Filter: -15 -Vocal off :)
DJ kutak
- poruka: 720
- |
- čitano: 196.912
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zaboravio si najbitnije navesti...
Pošto je većina DJ-a iz Zagreba i okolice, samo za benzin im treba lijepa svotica, tak da ukoliko ne misliš potrošiti puno para, radije nađi nekog lokalnog.
Može prijedlog za neko ime koje se jako malo koristi xD Zovem se Kristian Križić xD
Ja imam 3 imena zasad,nemogu se odlucit xDD Dj SquezZzZy,XxElectroFuckerxX,Dj Ghettoblaster :)
http://www.bug.hr/forum/topic/periferije/procjena-technics-rp-dh1200-slusalice/145146.aspx
http://www.bug.hr/forum/topic/periferije/procjena-technics-rp-dh1200-slusalice/145146.aspx
Preporuka...kome trebaju...samo naprijed ...
Mi može netko reć neku stranicu sa nekim mixing toturialima, nači ništa pretjerano. Prebacivanje pjesama i to da prijelazi na nešto liče, možda koji efekt u pjesmu, no ništa pretjerano. U Virtual dj-u radim, i ugl. mi treba da na rođendanima od prijatelja puštam muziku, nači ništa pretjerano, prijelazi s pjesme na pjesmu, a da ne bude baš onaj virtual dj auto mixing. Sad nešto isprobavam sa loop-ovima(onako ih smanjujem i na kraju kad ide samo 1 sec prebacim na drugu pjesmu) i dobro zvuči, ali to je samo jedan prijalaz:) nadam se da ste shvatili šta trebam:) Hvala unaprijed.
Mi može netko reć neku stranicu sa nekim mixing toturialima, nači ništa pretjerano. Prebacivanje pjesama i to da prijelazi na nešto liče, možda koji efekt u pjesmu, no ništa pretjerano. U Virtual dj-u radim, i ugl. mi treba da na rođendanima od prijatelja puštam muziku, nači ništa pretjerano, prijelazi s pjesme na pjesmu, a da ne bude baš onaj virtual dj auto mixing. Sad nešto isprobavam sa loop-ovima(onako ih smanjujem i na kraju kad ide samo 1 sec prebacim na drugu pjesmu) i dobro zvuči, ali to je samo jedan prijalaz:) nadam se da ste shvatili šta trebam:) Hvala unaprijed.
Probaj sa MixMeisterom :) za pocetnika je super
Volvox,uzmi remixe nekog DJ-a...Jer on radi remixeve koje će kasnije spajati...Tako ćeš lakše spajati pjesme itd.A prijelaza ima bezbroj,scratching,sample,''igranje''s ekvalizerom....I btw,jel miksas na mixeti ili?
Volvox,uzmi remixe nekog DJ-a...Jer on radi remixeve koje će kasnije spajati...Tako ćeš lakše spajati pjesme itd.A prijelaza ima bezbroj,scratching,sample,''igranje''s ekvalizerom....I btw,jel miksas na mixeti ili?
Ne miksam ja ništa haha:) Nego bi htjeo počet, ako krene dobro, lako kupim neki dj kontroler. A i prijatelj ima hercuels mp3 e2 kontroler pa će mi ga on posudit.
Teže je radit mix s mišen...nemoš scratch i to.. ;)
Kakva mixeta, 2 gramofona i mikseta te timecoded vinylke... :P
kad smo vec kod ovakhi tema, isplati li se ovo cudo uzeti za pocetnike? Vidio sam da rabljen mixer dodje oko nekakvih 800-900 kn, a meni trebalo nesto za pocetnika...
http://www.njuskalo.hr/miksete/numark-mixtrack-dj-le-pro-controller-oglas-3797434
Ma za pocetnike je super, podrzavam koristenje konzola sve dok ne osjetis da te vise ne sputava tvoja nespretnost nego sam uredjaj, onda prelazis na nesto bolje, ali opet stepenicu, ne sada nesto za miljon para.
otprilike, kolika je velicina tog mixera?
Mislim da je manje od tipkovnice dost, odi na stranicu i nadji dimenzije.
jel valja ovo šta zasad:D jel treba izmjenit šta ? http://soundcloud.com/kylo44/progresivaja
0 | 1/5 |
---|---|
0 | 2/5 |
1 | 3/5 |
3 | 4/5 |
1 | 5/5 |
Ja koristim Virtual DJ i zvučnike, meni dovoljno
dali moze netko predlozit timecoded vinylke i hardware a da nisu preskupi?
odakle mogu naruciti serato vinyl second edition? trazio sam na e bayu i imaju samo dostavu u USA.
Pozdrav,
Dvoumim se oko nekih controllera i sad bi zelio vasu pomoc.
Za oko su mi upali tj najvise mi je zapeo Pioneer Ergo pa zatim Numark MT Pro.
Trazim controller do 3000kn (rabljeni) pa bi zelio vase preporuke.Hvala!
Pioneer DDJ Ergo je precijenjeno gofno koje svijetli kao božićno drvce. Iako je skuplji za duplo od Numarka, zapravo su u istom korisničkom razredu. Uzmi tog Numarka Pro ili običnog i bog, ostat će ti i za poštenu zvučnu i slušalice.
Evo još njih par dobrih, ali ne znam da li ih ima kod nas rabljenih:
Denon MC3000
NI S2
Numark N4
Reloop DigitalJockey 2 IE
Ja sam uzeo Novation Twitch, nije još stigao, ali ako ti ne smeta to što nema plattere(ima touchstrip), idi na to, uklapa ti se u budžet.
Pozdrav,
Kupujem Pioneer CDJ Player (jedan komad) : 800mk2 / 850 / 900 / 1000mk3 ili mozda 2000 ako ga neko prodaje povoljno.
CDJ 100 / 200 / 400 ne kupujem.
Ako neko zeli prodati nek mi se javi na email etnna.brdar@gmail.com .
Molim Playere u dobrom stanju i očuvane i po razumnim cijenama :)
Hvala