60s, 70s, 80s & 90s
- poruka: 17
- |
- čitano: 3.218
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaj se tiče mjuze iz prošlih vremena, i njezine kvalitete tu nema dvojbe niti sekunde normalno da se to nekad radilo neusporedivo kvalitetnije.Čast iznimkama se razumije ima i toga danas, ali vrlo malo u odnosu na prošla vremena puno starih grupa se potrošilo te izlizalo ljudi uživaju u starim stvarima jel a novo je ah.......Kaj reč večina današnje instant brze mjuze, je orjentirana te smišljeno štancana za tinejđere ili mlađu generaciju a takva mjuza je vrlo blago rečeno ništ koristi i to je to.
Van Halen - Where Have All The Good Times Gone
Gary Moore - Victims of The Future
Tony Macalpine - Edge of Insanity
Ima ista tema...
uh odlicna tema, drago mi je vidjet da ima toliko ljudi koji slusaju glazbu ovih godina jer to je rjetkost danas kod nas. u mom drustvu nema nijedne osobe koja slusa to, a kamoli cure(kad bi naso neku koja slusa ovu glazbu mislim da bi se zaljubio odma)
neki od pjevaca/bendova koje volim: alice cooper, azra, bee gees, billy idol, marley, bon jovi, springsteen(cekam dan kad ce doc kod nas), bowie, depeche mode, dire straits, sinatra, queen, guns n roses(medu najdrazim, generacija 1986.-1992.), beatles-i i lennon sam, michael jackson, midnight oil, nik kershaw, nirvana, a-ha, oasis, scorpions, u2, rhcp, roxette, sting, stonsi, joan jett, whitesnake, culture club, metallica.