DJ kutak

poruka: 720
|
čitano: 196.913
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
DJ kutak

Filter: -15 -Vocal off :)

maniac
14 godina
neaktivan
DJ kutak
Poslovna ponuda za DJ-eve sa opremom. Slavim za tjedan dana 18. i trebao bih nekoga da pusta mjuzu. Placam po dogovoru, ponude na pm. Ispricavam se za offtopic.
http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Zaboravio si najbitnije navesti...

14 godina
neaktivan
DJ kutak
Dobro, vidi se na profilu.. :) Ajde ljudi, nitko nece laku zaradu? DJ dobiva lovu, klopu i pica kolko god moze popiti :D
http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 22:21 (Plahi).
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Pošto je većina DJ-a iz Zagreba i okolice, samo za benzin im treba lijepa svotica, tak da ukoliko ne misliš potrošiti puno para, radije nađi nekog lokalnog.

13 godina
protjeran
DJ kutak

Može prijedlog za neko ime koje se jako malo koristi xD Zovem se Kristian Križić xD

We are Anonymous. We are legion.
12 godina
protjeran
DJ kutak

Ja imam 3 imena zasad,nemogu se odlucit xDD Dj SquezZzZy,XxElectroFuckerxX,Dj Ghettoblaster :)

maniac
15 godina
neaktivan
16 godina
odjavljen
Re: DJ kutak

Preporuka...kome trebaju...samo naprijed ...

resistance is futile
14 godina
neaktivan

http://soundcloud.com/dj-renny/renny-euphoric-moment

Nakon nekog vremena opet nešto od mene...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
12 godina
neaktivan
DJ kutak

Mi može netko reć neku stranicu sa nekim mixing toturialima, nači ništa pretjerano. Prebacivanje pjesama i to da prijelazi na nešto liče, možda koji efekt u pjesmu, no ništa pretjerano. U Virtual dj-u radim, i ugl. mi treba da na rođendanima od prijatelja puštam muziku, nači ništa pretjerano, prijelazi s pjesme na pjesmu, a da ne bude baš onaj virtual dj auto mixing. Sad nešto isprobavam sa loop-ovima(onako ih smanjujem i na kraju kad ide samo 1 sec prebacim na drugu pjesmu) i dobro zvuči, ali to je samo jedan prijalaz:) nadam se da ste shvatili šta trebam:) Hvala unaprijed.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Mi može netko reć neku stranicu sa nekim mixing toturialima, nači ništa pretjerano. Prebacivanje pjesama i to da prijelazi na nešto liče, možda koji efekt u pjesmu, no ništa pretjerano. U Virtual dj-u radim, i ugl. mi treba da na rođendanima od prijatelja puštam muziku, nači ništa pretjerano, prijelazi s pjesme na pjesmu, a da ne bude baš onaj virtual dj auto mixing. Sad nešto isprobavam sa loop-ovima(onako ih smanjujem i na kraju kad ide samo 1 sec prebacim na drugu pjesmu) i dobro zvuči, ali to je samo jedan prijalaz:) nadam se da ste shvatili šta trebam:) Hvala unaprijed.

Probaj sa MixMeisterom :) za pocetnika je super

12 godina
protjeran
DJ kutak

Volvox,uzmi remixe nekog DJ-a...Jer on radi remixeve koje će kasnije spajati...Tako ćeš lakše spajati pjesme itd.A prijelaza ima bezbroj,scratching,sample,''igranje''s ekvalizerom....I btw,jel miksas na mixeti ili?

XxElectroFuckerxX
12 godina
neaktivan
Electricman :) kaže...

Volvox,uzmi remixe nekog DJ-a...Jer on radi remixeve koje će kasnije spajati...Tako ćeš lakše spajati pjesme itd.A prijelaza ima bezbroj,scratching,sample,''igranje''s ekvalizerom....I btw,jel miksas na mixeti ili?

Ne miksam ja ništa haha:) Nego bi htjeo počet, ako krene dobro, lako kupim neki dj kontroler. A i prijatelj ima hercuels mp3 e2 kontroler pa će mi ga on posudit.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
12 godina
protjeran
DJ kutak

Teže je radit mix s mišen...nemoš scratch i to.. ;)

XxElectroFuckerxX
12 godina
protjeran
DJ kutak
Ma kakav miš, mixeta je najbolja ;-)
14 godina
DJ kutak

Kakva mixeta, 2 gramofona i mikseta te timecoded vinylke... :P

12 godina
protjeran
DJ kutak

kad smo vec kod ovakhi tema, isplati li se ovo cudo uzeti za pocetnike? Vidio sam da rabljen mixer dodje oko nekakvih 800-900 kn, a meni trebalo nesto za pocetnika...

http://www.njuskalo.hr/miksete/numark-mixtrack-dj-le-pro-controller-oglas-3797434

14 godina
DJ kutak

Ma za pocetnike je super, podrzavam koristenje konzola sve dok ne osjetis da te vise ne sputava tvoja nespretnost nego sam uredjaj, onda prelazis na nesto bolje, ali opet stepenicu, ne sada nesto za miljon para.

12 godina
protjeran
DJ kutak

otprilike, kolika je velicina tog mixera?

14 godina
DJ kutak

Mislim da je manje od tipkovnice dost, odi na stranicu i nadji dimenzije.

15 godina
DJ kutak

jel valja ovo šta zasad:D jel treba izmjenit šta ? http://soundcloud.com/kylo44/progresivaja

0 1/5
0 2/5
1 3/5
3 4/5
1 5/5
McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
13 godina
neaktivan
DJ kutak

Ja koristim Virtual DJ i zvučnike, meni dovoljno

Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
13 godina
neaktivan
DJ kutak

dali moze netko predlozit timecoded vinylke i hardware a da nisu preskupi?

odakle mogu naruciti serato vinyl second edition? trazio sam na e bayu i imaju samo dostavu u USA.

Only easy day was yesterday!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 15:46 (BagyGamer).
12 godina
neaktivan
DJ kutak

Pozdrav,
Dvoumim se oko nekih controllera i sad bi zelio vasu pomoc.
Za oko su mi upali tj najvise mi je zapeo Pioneer Ergo pa zatim Numark MT Pro.
Trazim controller do 3000kn (rabljeni)  pa bi zelio vase preporuke.Hvala!

Kupujem Intel i5 2500k [Javi se na PM
16 godina
neaktivan

Pioneer DDJ Ergo je precijenjeno gofno koje svijetli kao božićno drvce. Iako je skuplji za duplo od Numarka, zapravo su u istom korisničkom razredu. Uzmi tog Numarka Pro ili običnog i bog, ostat će ti i za poštenu zvučnu i slušalice.

Evo još njih par dobrih, ali ne znam da li ih ima kod nas rabljenih:

Denon MC3000

NI S2

Numark N4

Reloop DigitalJockey 2 IE

Ja sam uzeo Novation Twitch, nije još stigao, ali ako ti ne smeta to što nema plattere(ima touchstrip), idi na to, uklapa ti se u budžet.

12 godina
neaktivan
Pozdrav, zanima me da li netko ima iskustva s poslovima kao DJ u Splitu i okolici Splita. Koliko je tesko dobit posao kao DJ??
13 godina
neaktivan
DJ kutak

evo nesto od mene za one koji vole house i komercijalu ;)

Javite se na mateoslisuric@gmail
13 godina
neaktivan

eo vam 1 moj uradak, koristim Numrak dxm 06 mixetu i laptop, koga zanima neka pogleda ;). hvala!

Only easy day was yesterday!
12 godina
neaktivan
DJ kutak

Pozdrav,

Kupujem Pioneer CDJ Player (jedan komad) : 800mk2 / 850 / 900 / 1000mk3 ili mozda 2000 ako ga neko prodaje povoljno.

CDJ 100 / 200 / 400 ne kupujem.

Ako neko zeli prodati nek mi se javi na email etnna.brdar@gmail.com .

Molim Playere u dobrom stanju i očuvane i po razumnim cijenama :)

Hvala

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice