Anime izdvojena tema

poruka: 4.029
|
čitano: 833.462
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
Anime

Frieren je fenomalan anime. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
13 godina
Re: Anime

Bome je,cak sam radi znatiželje procita nekoliko stripova el me zanimalo što je dalje a to nikad skoro ne radim

15 godina
AmonZero kaže...
cvaja997 kaže...

Uhh, pocelo je. Prva epizoda Solo leveling animea. Animira studio A1, intro i outro song je ok, bit ce sezona u 2 djela, vjerojatno dva puta po 12 epizoda. Meni osobno je u skladu s ocekivanjima, srecom je ok. Mashle S2 je takoder prva epizoda. Jos vidim hrpu potencijalno dobrih, potpuno novih animea. Njusim dobru sezonu, s obzirom da je jesen bila ko sahara za mene.

Pogledao ove prve dvije epizode Solo leveling i full mi se svidja.

Scene brutalne. Sama radnja i kako svijet funkcionira jako cool.

Cini se da ce se ovo pratit iz tjedna u tjedan, al vidit cemo kak ce bit nakon malo vise epizoda.

Da se nadovezem na ovo.

Prosli tjedan zadnja epizoda prve sezone.

Zadnje dvije epizode fantasticne.

Animacija i glazba su na vrhunskoj razini.

Naravno nije mi vrag dao mira da cekam 2. sezonu koju su najavili i krenio sam odma citat Manhwa (korejska verzija mange).

Sto rec neg da sam stuko pola chaptera od svega releasano 

Meni je ovo pun pogodatk za moj ukus. Scene koje slijede u iducim sezonama (kontam da ce bit vise sezona zbog prijema prve) ce bit fantasticne.

Cak sam se iznenadio kad sam vidio da je ova verzija "mange" cak i colorana. Jednostavno art je fantastican, a ovima koji ce to animirat, sretno.

Od mene velika preporuka ak volite fantasy zanr.

Frieren: Beyond Journey's End isto zavrsila prva sezona i isto same pohvale za ovaj anime. 

Od fantasticnih combat scena, mene su prakticki najvise odusevile ove epizode gdje nema previse "mlacenja" nego vise dijaloga i price izmjedju likova za koje mislim da su vrhunski napisane.

Prijasnji vikendi su bili gledanje novih epizoda ova 2 anime-a. 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2024 12:42 (AmonZero).
6 godina
Anime

Epizode 4, 6 i 11 su meni brutalne. Pogotovo epizoda 6 sa onim soundtrackom. Animacija... A1, skidam kapu. 

15 godina
cvaja997 kaže...

Epizode 4, 6 i 11 su meni brutalne. Pogotovo epizoda 6 sa onim soundtrackom. Animacija... A1, skidam kapu. 

Ovo ? 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
6 godina
Anime

E to. 

10 godina

izašlo par solidnih animea

Lv2 kara Cheat datta Moto Yuusha Kouho no Mattari Isekai Life (2024)

ReMonster (2024)

Tensei Shitara Dai Nana Ouji Datta no de, Kimamani Majutsu o Kiwamemasu (2024)

Unnamed Memory (2024)

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
6 godina

Ide i Slime dalje.  Ja još gledam Bartender: Glass of God, Wind Breaker, Tsukimichi -Moonlit Fantasy- S2. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2024 6:29 (cvaja997).
10 godina
cvaja997 kaže...

Ide i Slime dalje.  Ja još gledam Bartender: Glass of God, Wind Breaker, Tsukimichi -Moonlit Fantasy- S2. 

slažem se..slime i tsukimichi su sad već nastavci koje pratim...ove koje sam naveo su baš novi-novi :)

15 godina
Ja sam prije koji tjedan krenio gledat Kaiju no8 i zasad jako dobro.

Ima elemente One Punch Mana kad se gleda radnja i doza humora.

Likovi su full zanimljivi, animacija isto super. Sad je izaslo neke 3-4 epizode, nova dode svaku nedjelju.

Od mene preporuka.
Bio mi je frend pricao da cita to prije koji mjesec i onda kad sam vidio da je izaso anime reko ajd idemo vidit o cem je i nije razocaro.
16 godina
Anime

Pogledao sam Code Geass, anima me oduševila. Kakav scenarij, podsjetila me na Breaking Bad po kvaliteti scenarija. Imate kakvu preporuka za Animeu slične kvalitete i dužine? Neda mi se gledati stotine epizodea.

Zna li netko neku stranicu gdje se mogu skidati Anime na talijanskom?

Hvala

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
6 mjeseci
neaktivan
Anime

Adaptacija webtoona (korejski stripovi) Omniscient Reader's Viewpoint

Druga sezona Blue Lock izlazi u 10. mjesecu ove godine

Najavljena je druga sezona Solo Leveling

Black Butler (Kuroshitsuji): Emerald Witch Arc izlazi 2025.

Blue Exorcist (Ao no Exorcist) -Beyond the Snow Saga izlazi u 10. mjesecu ove godine

Fire Force Season 3 prvi dio izlazi u 4. mjesecu 2025., a drugi dio u 1. mjesecu 2026.

Najavljena je sedma sezona Natsume’s Book of Friends

BLEACH: Thousand-Year Blood War Part 3 -- The Conflict izlazi u 10. mjesecu ove godine

Druga sezona The Apothecary Diaries izlazi 2025.

Druga sezona Shangri-La Frontier izlazi u 10. mjesecu 2024.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2024 18:18 (Witcher1).
21 mjesec
Anime

Ja pogledao Tsukimichi S2 i dobar je, manga još nije došla do tog dijela što je u animeu. Gledam i Tensei shittara slime datta ken S2 uskoro bi i to moglo bit gotovo.

Danas sam stavio skidat Frieren i Part time Demon king, a na lageru mi stoji Ranking of kings.

Prije mjesec dva pogledao Solo leveling i moram priznat dobar je anime.

15 godina
Anime

Ajmo ljudi susa neka, sve novo pozavrsavalo neam sta gledat vise.

Dajte neke novije anime-e fantasy tematike ili sa nekom misterijom.

6 mjeseci
neaktivan
AmonZero kaže...

Ajmo ljudi susa neka, sve novo pozavrsavalo neam sta gledat vise.

Dajte neke novije anime-e fantasy tematike ili sa nekom misterijom.

Dungeon Meshi

Solo Leveling

Kusuriya no Hitorigoto

Shangri-La Frontier

Sousou no Frieren

15 godina
Witcher1 kaže...

Dungeon Meshi - izgleda interesantno bacim oko danas

Solo Leveling - pogledo i odma nakon procito sve, vrhunski

Kusuriya no Hitorigoto

Shangri-La Frontier

Sousou no Frieren - pogledo, vrhunski

Hvala ti. Bacim oko na ovaj prvi danas. 

6 godina

Evo 3 nova koja ja čitam i pratim religiozno. 

Trained to Death by the Most Powerful Party, Became Invincible

I Parry Everything - zasad jako zanimljivo, vidjet ću koliko će moć držat premisu animea. 

Failure Frame: I Became the Strongest and Annihilated Everything With Low-Level Spells - malo mračan, malo lošija animacija, ali mene priča intrigira. 

16 godina
Dungeon meshi je na pocetku bio ok, tempo malo slabiji, mislio slabi cooking anime, ali kasnije izvrstan. Izvrstan world building. Prvi dio sezone bi dao 7/10, drugi dio 10/10.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2024 7:36 (Gemmy).
10 godina
cvaja997 kaže...

Evo 3 nova koja ja čitam i pratim religiozno. 

Trained to Death by the Most Powerful Party, Became Invincible

I Parry Everything - zasad jako zanimljivo, vidjet ću koliko će moć držat premisu animea. 

Failure Frame: I Became the Strongest and Annihilated Everything With Low-Level Spells - malo mračan, malo lošija animacija, ali mene priča intrigira. 

doslovno ova tri...zadnji po redu mi je topčina!

16 godina
Anime

zadnji ima dobru temu, ali cgi mi je koma

da barem ga radi bolji studio s vecim budgetom

15 godina
Ma odusto sam nakon 2 epizode. :D Previse kuhanja, malo akcije. Ko da gledam anime masterchef.
16 godina
Anime

steta, kasnije postane puno bolji.

ja sam isto razmisljao odustat nakon par epizoda, i drago mi je da nisam.

nije samo cooking show

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2024 8:58 (Gemmy).
6 mjeseci
neaktivan
AmonZero kaže...
Ma odusto sam nakon 2 epizode. :D Previse kuhanja, malo akcije. Ko da gledam anime masterchef.

Obavezno pogledaj Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! ako već nisi pogledao

https://myanimelist.net/anime/48316/Kage_no_Jitsuryokusha_ni_Naritakute

https://myanimelist.net/anime/54595/Kage_no_Jitsuryokusha_ni_Naritakute_2nd_Season

15 godina
Ajd vidit cu mozda mu dam jos prilike. Al onak prve dvije epizoda 70% sadrzaja kako prave gablec :D
6 mjeseci
neaktivan
Anime

Idući tjedan završava manga Boku no Hero Academia

15 godina
Witcher1 kaže...

Idući tjedan završava manga Boku no Hero Academia

Iskreno ne znam što da mislim. Već dugo ne pratim što se događa tako da ne znam u kojoj fazi, gledao sam do predzanje sezone, ali onda mi se više nije dalo. Tj. bingeao bih sve, i onda kad dođe sljedeća izgubio bih interes.

Ono što sam gledao po internetu i čitao jest da je autoru navodno dosadilo (ili se umorio, godine su to posla) raditi na mangi pa da je polako krenuo završavati mangu. I to da je krenuo završavati plot lineove kao checklistu. I neke stvari koje su trebale imati trajne posljedice, najednom su se razrješile.

Mislim, ne krivim autora, završetke je jako teško napisati, a i godine rada na jednome te istome umore i sasvim mi je jasno da nema volje završiti sve to kako je originalno krenuo. No svejedno, dosta sam uživao u animeu/mangi, i mnogi ti plot lineovi su opet bili zanimljivi i vrijedni razmišljanja iako možda nisu ostvarili svoj potencijal.

6 mjeseci
neaktivan
Anime

Izašao je posljednji chapter Boku no Hero Academia. Možete ga pročitati besplatno na MANGA Plus by SHUEISHA

Boku no Hero Academia chapter 430

6 mjeseci
neaktivan
Anime

Druga sezona Kaiju No.8 dolazi 2025.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice