Ne znam neke DJ-e osim Paul van Dyke i david morales.Sviđa mi se ta vrsta muzike pa ako bi mi netko mogao preporućit koji dobar techno bio bi zahvalan.
Ali možete i pisati zašto vam se sviđa zašto ne.i takve stvari.
Ne znam neke DJ-e osim Paul van Dyke i david morales.Sviđa mi se ta vrsta muzike pa ako bi mi netko mogao preporućit koji dobar techno bio bi zahvalan.
Techno kokosinjac
Hahaha Lol
Preporuka da si skineš nekog dobrog minimala i poslušaš.... (Magda, Alex Smoke i sl.) > Livesets.com, Ump3.com
Techno nije moj žanr pa ti ja tu ne mogu puno pomoći, a vidim kao ni ostali što ti ne pomažu. Ovo što si si naveo ti je isto OK, pogotovo Paul van Dyke inače poznato Techno DJ ti je DJ Carl Cox, skini npr. njega i malo pogledaj za Alen Sforzina, a od naših znam za DJ Ogi-ja.
Inače ono gdije ti ja mogu pomoći je Hardcore&Speedcore pa si malo pogledaj, pisalo se je o tome, možda ti se i dopadne.
techno je sranje
techno je sranje
ma glupa je glazba
ponavljaju se stalno i stalno iste melodije
riječi jedva da ima, jedva da ima techno pjesama sa riječima cijelo vrijeme
ma glupa je glazba
ma ima ok pjesama techno ali ostale pjesme su mi sranje
misliš valjda satisfaction
Meni najbolje pjesme:
Public Domain- Operation Blade
Dj Quicksilver- Ameno
većina stvari od Sylvera, Darude-a, Brooklyn Bounce-a!
Slušam house i ako želiš techno pjesme otiđi na stranicu www.download.com i skini techno pjesama koliko zeliš. Imaš gore i house-a, club-a, dance-a ma svašta ima gore. A dobri techno izvođači su kao što je već postano Carl Cox, Darude, Brooklyn Bounce, Dj Tiesto imaš ih mali milijon. Kaj se tiče house-a preporučam David Guetta, Bob Sinclair, Till West, Alex Gaudino, Yves Larock, Miguel Migs. I njih imaš jako puno. Ako želiš dobar house otiđi na www.pacha.com i tamo si pronađeš kaj te zanima.
Ovoliko gluposti u jednom threadu još nisam vidio.
Meni najbolje pjesme:
Dj Quicksilver- Ameno
techno je sranje
ma glupa je glazba
ma ima ok pjesama techno ali ostale pjesme su mi sranje
ja sam samo rekao da je takva vrsta glazbe sranje
ja sam samo rekao da je takva vrsta glazbe sranje
Meni najbolje pjesme:
Dj Quicksilver- Ameno
ne pa ja sam poslušao techno, i moj frend to sluša, tak da to čujem skoro svaki dan i glupe su mi pjesme, možda ima jedna pjesma koja mi se svidjela
Vidim da ljudi mijesaju techno i ostale zanrove poput trancea i housea. Pogledajte ovaj link da skuzite razliku: http://techno.org/electronic-music-guide/
Paul van Dyke je trance vecinom. Slicni DJi su Tiesto, Armin van Buuren, Sander van Doorn, ATB, Paul Oakenfold, Above & Beyond, DJ Quicksilver, Darude...
Vi koji serete po ovakvoj glazbi i kazete da nemaju rijeci, u tome je i char. Hocete rec da su rijeci u cajkama ("Napravi mi sina pod svjetlima kasina") - cast izuzecima - bolje od tisine? Hocete rec da je psovanje iz rapa (nije cijeli rap) bolje od tisine? Hocete rec da su rijeci tipa "Ajmo se nadrogirat i napit jeaaaaaaa" bolje od tisine? Sami sebe zavaravate i mozete slobodno stisnuti tipku "back" u vasem browseru - jednostavnije od pisanja gluposti.
Btw:
<3