Agfa fotoaparat

poruka: 2
|
čitano: 2.339
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Agfa fotoaparat

imam agfa fotoaparat, skinem slike na kompić i gledam, ali sad sam promjenila komp. pa ne mogu skinuti slike tj. ne vidim ih. fotograf mi je izvadio slike i snimio na usb, ali na kompiću ih nevidim!! mislim da mi treba nekakav program za slike, ali ja se ne kužim baš puno u to , pa molim pomoć!! kako, šta gdje.....????

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Agfa fotoaparat
tapa kaže...

imam agfa fotoaparat, skinem slike na kompić i gledam, ali sad sam promjenila komp. pa ne mogu skinuti slike tj. ne vidim ih. fotograf mi je izvadio slike i snimio na usb, ali na kompiću ih nevidim!! mislim da mi treba nekakav program za slike, ali ja se ne kužim baš puno u to , pa molim pomoć!! kako, šta gdje.....????

Tapa, ako nije problem, na kojem si programu gledala slike na starom kompu, pokušaj se sjetiti?!

Ima nekoliko mogućih rješenja ali prvo moraš napraviti nekoliko stvari;

1 potraži na net-u instalacijske postavke za svoj fotoaparat, na njima siguno imaš i program ua gledanje i editiranje ( osobno imam Olympus fotoaparat i snjim kompletno instalacije i program za obradu slika);

2 ako ne nađeš, trebala bi instalirati nekakav program za rad ssa slikama, npr, Adobe photo shop ili neki takav sličan mukte, a siguran sam da potražiš u arhivi BUG-ovih CD/DVD izdanja pa ćeš sigurno naći nešto prikladno za sebe. Postoji još i Google Picasa, FastStone Image Viewer, FotoMorph, FotoScetcher, GimPhoto, Hugin, Inkscape, Jkiwi, Shape Collage, TwistedBrush Open Studio, .... Svi su free, pa biraj!!

P.S. makar ćeš lako prebaciti slikice iz svoje arhive, preporučam potragu za originalnim software-om fotića, pod obvezno i hitno, želim puno uspjeha!{#} 

ATJ Lučko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice