AMD Navi izdvojena tema

poruka: 10.272
|
čitano: 1.950.670
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: AMD Navi
rambox kaže...

Šef Nevidije baš i ne bu zadovoljan.

Jadničak, ostao mu je samo monopol nad AI industrijom nakon što mu je AMD zadao lagani direkt u srednjoj kategoriji gaming kartica.

Say hello to my little friend
18 mjeseci
AMD Navi

Naručen crveni đava za 880€ iz švabije. Ova ide na bubanj. Ako će tko, pm. (pro)dam za siću.

Timo: "...samo neinformirani krajnji korisnik moze kupiti AMD proizvod, za igranje"
Moj PC  
3 0 hvala 1
10 godina
AMD Navi

Čisto za referencu, meni je do sada SVAKA grafička imala coil whine (vjerujem da je nešto do struje u zgradi, jer sam mjenjao i napajanja i sve) ali jedino 9070xt pulse nema, mislim da je ovo prvi puta u zadnjih 15 godina da ne čujem coil whine.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 mjeseci

Der bauer ovdje demonstrira nešto zanimljivo što se tiče coil whine-a. 

Ali da, teško ga je ne imat. I napajanje sigurno igra neku ulogu. U mom iskustvu, kad fps ode preko 300, u meniju i sl. onda zuji glasnije.

Timo: "...samo neinformirani krajnji korisnik moze kupiti AMD proizvod, za igranje"
14 godina
Inochulum kaže...

Der bauer ovdje demonstrira nešto zanimljivo što se tiče coil whine-a. 

Ali da, teško ga je ne imat. I napajanje sigurno igra neku ulogu. U mom iskustvu, kad fps ode preko 300, u meniju i sl. onda zuji glasnije.

I više od 300fpsa, ja na 9070XT cujem jedva nešto pri 600+ fpsa, a takva je bila i prijašnja 6800XT.

13 godina
Inochulum kaže...

Naručen crveni đava za 880€ iz švabije. Ova ide na bubanj. Ako će tko, pm. (pro)dam za siću.

Gdje si uzeo ?

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
18 mjeseci

Sa Jacob.de. Sada je vidim cijena išla gore. Iako ne kontam baš kakve su ovo cijene. Stavili su naš pdv normalno, ali i dalje pokazuje različite cijene na isti proizvod. Ovdje mi stoji 1047€ :O, a kad kliknem sa idealo.de onda je 879. Ali vidim da je došla zaliha. Prodaju se ko vruće kifle i dižu cijene na debilne razine. Iznad ove koju sam platio ne bi uzimao. Da mi kažu da moram nadoplatit... nemašanse. Šalji pare nazad.

14 godina
Inochulum kaže...

Sa Jacob.de. Sada je vidim cijena išla gore. Iako ne kontam baš kakve su ovo cijene. Stavili su naš pdv normalno, ali i dalje pokazuje različite cijene na isti proizvod. Ovdje mi stoji 1047€ :O, a kad kliknem sa idealo.de onda je 879. Ali vidim da je došla zaliha. Prodaju se ko vruće kifle i dižu cijene na debilne razine. Iznad ove koju sam platio ne bi uzimao. Da mi kažu da moram nadoplatit... nemašanse. Šalji pare nazad.

Ima koji njemački dućan da shippa direkt u hr ili svi koristite mailboxe?

twice the pride double the fall
16 godina

ovaj gore jacob.de šalje u hr, 17e poštarina koliko vidim

13 godina
Cu, cyberport, caseking i alternate. Pazi samo. Cu ti je 59e dostava. Da nemaju toga nikad ništa ne bih kupio u hr.
Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AMD Navi

Jeli ovaj Jacob ok???

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 mjeseci
Wiz3m4n kaže...

Jeli ovaj Jacob ok???

Evo javim, još mi narudžba stoji "in process".

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice