Predpostavljam kabel, možda je na mobu pa ga je autocorrect "ispravio".
AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima
- poruka: 7.954
- |
- čitano: 1.686.411
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Predpostavljam kabel, možda je na mobu pa ga je autocorrect "ispravio".
Moguće da je a taj autocorect je prvo šta isključim kad postavljam mob.
evo samo da Vam se pohvalim kako sam danas ispao budala,i neka sam
oduvjek sam tvrdio i drugima savjetovao da se sa instalacijom najnovijih drivera i ne treba puno zamarati jer dok radi nek radi,ali ja moram nešto čeprkat po kompu kao i većina ovdje i uvalim si danas sa novim 16.12.2 driverima ...ac tako da cijelo božje popodne se borim sa kompom da dobijem ponovo sliku na TV-u,i nikako da uspijem a sve je ljepo radilo sa 16.9.2 driverima
vraćam stare pišem, briše nove,novije i starije ali ništa
imao sam sa istim davno problema ali sam uspijo nekako u postavkama nariktati rezoluciju i format signala ali sad nebi nema boga,puco bi od muke
ako je netko imao sličan problem a pamti caku kako je riješio bio bih mu do neba zahvalan
P.S ne diraj drivere dok rade i točka
imam sliku na TV-u dok komp boota i diže windowse ali kad se svi driveri i winsi podignu do kraja slika na TV-u nestane i piše nema signala
ponavljam da sam imao takav problem koji sam gore u postu opisao ali više mi ne igra ta opcija
Isključi hdmi iz grafe i ostavi samo monitor uključen ili obrnuto.
evo tek sam sada riješio svoju višesatnu muku
u postavkama display managera sam morao postaviti1080i30(ntsc) a u HDTV postavkama 1080i30 (1920x1080 @30hz)
a prije svega sam postavio Display manager na HD 1080p24 a pod HDTV 1080p24 standard 1920x1080@24
ove postavke nemaju veze sa vezom ali sve radi kao i prije
Jel se desava jos nekom kao i meni da iz sleep moda crimson se ne pokrene, pa ga moram rucno pokretat. Relive driveri. Vec sam i zaboravio tocan broj koliko mi se bugova i cudnih stvari desilo sa relive driverima tako da ono. Vratilo mi se ono sranje na yt da mi nezeli minimizirat traku kad je video u ful screenu sta naravno u prijasnjim driverima je ispravljeno, samo da bi u ovim relive opet bilo "vraceno"
miči zadnje drivere,nisu dobri,ja ih čak nisam mogao niti instalirati,a još je čak izbacivalo sistemske greške
stavio sam 16.11.5 i danas sve super radi
ja kad preskočim relive dodatak na kraju same instalacije mi javi da drajveri nisu uspješno instalirani i nakon restarta rezolucija je nomalna kao da su driveri OK ali nigdje mi ne postiji mapa od Radeon settinga i još je tu drugih problema
Isto je i kod mene. I sve je ok dok ne počmem igrati bf1, onda se ruše..
Isto je i kod mene. I sve je ok dok ne počmem igrati bf1, onda se ruše..
16.10.2 WHQL i 16.11.5 rade super.
16.12.1 WHQL i 16.12.2 na Tonga karticama (R9 285, 380 i 380X) ne valjaju, zar to moram ponjavljati ko švabo trala-la?
Ja sam vratio na 16.11.5. drivere.
Sada imam problem sa directx 11 errorom.
Zamrzne se slika u igrici i izbaci mi taj error.
Meni 16.12.1 WHQL na ASUS STRIX-R9380-DC2OC-4GD5-GAMING rade ok bez problema i na BF1 i na ostalima, a 16.12.2 ne radi nikako, puno lošije....
16.12.1 rade dobro ali tu i tamo mi iskoci neki error vezan za ReLive......
Ja sam vratio na 16.11.5. drivere.
Sada imam problem sa directx 11 errorom.
Zamrzne se slika u igrici i izbaci mi taj error.
Jesi kloka karticu? Ako jesi probaj vratiti na defoltne taktove..
Bravo...
Po čemu si skužio da to nikome ne treba?
I da, onaj filing kad "kopija" radi bolje od originala
Da ali vrlo kvalitetan program za snimanje, skoro pa da i ne uzima resurse dok se koristi prilikom igranja cak i na slabijim konfiguracijama.
To sto je nvidia prva izbacila program za snimanje uz pomoc gpu-a ne znaci da je kopija. Po tome svi auti su kopija mercedesa.
To sto je nvidia prva izbacila program za snimanje uz pomoc gpu-a ne znaci da je kopija. Po tome svi auti su kopija mercedesa.
Šta je nvidija prva izbacila?
nista sve pokupila od ATia,Matroxa i 3DFX-a
Pa kad će izać ovi novi driveri... skoro su pa svaki tjedan imali nove, a sad vec skoro pa tjedan dana nista..
rade na vegi
Meni ovi Relive 16.12.1 rade odlično na Fury X za razliku od RX 480 ..... wtf
takodjer vis kak f-x rula !