Gledao sam prije Naruto i DragonBall Z i naravno ponižavajući YGO..najdraži su mi likovi Goku,Vegeta,Vegeto,Naruto,Sasuke,Itachi,Neji...
Anime
- poruka: 4.029
- |
- čitano: 833.497
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Bas je slab ovaj forum za Anime i Mangu steta. :(
Pri kraju sam sa Death Note i stvarno je dobar
prvo sam mislio da je overhyped ,al nije odlican je
Pogledao sam i Seitokai Yakuindomo
koji je zavrsio ovaj tjedan (13 epizoda)
Pun je perverznih fora i cak ispao dosta zabavan
Jos gledam i K-ON!! sad sam negdje na 15.epizodi druge
sezone i sad vec polako slabi anime prva sezona je jako dobra
i pocetak druge..al dobro gledljivo je (odlican soundtrack)
Ghost in the shell odlican film ima jako
zanimljivu radnju (podsjeca me malo na 5. element)
spremam se danas pogledat drugi dio
Ima toga jos dosta,al neda mi se pisat budem ostavio za drugi put
Prije sam pogledao Naruto i Dragon Ball. Naruto me jako oduševio. Sada gledam Full Metal Alchemist. Najbolji anime koji sam pogledao (nisam pogledao samo ova dva, ima ih još). Priča jako zanimljiva i nema razvlačenja. Zanimljivo za gledat i preporučujem svima koji još nisu pogledali. Jako je smješan anime isto. I meni je žao što je ova tema zapuštena.
Prije sam pogledao Naruto i Dragon Ball. Naruto me jako oduševio. Sada gledam Full Metal Alchemist. Najbolji anime koji sam pogledao (nisam pogledao samo ova dva, ima ih još). Priča jako zanimljiva i nema razvlačenja. Zanimljivo za gledat i preporučujem svima koji još nisu pogledali. Jako je smješan anime isto. I meni je žao što je ova tema zapuštena.
Vidis to bi bas mogo gledat nakon death note-a odgađam ga vec dosta dugo
pritanje je koji fullmeta alchemist gledaš
prvi koji se odmaknia od radjne mange ili
brotherhood koji je novi i prati mangu,
mis već je gotov, al eto...
Da šteta nisu baš nešto zainteresirani,
ghost in the shell san počea dva puta gledat
i nikako da završim, hebiga..
Šta se tiće Death nota kraj je totalno sheban
mis na početku se očekivalo nešto tako, no kako
je poginia L, pada sama kvaliteta kako radnje tako i anime-a
Da šteta nisu baš nešto zainteresirani,
ghost in the shell san počea dva puta gledat
i nikako da završim, hebiga..
Šta se tiće Death nota kraj je totalno sheban
mis na početku se očekivalo nešto tako, no kako
je poginia L, pada sama kvaliteta kako radnje tako i anime-a
aha da ja sam jednu epizodu nakon kaj je L poginuo
dosta ga ljudi uspoređiva sam Monster-om koji je meni dosta bolji,a i vec me zivciraju ti slini klinci
Pred kraj prvoga sam ijako sam zadovoljan. Čuo sam da je drugi puno bolji. Možete li mi samo reći zašto na kraju oni nisu htjeli koristiti kamen mudraca. Znam da su se na kraju ipak odlučili koristiti ga, ali su ga izbjegavali.
ima tu istine, samo na hardu neman mista
inače bi već skinia par stvari..
npr, darker than black je meni bia odličan
anime, od druge sezone sam očekiva puno,
a na kraju san se razočara...
mis skinit gintamu ili bar je malo pogledat
i ima san još jedan anime na pamet, samo
sam zaboravia naziv
Pred kraj prvoga sam ijako sam zadovoljan. Čuo sam da je drugi puno bolji. Možete li mi samo reći zašto na kraju oni nisu htjeli koristiti kamen mudraca. Znam da su se na kraju ipak odlučili koristiti ga, ali su ga izbjegavali.
zato jer je kamen nasta od ljudskih žrtava i oni nisu tili na taj način vratit tjela..
mene je rastužia završetak prvog, nekako nisam to očekiva.. da ti ne spojlam
pogledaj
ima tu istine, samo na hardu neman mista
inače bi već skinia par stvari..
npr, darker than black je meni bia odličan
anime, od druge sezone sam očekiva puno,
a na kraju san se razočara...
mis skinit gintamu ili bar je malo pogledat
i ima san još jedan anime na pamet, samo
sam zaboravia naziv
eh zato sam ja prije tjedan dana uzeo 1tb WD elements i WDTV live i sad uzivam
zato jer je kamen nasta od ljudskih žrtava i oni nisu tili na taj način vratit tjela..
mene je rastužia završetak prvog, nekako nisam to očekiva.. da ti ne spojlam
pogledaj
Da te još samo pitam da li je Brotherhood nastavak prvog ili je to nekakav remake? Čuo sam isto da je 1. završetak jako tužan. Ne mogu čekat. Da li je onaj film conquer of shamballa od prvog Fma ili Brotherhooda? Kada ga trebam pogledat poslije Brotherhooda ili poslije Prvog Fma?
EDIT: Saznao sam da sve ide ispočetka, ali da je skroz drugi anime. Ovaj drugi se više pridržava mangi pa ima dosta razlika. Nema prve tri epizode iz prvog FMA pa zato gledam prvu sezonu.
nije remake, nego baš original fullmetal alchemista...
početak će ti biti isti no nakon 20 epizode sve ide
drugčijim putem
sta se tice filma, on ti nie toliko bitan i ne
prati ni mangu ni anime sta se tice radnje..
samo su svi likovi stavljeni iz nje, po
meni triba bi ga pogledat posli FMA,
da bude jasno prije brotherhood-a
Makić dobro si rekao za Death Note pogledao sam sad do kraja i pada kvaliteta nakon pogibije L-a
Al dobro sveukupno jako dobar Anime i preporucam da ga se pogleda...
Sad sam i pri kraju sa K-ON... cim gledam dalje to mi je sve jace zao sta zavrsava jos sam 6 epizoda (na 20.sam)
sljdece mislim gledat Code Geass
nemam pojma o cem se radi niti nist o njemu,al cuo sam da je dobar pa nezelim nit znat
nisam nesto izbirljiv sve mi pase
Moram jos pitat za Mushishi koji je dosta hvaljen,a i ocjene su mu odlicne
pa dal je netko gledao cini mi se jako zanimljiv
Stvarno ti je dobar Code Geas, ja obično ne volim takav tip
anime-a, al oduševia san se imaš dvi sezone...
Alo decki, gore thumbs down radi velikih spoilera, spoilate tu na forumu toje nesto najgore, Death Note je jedan od najboljih animea, medju top par u svijetu, tamo poslje 20 tih ep. nakon neko događaja malo slabi, no zadnja epizoda je extra, a to prije je također dosta dobro.
Trenutno gledam Naruto Shippuden (na 137 ep, i desava se nesto sto nikad nebi mogao predvidjeti, nedolazim sebi hah), DB Kai, Ouran High School Host Club, History Strongest Discipline Kenichi(pri mocan anime lol).
Btw.
Ova mi je dosta dobra stranica sto se tiče animea i mange,(moja lista):
http://myanimelist.net
Alo decki, gore thumbs down radi velikih spoilera, spoilate tu na forumu toje nesto najgore, Death Note je jedan od najboljih animea, medju top par u svijetu, tamo poslje 20 tih ep. nakon neko događaja malo slabi, no zadnja epizoda je extra, a to prije je također dosta dobro.
Trenutno gledam Naruto Shippuden (na 137 ep, i desava se nesto sto nikad nebi mogao predvidjeti, nedolazim sebi hah), DB Kai, Ouran High School Host Club, History Strongest Discipline Kenichi(pri mocan anime lol).
Btw.
manga je meni isto bolja... od HSDK...
pročitaj sad čekam 400 chapter
Btw.
evo ja sam svoj spoiler maknuo...a sto se tice kraja da stvarno je Extra
no meni su ga svi malo previse nahvalili pa nisam bas osto impresioniran
Sad ce mi se skinut Fairy Tail 48 pa cu to pogledat,a navecer cu do kraja pogledat Nausicaä of the Valley of the Wind
sad san se sitia imena, samo moran vidit oću li ga još skinit,
na yu yu hakshi san zapea na 78 ep, a ni inuyashu nisam pogleda do kraja
mis se poskidat to šta mi fali, a taj anime je Kyou kara maou!
evo da stavim i svoju listu, iako nsam sve stavia, ne mogu se
jednostavno sitit nekih... my list
sad san se sitia imena, samo moran vidit oću li ga još skinit,
na yu yu hakshi san zapea na 78 ep, a ni inuyashu nisam pogleda do kraja
mis se poskidat to šta mi fali, a taj anime je Kyou kara maou!
evo da stavim i svoju listu, iako nsam sve stavia, ne mogu se
jednostavno sitit nekih... my list
Meni je inuyasha naporan, ah male liste :D, i menu su Bleach,OP,Naruto Sh. naj, DB je legendarni to se podrazumjeva, i Rurouni Kenshin on je dosta dobar anime, pogotovo movie gdje govori njegovu proslost i drugi buducnost, nevidjeno hh.
Pogledao Nausicu i jako je dobar Anime preporuka..(nabavite HD remake)
jos sam pogledao Ghost in the Shell 2 (ne 2.0) i ok je nije ko prvi dio,al je dobar
nesviđa mi se to sta je mjesavina obicnog crtanja i Cgi animacija
bolje da je sve crtano
Sljedece je na redu Paprika i pogledat K-on do kraja,a onda bi mogao pocet gledat i Gundam 00
Btw. imam problema sa My Anime list.Nemogu se registrirat poslje mi email da potvrdim account i veli da je taj link iz email-a nevazec,a kad da zahtjev da ponovo posalju vele da moja adresa nije registrirana :S(a kada ponovo idem registrirat istu adresu veli da je zauzeta)Gmail koristim
Danas uzeo neki časopis u njemu ima kao neki uvod u Anime na dvije stranice, baš je super sto ima to, mogli bi i bugovci ponekad napisati, a radi se o časopisu PlayZone prvi put ga kupujem.
Danas uzeo neki časopis u njemu ima kao neki uvod u Anime na dvije stranice, baš je super sto ima to, mogli bi i bugovci ponekad napisati, a radi se o časopisu PlayZone prvi put ga kupujem.
da to je umjesto pcplay-a dobije se hrpa postera tu i tam neka recenzija i nije skupo 15kn
Pogledao sam Summer Wars i pravo osvjezenje bas je vesel,a to mi pasalo nakon svih tih depresivnih animea
i dosao sam do kraja sa K-On jos jedna epizoda (26. zasad samo RAW) i doci ce film negdje u 2011
i krenuo sam gledat Spice and Wolf tek sam jednu epizodu pogledao dopao mi se
Uuu da zabravio napisat pogledao sam vec duze 5 centimeters per second i prilicno ima dirljivu pricu,uglavnom Romansa,Drama
Sam pogledajte kak je ovo dobro nacrtano i to postujem jako.Puno ljepse mi je to vidjet nego neku CGI animaciju
Bas sam nesto bolestan pa imam vremena gledat tak da sam dosta pogledo :)
1.Akira - Odlican, "borbe" su epic,ali jako tezak za gledanje.
Prica mi se uzasno sivda
2.Paprika - tak nije lose na djelovima zna bit predosadan
3.Spice and Wolf - pogledo tek prvu sezonu,dosta zanimljivo zasada
4.Time of Eve - Prica o androidima i njihovim osjecajima
Ima film i OVA (film je spojena OVA sa nadodanim scenama pa preporucam da film gledate)
Sigurno sam jos par stvari pogledao,al nemogu se sjetit
Sada planiram gledat
Ef A tale of melodies(i memories) i Elfen Lied
Evo i moj MAL (znam da dajem malo previsoke ocjene,al nemogu si pomoc :)
Ghost in the shell odlican film ima jako
zanimljivu radnju (podsjeca me malo na 5. element)
spremam se danas pogledat drugi dio
Prije bi te "5. Element" mogao podsjecati na GITS sa obzirom na vrijeme kada je GITS ugledao svjetlo dana. Cak su i tvorci Matrixa uzeli neke stvari iz GITS-a.
Drugi dio je odlican, dosta filozofije i predivnih citata....svaka preporuka.
Ako pratis anime tj. ako ti je npr. ok GITS, imas i njegove TV serije koje su isto tako odlicne.
Evo samo jedan primjer sa tvojeg linka:
http://myanimelist.net/anime.php?q=Ghost%20in%20the%20Shell
Definitivno se isplati pogledati svaku seriju.
Nemojte zaboraviti ni na npr. Technotis - Edit i Ja....odlicna anima koju su napravili nasi "susjedi".
http://www.folkoteka.com/2009/11/animirani-film-technotise-edit-i-ja-technotis-edit-i-2009/
Inace navedena anima je na IMDB dobila ocjenu 8.4/10, a svi koji prate malo vise filmove, anime i sl. znaju da je ovo jako visoka ocjena na IMDB sto samo potvrduje kvalitetu navedene anime.
A dobro 5. element mi prvi pao na pamet..,a sta se tice citata tu sam se shebo
WDtv mi kod tih citata nije sve titlove prikazo i onda kad lik nekog citira sam pise koga citira,a ne citat.
Da planiram pogledat sad koji tjedan Stand Alone Complex
Nemojte zaboraviti ni na npr. Technotis - Edit i Ja....odlicna anima koju su napravili nasi "susjedi".
http://www.folkoteka.com/2009/11/animirani-film-technotise-edit-i-ja-technotis-edit-i-2009/
Inace navedena anima je na IMDB dobila ocjenu 8.4/10, a svi koji prate malo vise filmove, anime i sl. znaju da je ovo jako visoka ocjena na IMDB sto samo potvrduje kvalitetu navedene anime.
Oh vidio sam na youtubeu izgleda dosta dobro, i efekti i sve, no opet se vidi da nije anime, imao sam software za pravljenje animacija i primjeti se lako sve, tipična stalna pozadina, i lik kojeg upravljate, osim tog vjerojatno nema: kompleksnu pricu(neg je malo crnobjela priča), ironiju, itd...ugl nema osnovne karakteristike animea stoga je Crtani, no vidim dosta dobar crtani, nisam ni znao da ima nesto tako pogotovo od susjeda ^^.
Pogledao Elfen Lied -prilicno popularan anime 6# na MAL i cim sam poceo gledat odmah sam znao zasto :)
Dosta zabavan i zanimljivJa sam se shebo i skinuo sam verziju sa losim titlovima pa sam morao gledat EnDub koji je katastrofa :(
Odgledo FMA i jako mi se svidio. Sve je bilo dobro, smiješnih scena, nema razvlačenja priče, a onda 51. epizoda, priča ni blizu kraja. Sve je odjednom u 5 minuta završilo. Sve se dogodilo u tih zadnjih 5 minuta (Ed opet živ, Al opet živ, Dante umire...) Sad sam odgledao 15 epizoda Brotherhooda i nešto mi je sad puno jasnije. Brotherhood ima jako puno razlika, ali je puno detaljnije. Da li je kraj isti ili se razlikuje? Znam kraj od prvog pa se nadam da je nešto drugo.
Evo pogledo
Ef a tale of memories i melodies(to je druga sezona)
prilicno dirljiva i dobra prica,dosta dobre animacije
Natsume Yuujinchou i Zoku Natsume Yuujinchou
radi se o djecaku koji moze vidjet duhove(ne ghost nego spirits)
super zanimljiva radnja i koriste meni omiljen stil animacije
sad cu valjda ic gledat Great_Teacher_Onizuka