5870- MW2 na exstra sve šteka?

poruka: 42
|
čitano: 6.812
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

U cemu je problem da 5870 vaporx nece na exstra iliti veryhigh na COD MW2?

FAIL

0 0 hvala 0
17 godina

Jesi instalirao zadnje drivere.

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 5870- MW2 na exstra sve šteka?
Ad4pt3r kaže...

Jesi instalirao zadnje drivere.

10.4  Te sam dobio uz grafu.

Nesto mi je bilo cudno, ali nisam obracao paznju.. U programu GPUZ mi nije pisalo pola informacija o grafi. Tipa koliko nm ima..

FAIL
16 godina
protjeran

mislim da te procesor koci.. tj nemas "dovoljno jezgri" .. salim se..   da nemas nekih konflikta? pogledaj pod device manager jel sve uredno?- i da virus spyware free?- jel se to dogadja samo u codu mw2? imas orginal igru ili?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 20:57 (dokly).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa reci malo...koliko imas fps u igri,jel pada,daj sliku od gpuz...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Koliko RAM-a imaš? Ako je 2GB ili manje nije ni čudo, meni sama igra pojede oko 2gb.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Weky kaže...

Koliko RAM-a imaš? Ako je 2GB ili manje nije ni čudo, meni sama igra pojede oko 2gb.

pa pise mu pod moj pc 2x2 gb

tko zna mozda nu vrti disk defragmenter u pozadini.. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 21:41 (dokly).
16 godina
neaktivan

Da. Al trenutno imam 3gb zbog 32bitne viste..

U gpuzu mi ne pisu neke stvari tipa tehnologija tj ono u nanometrima itd..

Igrica je kopija..

FAIL

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PoToKTM kaže...

Igrica je kopija..

imas 3.25 dostupne.. ma to mora letit ko zmaj.. vjerovatno je do igre.. sve ostalo ti radi normalno?

16 godina

i meni je bilo štekalo prvi put. mislim da sam onda stavio na recomended (opet je bilo sve high (ja mislimNeodlučan)) . poslije je sve "klizilo".

scientia est potentia

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dokly kaže...
PoToKTM kaže...

Igrica je kopija..

imas 3.25 dostupne.. ma to mora letit ko zmaj.. vjerovatno je do igre.. sve ostalo ti radi normalno?

Da. Druge nisam imao prilike istalirat... Onda mora da je do igre...

FAIL
16 godina
neaktivan

Proguglaj malo probleme sa dx9 igrama koje gutaju puno memorije i novijim karticama sa 1gb ili više.Nakon dosta dugog čitanja odlučio sam se za 64bit i evo već mjesec dana sve leti.Da ne spominjem puno bolju podršku za ostali hardver na 64bit Win7...jednostavno to je budućnost.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
makaza kaže...

Proguglaj malo probleme sa dx9 igrama koje gutaju puno memorije i novijim karticama sa 1gb ili više.Nakon dosta dugog čitanja odlučio sam se za 64bit i evo već mjesec dana sve leti.Da ne spominjem puno bolju podršku za ostali hardver na 64bit Win7...jednostavno to je budućnost.

Osuđen sam na vistu 32 bit jer ne mogu nabaviti windows 7 64 bit.. stavio sam u oglas da kupujem, ali se nitko ne javlja Plač

FAIL
16 godina
protjeran
PoToKTM kaže...
makaza kaže...

Osuđen sam na vistu 32 bit jer ne mogu nabaviti windows 7 64 bit.. stavio sam u oglas da kupujem, ali se nitko ne javlja Plač

imam ti ja cd sa orginal serijalom.. win7 pro x64 Smijeh

16 godina
neaktivan
dokly kaže...
PoToKTM kaže...
makaza kaže...

imam ti ja cd sa orginal serijalom.. win7 pro x64 Smijeh

Imas PM Namigiva

FAIL
17 godina

ROFL skini pirata.

Meni je COD 6 se samo bunio na onoj mapi u brazilu, tam mi je fps dosta znao pasti.

Probaj filtre ugasit.

BTW: isklju vsync on ti ograničava fps na 30 ili 60.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 1:16 (Hyperion).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
protjeran
alien kaže...

i meni je bilo štekalo prvi put. mislim da sam onda stavio na recomended (opet je bilo sve high (ja mislimNeodlučan)) . poslije je sve "klizilo".

Meni su tu isto rekli samo meni je štekalo na win7 pa sam stavio na one optimal system settings

Meni nije htjelo opče uč u igruViče

trash bin can:S
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

ROFL skini pirata.

Meni je COD 6 se samo bunio na onoj mapi u brazilu, tam mi je fps dosta znao pasti.

Probaj filtre ugasit.

BTW: isklju vsync on ti ograničava fps na 30 ili 60.

Nemam flat internet...

Moze bit.. mislim da se zove frame sync u MW2..

FAIL
17 godina
PoToKTM kaže...

Nemam flat internet...

Pa imaš frendove koji imaju flat OMG.

Uglavnom gdje piše sync isključi osim ako ti se počnje javljat screen tearing kao meni.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 10:42 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
PoToKTM kaže...

Nemam flat internet...

Pa imaš frendove koji imaju flat OMG.

Uglavnom gdje piše sync isključi osim ako ti se počnje javljat screen tearing kao meni.

Evo jesam iskljucio.. bio je ukljucen... sve radi glatko, al kad prebacim na exstra cjela igra zasteka.. mora da je do igre..
FAIL
16 godina
neaktivan

...to je zato što igra koristi puno memorije a kada na 32 bit sustav staviš 1gb grafičku ostaješ sa malo iskoristive radne memorije.dx9 se ne ponaša kao dx10 i dx11 pa duplira memoriju te igra doslovno ostaje bez memorije.kada smanjiš detalje samim time smanjuješ iskoristivost memorije i igra klizi.na 64bit sustavu nemaš takvih problema pošto oni adresiraju i stavljaju u upotrebu svu radnu memoriju...umom slučaju svih 4gb.

..sve je to zapravo velika ironija jer ustvari sa tako zvjerskom grafom ti moraš smanjivati detalje.4870 512mb nebi imala takve probleme.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 20:11 (makaza).

1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
makaza kaže...

...to je zato što igra koristi puno memorije a kada na 32 bit sustav staviš 1gb grafičku ostaješ sa malo iskoristive radne memorije.dx9 se ne ponaša kao dx10 i dx11 pa duplira memoriju te igra doslovno ostaje bez memorije.kada smanjiš detalje samim time smanjuješ iskoristivost memorije i igra klizi.na 64bit sustavu nemaš takvih problema pošto oni adresiraju i stavljaju u upotrebu svu radnu memoriju...umom slučaju svih 4gb.

..sve je to zapravo velika ironija jer ustvari sa tako zvjerskom grafom ti moraš smanjivati detalje.4870 512mb nebi imala takve probleme.

Istina. Hvala. Sad ce doc w7 64 bit . Cool

Onda bi trebalo bit sve uredu.

FAIL
16 godina
neaktivan

Super, samo sto MW2 nema DX10 support. Igra je klizila na slabijim karticama na max.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
franky kaže...

Super, samo sto MW2 nema DX10 support. Igra je klizila na slabijim karticama na max.

Istna moja 5750 vapor-x je prva 2 dana gonila mw2 bez ikakvih problema sve extra na full hd rezi(zacudujuce)

Upalim ga ja 3. ili 4. dan ono puff sve isto sotalo ali 17 fps -.-

Isti slucaj s COD2

Udem prvi put u igru sve na max isto full hd ono 17 wtf?

Udem drugi put ono lock na 60

-.-

Drajver su 10.7

Nezz mozda COD nevoli ATI-a

17 godina
makaza kaže...

Ja sam prao Modern Warfare 2 na windows xp-u na 32-bitnoj verziji sa 3.25GB ram-a (koliko je sustav koristio) i nije ništa štekalo na max postavkama, a proc i grafička su mi slabiji.

BTW: on ima DDR3 ram-e i to još one dominatore od corsaira, a ja imam pišljive DDR2 od kingmaxa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 0:00 (Hyperion).
16 godina
neaktivan

btw.ja imam viper ddr3 i toxic 5850 i imao sam identične probleme kao i on.

nadam se da znaš engleski kao što znaš vrijeđat pa prouči ovo:

The reason a 32 bit system can only use 3GB (or 3.25GB, or whatever number you get) of system ram is because it doesnt have enough address space left. Video cards are the most important part of a PC that uses address space.

If you had 4GB of system ram and a 1GB video card under a 32 bit operating system, each individual program could only use 3GB of that system ram (due to the video card using 1GB of address space) However there is something else most people are NOT aware of.
Under DirectX 9.0C (and lower) video card ram must be duplicated into system ram. That means if you're running on the highest settings with your new shiny 1GB video card - that 1GB of video memory must be duplicated leaving you with only 2GB left for your game.

You just went from 4GB to 2GB, only considering a single 1GB video card. Things only get worse in SLI and crossfire.

Under 64 bit you wouldnt have lost that initial 1GB of ram to the address space, so you'd have 3GB of usable ram, with 1GB used in DX9.0C games. All of a sudden those modern games which border on 1.5-2GB of ram usage are playable, without your system running like a dog.

Side note: It should be noted that DX10/10.1 does not duplicate video memory into system ram. DX10 actually helps to alleviate this issue, if your system is powerful enough to run games in DX10.

Side note 2: There is more than just video card ram that affects this. System page file uses address space, as do various parts related to the BIOS (RAID cards, sound cards with onboard ram, etc) - this is why with a 512MB video card your 32 bit OS may report 3.25GB of ram - 256MB was taken away for everything else

ima još ovdje: http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=91260

0 0 hvala 1
17 godina
makaza kaže...

btw.ja imam viper ddr3 i toxic 5850 i imao sam identične probleme kao i on.

Ja takvih problema nisam imao na 32 bitnom sustavu sa 1GB ni sa 512MB grafičkom, čak ni sa crysisom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 23:59 (Hyperion).
16 godina
neaktivan

na xp-u?

pitanje je dali crysis upotrebljava toliko memorije koliko mw2 jer nemora značiti da ako je grafički zahtjevnija da koristi više rama.isto tako je pitanje dali bi si poboljšao situaciju kada bi nakon instalacije takve zvijeri od grafičke trebao instalirati i friške windowse,32bit koji bi eventualno drugačije odredili memorijske postavke.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 0:09 (makaza).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imao sam isti problem sa HD 5830 sa nekim core 2 quad 2,93...neznam tacno koja je oznaka.

Nije moj pc vec od tatinog druga, moj tata stavljao drugu ram memoriju posto je imao 2 gb a htjeo je 4 gb,kompjuter je dobio a ne igra igrice,pitao me je da mu instaliram modern warfare 2 orginal ako imam,ja sam mu instalirao i grafika nije mogla gurati ni na low,mislim moze da gura na low ali zasteka,napojna mu je bila neka od 750w.Odnjeo sam je u servis i covjek je mom tati rekao da u grafike nevalja chipset,fabricki nevalja.Cak nisam mogao ni neku super mario 3d igricu pokrenut,kompjuter je dobio iz Mađarske,

i tip je kupio novi kompjuter.

Znaci procesor od graficke nevalja,fakticki je mrtav i grafika je odbra samo za obicni rad,filmove,kancelarije itd.

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
makaza kaže...

na xp-u?

pitanje je dali crysis upotrebljava toliko memorije koliko mw2 jer nemora značiti da ako je grafički zahtjevnija da koristi više rama.isto tako je pitanje dali bi si poboljšao situaciju kada bi nakon instalacije takve zvijeri od grafičke trebao instalirati i friške windowse,32bit koji bi eventualno drugačije odredili memorijske postavke.

Crysis DX10 može požderat na 1680x1050 do 1.7-1.8GB pogotovo na zadnjoj misiji gdje mi se igra crashala zbog nekog bug-a sa dx10 i memorijom pa sam to prešao na dx9.

MW2 da troši preko 1.5Gb ram-a hehe sumnjam, no nemrem vidjet. To se dalo na XP-u sa ATI Tray Toolsom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 1:25 (Hyperion).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice