjestan sam da je dobar dio toga paranoja, ali jbga, dok radi, ne diram

segregator kaže...

ja sam instalirao vistu preko xp-a samo da mogu upgrade na win 7 napravit, a onda i na desetku...tek nedavno

nakon valjda više od 15 godina napravio reinstall...a u međuvremenu tonu hardvera promijenio

ma ja sam promijenio i matičnu, proc, ram najprije ddr3 na ddr4, pa drugi komplet ddr4 sa 16 na 32gb, više grafa, nedavno konačno i ssd ubacio novi, sve bez promjene windoza

i sve radi bez greške, da se zajebavam s nečim što se više i ne sjećam kako i što sam stavio, nemam volje

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2023 16:02 (picajzla0707).
9 godina
neaktivan
AMD Navi

Zakaj tolko forsate reinstall winsa?

Pa postoji DDU...

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time

1 0 hvala 0
2 godine
protjeran
AMD Navi

Cinjenica je i da su ljudi danas zaposleni i neda im se komplicirati i trositi ionako malo slobodnog vremena koje imaju za guštanje, a cak i tamo gdje stvari izgledaju jednostavne uvijek se zna desiti da nesto nejde kako treba pa pogubis dodatnih par sati dok sve ne sredis. Naarocito netko tko ima na disku puno bitnih datoteka, programa, stvari vezanih uz posao itd...

Moj savjet ako želi mir u kuci neka vrati tu grafu nazad i kupi Nvidia-u, ionako kaze zadnjih par grafa je bilo iz zelenog tabora i nikad problema.

2 2 hvala 0
16 godina
AMD Navi

Koliko vidim radi mu grafa. Odnio je u crkvu da je poškropi vodicom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2023 16:32 (dery).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
AMD Navi

Onda najbolje kupit konzolu ak se nema vremena za instalirati windowse....kupiš, uštekaš i koristiš to malo slobodnog vremena, tih dvadeset minuta dnevno za igru i tri minute dnevno za sex. 

Ostalih 23 sata dnevno i tak moraš raditi, treba biti racionalan sa slobodnim vremenom. I onda tu kožnati vrijedi ko suho zlato. Nabolje platiti 13 000 kn za RTX 4090 i provesti kvalitatno tih dvadeset minuta dnevno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Koznjak je sprdnja i vastitoj obitelji koliko sere, al oni mu ne priznaju iz pristojnosti i pohlepe jer daje lijepe darove za blagdane.

RtX on ! :p

fade to gray
2 godine
protjeran
AMD Navi

Vec ti se objasnilo da to nije nikakvih 20min sa svim nastimavanjem itd. a uopce ni neznas jel ima ikakve veze sa Windowsima a najcesce nema.

Nije svima PC kutija za igranje igrica sa 3 programa i iceg bitnog na sistemu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2023 17:59 (Legacy).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
AMD Navi

Windowsi se mogu reinstalirati, bez da moras ponovno instalirati softver ili namjestati ista

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stigla mi je danas 7900xt referentni dizajn, osim sto izgleda puno bolje od 4070ti , manja je i brža i tiha i radu. Zadovoljan sam
Presudilo je 20gb rama, 320bita, bolji dizajn, a posto ne koristim dlss onda dileme nije bilo pogotovo sto su cijenovno isto kostale.
Ps: kupljena i iponu marka powercolor
Intel 80286
Moj PC  
16 0 hvala 0
16 godina
AMD Navi

Nadam se da imaš vremena za igranje na AMD grafičkoj kartici, jer tko cijeni svoje vrijeme kupuje kožnu jaknu za 13 000 kn.

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
R3nchi kaže...
Nisam se uopce stigo baviti grafom zbog posla . ugl disablo sam on board gpu i sad mi bez beda slika opet na monitoru.. mada sam skonto da mi monitor ima problema s tim no signla from device sranjima. jel do monitora ili kabla ne znam..

Sto se tice drivera pise mi da imam zadnje, win su upgradani sami od sebe na w11 nekidan, i prije cu vratit grafu nego radit reinstall win.. Zadnje su mi grafe bile nvidije u tom pcu.. Ovo sto vidim grafa je tiha... Mada nisam probo gejmat ..samo odvrtio rdr2 benchmark i furmark benchmark.

Ne znam ocekivo sam ili coil whine probleme ili da baca puno topline ovakve debilane ocekivo nisam..

I nisam nikakav fanboy,iso sam cisto na gpu s vise Rama

Jesi odigrao sto kolega, kakav je razvoj događaja..?

fade to gray
15 godina
@dery i ostali..

Ma radim ko pas ljudi moji, a kad dođem kuc ceka me 8mjesecni frajer kojem sam sav svijet i koji se poceo ustajat al nema ravnotežu za hodanje.. Tako da ni nisam nista cacko po pc da vam budem iskren..Probo odvrtit jos neki on Line test i tu mi pokazuje da je ok , u tim nekim referentnim vrijednostima je.. Kao sto je neko napiso ,nema sanse novi win,ne znam si 90% passowa za www stranice i taka jos neka sranja.. Imam install valhallu,bf1,dirt ne znam koji,gta v pa cu probat vidit kolko tamo fps daje..

rdr2 i dalje zalockan na 82fps
eo u RE 4 se nemice od 80 fps..
radim jos jedan ddu, i onda ide nazad za nemacku.
Samo ne znam mogu li direkt iz hr u mindfactory slat?

E da i baca dosta topline .dok radi te redovito 320w povuce ..

jos ne na sve to monitor dell jebb .

R33mba#2892
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.6.2023 12:04 (R3nchi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AMD Navi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znači ispada da će moja RX 6950XT biti brža od RX 7800XT, ne puno, ali biti će brža, barem po ovoj simulaciji. Sad me jedino zanima koliko će manje struje piti i koja će biti cijena kada dođe.

9 godina
neaktivan
AMD Navi

opet Zero RPM sere govna i ne radi kak treba,

jel ima netko rjesenje mozda, na netu nisam nista nasao, osim standardnih fora DDU, nadi driver verziju koja radi i slicno

problem je sto Zero RPM ne radi od kada sam kupio grafu, tak da sve verzije drivera ne valjaju

bez obzira da li imam custom profile, quiet, undervolt, balance i slicno, cak ne radi niti kada je kontroliram sa Fan Control

ovi zadnji driveri su radili koji tjedan, ali sad opet ne radi kako treba 

da li mozda ima netko neki BIOS tweek ili nesto slicno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AMD Navi

Ne znam kaj bi ti rekao osim čista instalacija windowsa.

Kod mene radi apsolutno savršeno, 0 rpma, prebacivanje izeđu dva ekrana uz prebacivanje zvuka automatski, ekrani različitih frekvencija i rezolucije. Igre rade savršeno, sustav se brzo pali i gasi...

edit; ti imaš RX 7900XT, nova chiplet arhitektura uz koje će se vrzmati bugovi dok ju ne drajverski ne srede par godina...jebiga.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2023 8:39 (forumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
forumaš kaže...

Ne znam kaj bi ti rekao osim čista instalacija windowsa.

Kod mene radi apsolutno savršeno, 0 rpma, prebacivanje izeđu dva ekrana uz prebacivanje zvuka automatski, ekrani različitih frekvencija i rezolucije. Igre rade savršeno, sustav se brzo pali i gasi...

edit; ti imaš RX 7900XT, nova chiplet arhitektura uz koje će se vrzmati bugovi dok ju ne drajverski ne srede par godina...jebiga.

ma ovo je cisto do drivera, nema veze sa arhitekturom, fan control je fan control, bio na RX 470 ili na RX 7900XT

string u driveru, ako je temp <55 stupnjeva, onda fan 0 rpm, nemre bit jednostavnije od toga

imaju neki bug i to ne radi kak treba, zbog tko zna kojeg razloga

sranje je sto to vec godinama ne radi kako treba, i sa zadnjim driverima mi je radiko sve tip top, do evo jucer, i sad opet po starom

za popizdit totalno 

16 godina
AMD Navi

Ponavljaju se porođajni problemi sa novom arhitekturom kao sa rdna2- RX 5xxx, izbacili driver samo za rx 7600.Onda izbacili driver za sve osim za nju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
AMD Navi

Nemam tih problema sa RX 6600XT. Doduše ja imam ventove upaljenje non stop, zašto da se grije kad može bit i hladna, a ventovi za to i služe, kaj ne?

Taraba WoW
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2023 11:39 (Taraba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AMD Navi

Ma pokraj izvrsne serije rx6xxx nema potrebe za novom dok je god ima kupuj, zanemari rx 7xxx. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2023 11:38 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kod mene rdr2 i dalje u qur.. RE isto takom. Probo valhallu 130 fps.. Gta V jako varira... imal ko kakav jos relevantni benchmark da probam? nabrijo sam fanove i temperature su sad vise manje ok.. tj kolicina topline koju baca..
R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
R3nchi kaže...
kod mene rdr2 i dalje u qur.. RE isto takom. Probo valhallu 130 fps.. Gta V jako varira... imal ko kakav jos relevantni benchmark da probam? nabrijo sam fanove i temperature su sad vise manje ok.. tj kolicina topline koju baca..

Za tebe nije amd prebaci se na nevidiju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice