AMD drivers zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.530
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
AMD drivers install

Znaci ovako, jucer sam uninstall-o stare AMD drivers, i skinuo nove jer su ovi stari vec 5-6 mjeseca, a doso je novi update. Isao sam installirati nove drivers i nikako nisam mogao. Dosla mi je poruka Installation complete(warnings occured during installation). View log to see details. Stisem view log i pokaze mi se Display drivers - fail i AMD high definition Audio Device - fail. Idem pogledat error messages i pise mi : User is not part of administration group, a ja sam administrator. Zna li tko u cemu je problem?

0 0 hvala 0
17 godina
AMD drivers

Počisti si komp s Display Driver Uninstaller DDU i nakon restarta pokušaj ponovo instalirati drajvere (koje si valjda preuzeo s support.amd.com).

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AMD drivers

Imam Driver Sweeper i pomoću tog zbrisem sve to, ali ipak ne radi

0 0 hvala 0
17 godina
AMD drivers

Nisi me razumio, niakakav Driver Sweeper, DDU pa onda. Nakon restarta naravno i to drivere s dobre stranice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AMD drivers
Pokušao sam, ali ista stvar se pojavi.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: AMD drivers install
pavao001 kaže...

Znaci ovako, jucer sam uninstall-o stare AMD drivers, i skinuo nove jer su ovi stari vec 5-6 mjeseca, a doso je novi update. Isao sam installirati nove drivers i nikako nisam mogao. Dosla mi je poruka Installation complete(warnings occured during installation). View log to see details. Stisem view log i pokaze mi se Display drivers - fail i AMD high definition Audio Device - fail. Idem pogledat error messages i pise mi : User is not part of administration group, a ja sam administrator. Zna li tko u cemu je problem?

Koji windowsi su u pitanju?

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
12 godina
neaktivan
AMD drivers
windows 7

0 0 hvala 0
17 godina
AMD drivers

Koja grafička je u pitanju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
AMD drivers
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice