Jednostavno,smece nesmijesno
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
- poruka: 41.046
- |
- čitano: 8.535.601
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Point Break
Hrpa govana, osim par prizora prirode. Original iz 91. je remek djelo za ovo.
Kritika ga je posrala. Nista drugo nisam ni ocekivao. Kao da Batman moze syebati Supermana. Mos mislit.
nek si ti nama svima reko kako film zavrsava
Upravo se vratio iz kina gdje sam pogledao BvS-film je bio stvarno odličan nekih 1h i 40min-nakon toga se potpuno raspada-Gal Gadot je bila besprijekorna-Ben Affleck je bio odličan Bruce Wayne ali prosječan Batman-Jessie Esienberg utjelovio bipolarnog Lexa Luthora.--moja ocjena 5.5/10
reynoldsu jedino skidam kapu kaj je uspio okrenut scarlett
http://www.imdb.com/title/tt2975590/
Meni je film odlican!
Solidna radnja , dosta drame , dobri efekti, dobri i zgodni glumci te odlicni soundtrackovi.
Imam par scena koje nisu logicne odnosno glupe su, ali za film koji traje dva i pol sata imao sam osjecaj kao da je trajao jedan sat ,stvarno se covjek moze zabavit ,a to je ono sta se i trazilo od ovog filma !
Moja ocjena 8/10
Stvarno mocan film,sa mocnim scenama,dialozima,glumom!
Necu govoriti o cemu se radi u filmu,jer bi time upropastio moment kada se oko 30 minute filma sazna ustvari...khm....
Iako je mozda film i malo predug,sa poprilicno usporenom radnjom,cjelo vrijeme je zanimljiv i drzi te prikovanim za stolicu!
Preporuka definitivno!
8/10
PS:Mali bi zaista trebao više izlaziti,a ne toliko biti u kući!
Friško iz kina. Batman v Superman: Dawn of Justice. Nezahvalno za ocjenjivanje, ni znamenke ni zvjezdice. Ovisi tko i kako gleda, što traži od tog filma i franšize. Ali osobna procjena plus link na solidnu kritiku s malo spoilera je stvar slobode, ne?
POZITIVNO vidim:
1) Zack Snyder istražuje "Moć & Odgovornost" svojim filozofskim metodama i nudi nam prikaz stapajući Man of Steel i ovaj film.
2) Začeće Justice League.
3) Clark Kent je nešto naučio iz prethodne priče i bitke s tisućama nedužnih žrtava u razorenju grada.
4) Ni Hans Zimmer nije podbacio.
NEGATIVNO vidim:
1) Dok filozofira, Zack Snyder je napravio totalni rip-off karaktera poput Bruce Waynea. Lik nije više intelektualac & techno-guy & vješti borac protiv bad guys, već je mutavi techno patološki ubojica koji nemilice masakrira sve pred sobom na koga se namjeri.
2) Fragmentirana i sumnjivo (ne)povezana priča, podosta šuplja, puzzle bez dijelova, lanac bez nekih bitnih karika. I to sve, velim, na-vrat-na-nos samo da se postignu ta dva cilja - filozofirati "Moć & Odgovornost" i začeti Justice League.
3) Previše spašavanja samo Lois Lane.
4) Lex Luthor brbljavac dječjeg glasa, ni po zloći ni po genijalnosti, a ni glumom, nije ni do članaka velikom liku Jokera.
Premalo sam rekao, ali da ne bude gnjavaža. Slijedi link na vrlo pametnu prosudbu The Verge magazina.
The Verge - Batman v Superman review: a very expensive reaction video for Man of Steel
Idite gledati i procjenite si sami. Ugodno provedeno vrijeme vam želim.
PS:Mali bi zaista trebao više izlaziti,a ne toliko biti u kući!
meni su super scene borbe gdje se batman bori, bas su ono iste ko u igrama arkham serijala, to mi je bolje od nolanovog batmana, sve ostalo losije. meni za razliku od vas je cak lex bio bas dobar, a gal gadot je ufff
Kritika ga je posrala. Nista drugo nisam ni ocekivao. Kao da Batman moze syebati Supermana. Mos mislit.
Zapravo nisam spojlao nista jer ne znam kako film zavrsava. Samo kazem da ni u jednom svemiru Batman ne moze pobijediti Supermana.
Zapravo nisam spojlao nista jer ne znam kako film zavrsava. Samo kazem da ni u jednom svemiru Batman ne moze pobijediti Supermana.
Jučer pogledao Batman vs Superman i moram priznati da je film nedorečen.
Čudan redoslijed događanja i priče, previše klišeja, poneki ulet drugog superjunaka koji nije povezan s ovim nastavkom, a Superman je emotivan ko curica.
Batman je dobar, ne u smislu da je Affleck nešto posebno odglumio, ali je kao lik zajeban - puno mi se više sviđa ovakav Batman nego onaj sa Christian Baleom.
glavni neprijatelj (boss?) nije nešto strašan nego je potpuno generičan koliko može biti.
E zato je Wonderwoman komad i pol, žena koja ju glumi je boginja.
Najčudniji film koji sam u posljednje (možda ikad) vrijeme pogledao, ali baš iz tog razloga dobar - ocjena 7/10.
Ja ne znam kakvo ste vi remek djelo očekivali od ovog filma? Zack Snyder radi Batman vs Superman, znalo se da ce biti action packed film, pun easter eggova i malo drugačijeg prikaza Batmana i Supermana. Za početak ovo je Batman koji se već 20 godina bori protiv kriminalaca (vidjeli smo odijelo od Jokera, scena kad priča s Alfredom i govori o onome koliko ih je još ostalo dobro, to pretpostavljam je referenca na Two-Facea, kad kaze Wonder Woman da je upoznao žene poput nje, misli na Catwoman i slično. To je Batman kojem je vec pun k*** svega i samo pokusava raditi svoj posao, iako mi je malo glupo što basically ubija ljude, ali razumijem zasto su to napravili. Borbe ko da su ravno iz crtića/igara/stripova, što god želite, to je bilo odlično. Alfred je odlično odrađen, točno onakav kakav treba biti, ozbiljan i brine se o Bruceu, iako u isto vrijeme zbija šale i priča sam sa sobom kad je u Batcaveu, a Batman u akciji. Isto tako su ove random scene neke morale biti ubačene jer su trebali setupati Justice League i cijeli universe u jednom filmu. Big bad je bio Doomsday i po meni je super odrađen, možda nije sad neki mastermind villain poput Ra's Al Ghula, Jokera, ali ovo je comic book film i Doomsday je jedan od badass Supervillaina protiv kojeg se JLA borila, što se i tu dogodilo, bar dio JLA logično. Logično film ima i svoje mane, ali ovo je vrlo dobar i zabavan comic book film i jedva čekam Wonder Woman, JLA i ostale filmove iz universea. Definitivno nije zaslužio ovakav hate i loše kritike, mislim 30 i nesto % na Rotten Tomatoes, a Thor ima 70 i nešto, Thor The Dark World 66%, a Captain America The First Avenger 79% koji su daleko lošiji filmovi od ovog.
Ja ne znam kakvo ste vi remek djelo očekivali od ovog filma? Zack Snyder radi Batman vs Superman
Film je realno oko ocjene 6, možda nategnutih 7 zbog soundtrack-a i efekata.
Mislim da je Snyder bazirao Batmen-a na The Dark Knight returns , gdje je Batman puno brutalniji, ogorčeniji (kao što je i filmska verzija).
Kroz stripove o Superman-u se stalno povlači vjerska tematika (Isus), ali to je većinom subtilno, dok je u filmu to previše izraženo i ne sviđa mi se (osobito kod Superman "umire").
Film je dosta nepovezan i ima masu nelogičnosti (koji je lik (nisam ga prepoznao) koji je Batman-u pokazao budućnost u snu, zašto superman razgovara sa Johnathan Kentom itd.
Smatram da je to sve moglo biti puno bolje napravljeno.
Pogledao novi star wars, katastrofa, znaci radnja, glumci fuj razočaro me....
Pogledao the revenant radnja nije nešto, ali glupa dicapria je fenomenalna
Ja ne znam kakvo ste vi remek djelo očekivali od ovog filma? Zack Snyder radi Batman vs Superman
Film je realno oko ocjene 6, možda nategnutih 7 zbog soundtrack-a i efekata.
Mislim da je Snyder bazirao Batmen-a na The Dark Knight returns , gdje je Batman puno brutalniji, ogorčeniji (kao što je i filmska verzija).
Kroz stripove o Superman-u se stalno povlači vjerska tematika (Isus), ali to je većinom subtilno, dok je u filmu to previše izraženo i ne sviđa mi se (osobito kod Superman "umire").
Film je dosta nepovezan i ima masu nelogičnosti (koji je lik (nisam ga prepoznao) koji je Batman-u pokazao budućnost u snu, zašto superman razgovara sa Johnathan Kentom itd.
Smatram da je to sve moglo biti puno bolje napravljeno.
To se slažem da ima nepovezanih scena i to mi je zamjerka, ali previše hatea je definitivno. Da to za Dark Knight Returns znam, o tome se pričalo čim je najavljen film, tu je Batman isto i stariji, kao što je i tu.
Ja mislim da je lik u snu Flash, jer odijelo je sličilo onome kakvo je pokazano (puno više mi se sviđa ono iz serije), a bit te scene Supermana s ocem nisam bas totalno skužio jer su taman usred scene stavili pauzu

Odrađeno je totalno bezveze, kao da je netko nakon što je film bio snimljen rekao...hm amo ubaciti par stvari da izgradimo "cinematic universe" u ova 3 sata, ono što marvel radi već par godina, na što je snyder rekao "ok, cut, copy, paste" i ubačeno je par scena koje totalno naruše pacing filma.
izašla 1080p verzija star wars-a pa rekoh da pogledam ,i nisam se razočarao , ima dosta elemenata iz prvog dijela , predvidljiv je ,ali meni se sviđa 8/10
jel ima 3D BD verz..
Odrađeno je totalno bezveze, kao da je netko nakon što je film bio snimljen rekao...hm amo ubaciti par stvari da izgradimo "cinematic universe" u ova 3 sata, ono što marvel radi već par godina, na što je snyder rekao "ok, cut, copy, paste" i ubačeno je par scena koje totalno naruše pacing filma.
Meni je isto malo smetalo to sta stalno sanjaju neki vrag i predviđa mi se, ali realno nisu to ubacili u nikakvu vaznu scenu, doslovce scena di on decryptira neki vrag na kompu, ubacili malo flasha, za justice league odlična podloga, ja kad sam to vidio baš mi je odlično izgledalo, nemogu vjerovat da ti se to nije svidilo...
Pogledao BVS - Batman V Superman - i mogu reći da sam uživao i da su ocjene kritičara ipak malo pretjerane,njima film ne valja čim nije kao neki Marvelov superherojski film.
Spoileri o filmu - Nisam očekivao da će u ovom filmu obraditi možda i najbolji strip o supermanu - The Death Of Superman https://en.wikipedia.org/wiki/The_Death_of_Superman , ako nekog zanima kako će on to preživiti nek pogleda animirani film http://www.imdb.com/title/tt0934706/?ref_=fn_al_tt_7 ,tj ako mu se ne da čitati strip.DOduše u stripovima je ostao mrtav,u animiranom kao i u ovom nije,tj neće biti mrtav u budućim filmovima
Sve u svemu od mene 8/10 i isplati se ići pogledati u kino
Star Wars 7 http://www.imdb.com/title/tt2488496/?ref_=fn_al_tt_7 Nastavak/remake/zbroj/nesto upravo popratio i to otvorenog srca posto nisam jedan iz te pastve, omiljeno oruzje po izboru mi nije svijetlosni mac.Filmski je scenarij izrazito traljav pogotovo prema kraju te ostavlja gorak okus po pogledanom, novi likovi su losi do bezlicni i cijeli oslonac (jedino sto valja) filma su prakticki reference na originale.Ako se vec htjelo obnoviti fransizu trebalo ju je onda masakrirati kao sto su ucinili sa Trekom, odvojiti se od starih a ne ovako polovicno copy pastiranje sa novim efektima.Moze se probaviti pogotovo zbog stare ekipe, no za mene prilicno neobecavajuci slab pocetak i nagovjestaj buducih SW-a
Batman v Superman - dobar film za otić pogledat u kino, kao što je već gore napisano treba se film gledati u kontekstu: Batman je tu već izmoreni heroj i tu ga dosta dobro utjelovljuje Affleck koji i inače takve likove dobro glumi (Gone Girl). Film nije sad vrh kinematografije, ali mi je definitivno bolji od bilo kojeg Marvelovog filma u zadnje vrijeme (osim možda Avengersa)
Nisam gledao Batman v Superman ili obrnuto, kako god, ali kad uopće vidim naslov... Batman - obični čilac sa Zemlje sa par tehno pica-boca, a Superman lik sa Kriptona, neranjiv i besmrtan na zemlji... onda mi odmah padne na pamet da se možda snimi sličan film sa temom iz Afrike (ili Indije) i naslovom "Maslačak protiv slona"... tako me to nekako asocira... sorry svi koji ste ga gledali...
Da znaš išta o batmanu nebi pisao samo čilac
Nisam gledao Batman v Superman ili obrnuto, kako god, ali kad uopće vidim naslov... Batman - obični čilac sa Zemlje sa par tehno pica-boca, a Superman lik sa Kriptona, neranjiv i besmrtan na zemlji... onda mi odmah padne na pamet da se možda snimi sličan film sa temom iz Afrike (ili Indije) i naslovom "Maslačak protiv slona"... tako me to nekako asocira... sorry svi koji ste ga gledali...
Da znaš išta o batmanu nebi pisao samo čilac
Ja isto nisam još pogledao film,niti sam citao strip o zrazu ove dvojice,ali ovako kao obicni njub tvrdim da je taj sraz obicna glupost!
Superman je lik koji dahom zamrzne jezero,podigne jedan cjeli kontinent,laserskim očima prži sve živo i neživo,letom promjeni rotaciju zemaljske kugle...
Batman je cool lik koji ima hrpu gadgetsa.
Jasna mi je veza Supermana i kriptonita,ali realno gledajući,Superman može poletjeti na 100 metara visine,Batmana prvo zamrznuti,skuhati ga laserskim oćima i izrezati proletajući kroz njega(sa time da svakim preletom napravi krug oko zemlje),te od njega napraviti pravi ćobanac!
Ali,naravno,to je prejednostavno i ne tjera raju u kina-zato hajdmo napraviti film u kojemu Batman moze poraziti Supermana!
Meni osobno,svaka druga kombinacija od moga "ćobanca" je totalno besmislena!
No,pogledati cu film kada bude na popustu,cisto da uzivam u efektima i dobroj zabavi,jer nista ozbiljno i ne ocekujem od toga fima.
Evo pogledao sam American Sniper i mogu reći da je sasvim solidan.
Cijelo vrijeme te drži napetime, nikada ne znaš što očekivati, bilo u Iraku, bilo "doma". Bradley Cooper je obavio dobar posao jer se dobro vide sve tri faze - prije rata, za vrijeme i poslije.
Film je jedno nevjerojatno maglovito smeće.
Pad Londona ( 2016 ) . Jako dobra akcija :)