Lolz meni na HD 5670 koji je upola jeftiniji sve radi na maksimumu, na rezolucija 1600x1050.. :D
Lolz meni na HD 5670 koji je upola jeftiniji sve radi na maksimumu, na rezolucija 1600x1050.. :D
Eto. Koji OS imas?
Eto. Koji OS imas?
Windows XP SP3.. :D
Ovako imao sam prije pola godine 2 gb rama sve ostalo isto kao i sada pod "Moj PC". Radilo je na Win 7 1920x1080, sve na najviše nešto tebi zeza.
gledajući na tvoje konponente ja mislim da te sigurno hebeju windowsi,reinstaliraj vindowse 64 bitne
p.s -naravno što se tiče gaminga još moraš instalirati nekoliko potprograma da sve ide glatko,npr psyhics direct x itd itd
ja na drugom kompu imam c2d e 6400 @3.2ghz, 4 gb rama i 8800gt.. mw2 leti sa 4 x aa sve na max... reza 1600 x 1200
ed:naravno 32 bitnu sedmicu ..
Nešto zajebava... nadam se da je windows... vidjet cemo, ako nije onda ne znam što je..
Kad instaliram 64 bitnu verziju, javim rezultate..
Nešto zajebava... nadam se da je windows... vidjet cemo, ako nije onda ne znam što je..
99% da ti je do windowsa, ali nisam vidio kakvu igru imaš? oriđinale ili "testiraš" kakvog pirata?
ja sam imao opakih problema sa starcraftom dok sam ga igrao tj. pokušavao, uzeo drugi download i sve perfektno...
99% da ti je do windowsa, ali nisam vidio kakvu igru imaš? oriđinale ili "testiraš" kakvog pirata?
ja sam imao opakih problema sa starcraftom dok sam ga igrao tj. pokušavao, uzeo drugi download i sve perfektno...
Moguce da je i to. trenutno mi je jedina igrica koju imam uz LFS...
meni je isto mw2 znao stekat na xp-u pirat! kupio original i presao na win7 sad sve letiiiii
meni cod6 org radi normalno, grafa 3850 na rezi 1650x1050 detalji high fps 40-90 na win7 a kad sam imao xp fps 20-60
Igrica i windows zeza.. sve zajedno je moj probem