HD fotoaparat

poruka: 11
|
čitano: 7.408
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
HD fotoaparat

Trebal bih fotoaparat koji ima mogućnost snimanja videa u HD razlučivosti,negdje do 1500 kn.

AMD
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 18:33 (emerik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HD fotoaparat

Sumanjam da ćeš to naći za takav novac... Bolje bi tada bilo uzeti kameru (Toshiba Camelio (snima 1920 x 1080 full HD) ili tako nešto recimo)

Ovaj Oly FE-5020 snima 640 x 480 sa zvukom pri 30 FPS-a, a kožta oko 1400 kuna

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: HD fotoaparat
Oly_E3 kaže...

Sumanjam da ćeš to naći za takav novac... Bolje bi tada bilo uzeti kameru (Toshiba Camelio (snima 1920 x 1080 full HD) ili tako nešto recimo)

snima ko i moja 5800

Neznam di se ide za to .
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 19:44 (RPG vs TENK).
16 godina
Oly_E3 kaže...

A kakve su slike i videi slikani tim fotićem?Nekak mi se čini niska rezolucija.

AMD
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
Oly_E3 kaže...

Čuj slike su OK, ali video mislim da je u rangu s high end mobitelima (N95 i slični, mada niti ova Toshiba Camileo nije puno bolja usprkos nekoliko puta većoj rezoluciji)

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 19:30 (Oly_E3).
16 godina
Oly_E3 kaže...
emerik kaže...

Čuj slike su OK, ali video mislim da je u rangu s high end mobitelima (N95 i slični, mada niti ova Toshiba Camelio nije puno bolja usprkos nekoliko puta većoj rezoluciji)

A znaš možda još neke fotiće koji su slični ovome.

AMD
16 godina
neaktivan

Ako koga zanima ta kamera Camileo, javite se..imam jednu raspakiranu i jednu neraspakiranu, s tom raspakiranom sam probao snimat i slika je odlicna, pogledajte malo po youtubeu..

16 godina
lg-viewty kaže...

Ako koga zanima ta kamera Camileo, javite se..imam jednu raspakiranu i jednu neraspakiranu, s tom raspakiranom sam probao snimat i slika je odlicna, pogledajte malo po youtubeu..

A kolko dođe?

AMD
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
lg-viewty kaže...

A kolko dođe?

Ako te nesto zanima pitaj preko privatnih poruka..

Mislim da je nova 1100 kuna, svoju dajem za dosta manje s obzirom da nije raspakirana, pa ako vas zanima..

16 godina
neaktivan
HD fotoaparat

Pa koliko ja znam skoro svi Pentax kompakti snimaju filmove u HD rezoluciji- za ovu lovu- recimo Pentax optio P80... a i jaako je lijep

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Trebal bih fotoaparat koji ima mogućnost snimanja videa u HD razlučivosti,negdje do 1500 kn.

Kupi kameru jer ni jedan fotoaparat nema stabilizaciju slike koja oliko toliko radi. Fotoaparat je za fotografije, kamera je za snimanje videa a mobitel je za telefoniranje. NEces naci fotoaparat da ti radi i jedno i drugo na zadovoljavajuci nacin.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice