Transformers 2? revenge of the fallen?

poruka: 169
|
čitano: 48.385
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Iskreno - samo zbog nje sam isao i gledat film Cool

16 godina
neaktivan
RE: Transformers 2? revenge of the fallen?
Sonny kaže...

Iskreno - samo zbog nje sam isao i gledat film Cool

Tako cu i ja ^^

Ja znam sto da odekujem pa se necu razocarati, akcija sa puno efekata prica = crap i dobra trebica.

This is usually the part where people start screaming
16 godina
neaktivan

Pretplatite sa na Playboy Tv, ak vas zanimaju ženske.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
16 godina
neaktivan
Koja_pila kaže...

je je ali nema Megan fox tamo :P

16 godina
neaktivan
Sylar kaže...
Koja_pila kaže...

Ima i boljih.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
16 godina
neaktivan
Koja_pila kaže...
Sylar kaže...
Koja_pila kaže...

Ima i boljih.

Kako kome, ma ne volim te umjetne sa silikonima u sisama, dupetu, usnama i tko zna gdje jos, ne bi se cudio da se u oko piknu sa spricom botoxa xD

Evo da mi ne pobrisu post Transformersi, Transformersi, Transformersi haha salim se

Prvi dio je bio ok, ali opet nista blizu kao npr. Dark knight koji bi mogao pogledati vise od dva puta. Ja se ne mogu natjerati da transformerse ponovno pogledam jer sam neke stvari zaboravio. Takvi filmovi se jos zovu i ljetni hit ili ti tipicni ljetni blockbuster. Ne treba ocekivati da izmisle toplu vodu, ocekivanja uvijek moraju biti manja jer uzitak je onda veci ;)

16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
Miky kaže...

Ja još nisam gledo ni dvojku, tak da mogu za sada reč samo: Jedva čekam dvojku!Smijeh

Dosada su i izašla samo prva dva nastavka. Jedinica izašla 2007., dvojka izašla prije nekih tjedan dana, a trojka dolazi 2011.

Kaj?Nisam ni pogledal drugi kak se spada,a trojka dolazi 2011!Moram pogledati dvojku!

Um caruje,sisa klade valja...
16 godina
DjPetardo kaže...
Prison Breaker kaže...
Miky kaže...

Ja još nisam gledo ni dvojku, tak da mogu za sada reč samo: Jedva čekam dvojku!Smijeh

Dosada su i izašla samo prva dva nastavka. Jedinica izašla 2007., dvojka izašla prije nekih tjedan dana, a trojka dolazi 2011.

Kaj?Nisam ni pogledal drugi kak se spada,a trojka dolazi 2011!Moram pogledati dvojku!

To ti je stvarno brzo,kad kazes keks Cool

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
Sonny kaže...

Film je dobar, efekti su odlični (je da je malo teško za pratiti u kinu - dosta veliko i brzo sve skupa), priča nije loša (meni je malkoc bolja u prvom dijelu) - no glavni adut im je Megan Fox Cool

Blago onom glavnom glumcu.Ljubil se s njom i još su mu platili.

oni dvoje su i inace zajedno, vjerojatno zato i glume zajedno

17 godina
neaktivan

Ne, ovo je čista dezinformacija.

Megan Fox i Shia LaBeouf nisu u nikakvoj vezi.

Megan Fox je bila u vezi sa Brianom Austinom Greenom, no nedavno su prekinuli, tako da je trenutno slobodna.

www.prisonbreaker.bloger.hr/
17 godina
neaktivan

Meni je film bio jako dobar. Dobio sam ono kaj sam očekival hrpu akcije!Namigiva A ima i dosta stvari na koje sam se mogao nasmijat. Megan mi je bila prije vau sve dok nisam pročital da je imala punu generalku, nakon toga mi nije ništ posebno.

17 godina

Hebeš to kada je radila generalku...

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Ne, ovo je čista dezinformacija.

Megan Fox i Shia LaBeouf nisu u nikakvoj vezi.

Megan Fox je bila u vezi sa Brianom Austinom Greenom, no nedavno su prekinuli, tako da je trenutno slobodna.

ma je bila i sa ovim negdje sam procitao(mislim na www.maximonine.com među njenim slikama), ali ovo je offtopic pa prestaanimo sa ovim komentarima s kim je  u vezi ili nije

17 godina
neaktivan

Evo ga, danas se napokon pojavio DVDrip.

Joj jedva cekam da ovih dana pogledam ovaj film :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
17 godina
Prison Breaker kaže...

Evo ga, danas se napokon pojavio DVDrip.

Joj jedva cekam da ovih dana pogledam ovaj film :)

hvala što si rekao...

Baš se skida, nedavno je tek stavljen.

1 seeder i 2500 peers-a hehe. (taj je na jednom cd-u onaj prije je na 2 cd-a)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2009 20:19 (Hyperion).
16 godina
neaktivan

da super sto se spmenulo da je dosao dvd-rip i ja skidam ali ne s torenta nego rapid share

17 godina
neaktivan

To ja na ovoj stranici provjeravam:

http://www.vcdq.com/

Na njoj nema nikakvih linkova za download, nego se svakodnevno ažurira i piše kada se pojavi DVDrip/R5/CAM ili nešto drugo za neki film, i sto je jos bolje, samo kliknes na ime filma na toj stranici i na View JPG i odmah vidiš kvalitetu ripa.

A meni osobno su Transformersi 2 i Avatar najiscekivaniji filmovi ove godine tako da njih posebno pratim :)

17 godina
Prison Breaker kaže...

To ja na ovoj stranici provjeravam:

http://www.vcdq.com/

Na njoj nema nikakvih linkova za download, nego se svakodnevno ažurira i piše kada se pojavi DVDrip/R5/CAM ili nešto drugo za neki film, i sto je jos bolje, samo kliknes na ime filma na toj stranici i na View JPG i odmah vidiš kvalitetu ripa.

A meni osobno su Transformersi 2 i Avatar najiscekivaniji filmovi ove godine tako da njih posebno pratim :)

Meni Star Trek XI, Avatar, Transformers 2.

Evo 5 seedera i 18000 peers-a.

17 godina
neaktivan

Iako neki govore kako je ovaj film loš mislim da se nijedan drugi malo veći hit nije u jednom danu pojavio kao DVD Rip, BRRip i BluRay Rip u HD rezoluciji 720p i taj isti dan osvanu i prijevodi za sve spomenute verzije.

...Have a little Faith in me...
16 godina
protjeran
Sonny kaže...

Film je dobar, efekti su odlični (je da je malo teško za pratiti u kinu - dosta veliko i brzo sve skupa), priča nije loša (meni je malkoc bolja u prvom dijelu) - no glavni adut im je Megan Fox Cool

Film je super ali Megan mi je bila tamo kao za ukras da se ljudima dize ona stvar.

Toliko od njezine glumeSmijeh

born to be gamer
17 godina
neaktivan

Megan Fox uopce nije neka glumica (barem ne sto se Transformersa tice), prije negdje tjedan dana je na sluzbenoj stranici Michaela Baya objavljen tekst potpisan od strane nekoliko ljudi koji su radili s njime na oba nastavka Transformersa i popljuvali su gadno Megan Fox, kazu da ne samo da ne zna glumiti nego je vrlo tesko snimati s njome, uglavnom, ohoho su je pocastili komentarima. Kad je Michael Bay to vidio na svojoj stranici maknuo je taj tekst, ali zanimljivo, nije demantirao nista, nego je samo rekao da mu je lijepo raditi s njome i da ce ona vjerojatno biti i u trecem nastavku.

Ja, iskreno, ne gledam Transformerse 2 zbog Megan Fox nego zbog Transformersa. To mi je taj poseban car u filmu, niti jedan film nema Transformerse nego samo ovaj i meni osobno je stvarno spektakularno gledati Transformerse, kad se transformiraju, kad su akciji, jednostavno su mi odlicni, tim vise sto su efekti vrhunski i stvarno su ih odlicno napravili.

A ako vec moram birati glumca, Shia je definitivno glavni, on stvarno fenomenalno glumi, iako znam da ima ljudi koji ga ne vole, ali meni je sasvim ok glumac.

16 godina
neaktivan

film me totalno iznervirao onom 40 minutnom borbom na kraju

17 godina

Meni je ta borba super

16 godina
neaktivan

ali ipak preduga za moje jadne bolesne okicePlač

17 godina

Baš sam pogledao. DVD rip od 1.34GB uopće nije nešto kvalitetan, mislio sam da je cam hebate, pa sam se odlučio na downloadanje 720p verzije samo to će se skidati danima.

Sve super kod filma u borbama se sada vidi tko je bad guy , a tko good guy kod transformera u 1. filmu su mi i jedni i drugi isti bili. Priča je bolja nego u prvom, sve mi je bolje nego u prvom fali mi onaj crnac debeli bio je smješan, ali dobro su ga zamijenili onaj mali decepticon i ono dvoje blizanaca.

Ima tu i nelogičnosti dosta. Zašto nisu nastavili pucat s railgunom na piramidu???

Ono kada optimus umre je tužno, i kada oživi opet happy moment. Megan dok trči zakon(sise gore dole skaču i ono dok je na motoruSmijeh).

Humora ima na početku samo što dalje odmičemo to ga manje ima i onda prestaje skroz.

I zašto optimus opet odašilje poruku?

Decepticoni se rađaju wtf?

Asimiliraju sunca?

8.5/10 , tu negdje je sa novim star trek-om.

Ona pokazivanja američke moći sa hooverima, transporterskim zrakoplovima, f22 raptor, rail gun (lol), nosači brodova da da da. Rusi da bi htjeli samo tako ih zgaze oni se barem nekur*e.

17 godina
neaktivan

I meni su u Transformersima 1 bili skoro svi Transformersi isti kada sam gledao DVDrip. Ali kada sam skinuo HD od 8 GB (720p) onda se savršeno primjeti razlika između Transformersa, ma taj film jedino vrijedi u HD-u gledati, tek onda efekti dolaze maksimalno do izrazanja. A sta vec izasao HD rip za Transformerse 2?

EDIT: Aha, jeste izasao je HD - Transformers.Revenge.Of.The.Fallen.2009.BRRip.XviD.AC3-WHiiZz

Joj jedva čekam četvrtak :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 15:13 (Prison Breaker).
17 godina

Meni je frend dao u DVD formatu prije mjesec dana otprilike (malo vise) i kvaliteta je sasvim ok. Najjaca scena mi je kada onaj mali Sound Wawe pocne slinit po Megan Fox... :D i kad stane u one misolovke pa pocne psovat

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 15:15 (Batista).
17 godina
protjeran

skinul sam aXXo dvd rip, al je problem kaj nemogu nac subtitlove za njegov rip, svi drugi su prelosi

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina

Probaj ove - http://www.podnapisi.net/transformers-revenge-of-the-fallen-2009-titlovi-p561450

Znam da su za HD, ali meni na dvd rip pašu savršeno.

16 godina
neaktivan

ja imam film u full hd rezoluciji.prijatelj mi poslao iz Kanade.slika i efekti su savršeni,jedino me nervira(kao što napomenuh gore)ona 40 minutna borba na kraju,predugooo

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice