Trebal bih fotoaparat koji ima mogućnost snimanja videa u HD razlučivosti,negdje do 1500 kn.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sumanjam da ćeš to naći za takav novac... Bolje bi tada bilo uzeti kameru (Toshiba Camelio (snima 1920 x 1080 full HD) ili tako nešto recimo)
Ovaj Oly FE-5020 snima 640 x 480 sa zvukom pri 30 FPS-a, a kožta oko 1400 kuna
Sumanjam da ćeš to naći za takav novac... Bolje bi tada bilo uzeti kameru (Toshiba Camelio (snima 1920 x 1080 full HD) ili tako nešto recimo)
snima ko i moja 5800
A kakve su slike i videi slikani tim fotićem?Nekak mi se čini niska rezolucija.
Čuj slike su OK, ali video mislim da je u rangu s high end mobitelima (N95 i slični, mada niti ova Toshiba Camileo nije puno bolja usprkos nekoliko puta većoj rezoluciji)
Čuj slike su OK, ali video mislim da je u rangu s high end mobitelima (N95 i slični, mada niti ova Toshiba Camelio nije puno bolja usprkos nekoliko puta većoj rezoluciji)
A znaš možda još neke fotiće koji su slični ovome.
Ako koga zanima ta kamera Camileo, javite se..imam jednu raspakiranu i jednu neraspakiranu, s tom raspakiranom sam probao snimat i slika je odlicna, pogledajte malo po youtubeu..
Ako koga zanima ta kamera Camileo, javite se..imam jednu raspakiranu i jednu neraspakiranu, s tom raspakiranom sam probao snimat i slika je odlicna, pogledajte malo po youtubeu..
A kolko dođe?
A kolko dođe?
Ako te nesto zanima pitaj preko privatnih poruka..
Mislim da je nova 1100 kuna, svoju dajem za dosta manje s obzirom da nije raspakirana, pa ako vas zanima..
Pa koliko ja znam skoro svi Pentax kompakti snimaju filmove u HD rezoluciji- za ovu lovu- recimo Pentax optio P80... a i jaako je lijep
Trebal bih fotoaparat koji ima mogućnost snimanja videa u HD razlučivosti,negdje do 1500 kn.
Kupi kameru jer ni jedan fotoaparat nema stabilizaciju slike koja oliko toliko radi. Fotoaparat je za fotografije, kamera je za snimanje videa a mobitel je za telefoniranje. NEces naci fotoaparat da ti radi i jedno i drugo na zadovoljavajuci nacin.