Što sam duže u ovom hobiju to mi je više apsurdna potreba da netko samog sebe tapša po leđima jer je kupio ovaj ili onaj brand.
AMD, Intel i NV vam nisu prijatelji niti članovi obitelji. To su proizvođaći potrošačke elektronike i izuzetno je primitivno busati se o prsa jer je netko kupio određeni brand.
U jednom kompu imam AMD proc i AMD grafu, u drugom Intel proc i NV grafu i oba sam složio kako jesam jer su u datom trenutku davali smislene performanse za svoju cijenu.
Nvidia niti AMD nemaju program vjernosti, ne daju kupone niti nagrade onima koji kontinuirano kupuju njihove proizvode tako da ako njih nije briga, zašto bi nasumičnu osobu na forumu trebali impresionirati vjernošću određenom brandu?
AMDu trenutno zamjeram slabu podršku za FSR4 i nesposobnost da naprave override koji bi svaku igru sa upscaling podrškom upgradeao aktualnu FSR verziju kao što Nvidia to može u svom appu.
Očekivao sam da ću imati podršku u KCD2 jer je igra na služenom popisu podržanih igara, no marketing im laže kako bi uspjeli staviti bar neku trenutno relevantnu i aktualnu igru na taj mizeran popis podržanih.