Sandiskova kartica neispravna?

poruka: 7
|
čitano: 1.355
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Znaci kad sam tek kupio canona 600D i stavio unutra sandiskovu class 10 karticu od 32Gb sve je radilo normalno, mogao sam snimati 1080 i 720p video koliko sam želio.

Međutim s vremenom sam primjetio da mi zna zaustavit snimanje bez razloga i sad više nece da snima ništa nego 480p.

1080p  30fps i 720p 50fps se zaustave nakon jedne do 3 minute uz poruku "recording had been stopped automatically"

Probao sam formatirat karticu, probao sam i low llevel format, nista ne pomaze. A kartica ima 30 mb/s write što je i overkill za ovaj fotic. Dapace kad je bila nova sve je radilo.

Da li je ovo materijal za reklamaciju?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Sandiskova kartica neispravna?
athlon64 kaže...

..

-reklamaciju čega? Treba reklamirati neispravno, dali je to kartica ili uređaj, nešto treće.. to moraš otkriti. Eliminacija je najkonkretniji način.

-po napisanom, jako mala šansa da je stvar u SD kartici.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
ihush kaže...
athlon64 kaže...

..

-reklamaciju čega? Treba reklamirati neispravno, dali je to kartica ili uređaj, nešto treće.. to moraš otkriti. Eliminacija je najkonkretniji način.

-po napisanom, jako mala šansa da je stvar u SD kartici.

Mislio sam na reklamaciju SD kartice. Fotic je ispravan sigurno. Ali da budem siguran u subotu cu testno ubacit unutra panasonicovu class 16 karticu jer je prijatelj ima.

Ako onda radi reklamiram karticu?

15 godina

isprobaj istu tu karticu na drugome fotiću, ako je tamo ista greška onda vjerojatno i je do nje.

a da nešto po postavkama nisi sprobavao pa slučajno razmrdao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cican kaže...

isprobaj istu tu karticu na drugome fotiću, ako je tamo ista greška onda vjerojatno i je do nje.

a da nešto po postavkama nisi sprobavao pa slučajno razmrdao?

Resertirao sam ga na default tako da nisu postavke.

Also da li bi formatiranje u pc-u pomoglo? Nemam čitać kartica, to je jedini problem.

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Also da li bi formatiranje u pc-u pomoglo? Nemam čitać kartica, to je jedini problem.

sumnjam,tek onda bi nastali problemi-kad se formatira kartica u stranom tijelu, formariraj karticu u samom aparatu/kažeš da si to več uradio, moje iskustvo  sa takvim problemima je probanje na drugom aparatu onih koje su na mojem stvarale problem, i uvijek je bila riječ o grešci sa karticom, meni su se sandiskove kartice pokazale najsigurnijim i najstabilnijim (od transcend/a data.....),

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 14:38 (struić).
15 godina
struić kaže...
athlon64 kaže...

sumnjam,tek onda bi nastali problemi-kad se formatira kartica u stranom tijelu, formariraj karticu u samom aparatu/kažeš da si to več uradio, moje iskustvo  sa takvim problemima je probanje na drugom aparatu onih koje su na mojem stvarale problem, i uvijek je bila riječ o grešci sa karticom, meni su se sandiskove kartice pokazale najsigurnijim i najstabilnijim (od transcend/a data.....),

Nista onda cu sutra isproba s drugom karticomi reklamirat ovu ako je do nje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice