Nezeli mi prihvatiti kod za nagradnu igru ?

poruka: 5
|
čitano: 1.510
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kupio sam jutros Bug casopis i sada sam se htio prijaviti se na nagradnu igru i pise da je kod vec iskoristen.... ?? 
Napominjem da sam jutros kupio Bug, nov, zapakiran....
Što sada ? 

Nemoj se zezati sa mnom jer znam karate, judo, kung-fu, kick boxing, tae kwan do i još 47 drugih opasnih riječi!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nezeli mi prihvatiti kod za nagradnu igru ?
atom kaže...

Kupio sam jutros Bug casopis i sada sam se htio prijaviti se na nagradnu igru i pise da je kod vec iskoristen.... ?? 
Što sada ? 

Prije će ti odgovoriti ako ih kontaktiraš na mail.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
17 godina
moderator
atom kaže...

Što sada ? 

Javi se na pisma@bug.hr i u mail stavi svoj kod da ga provjerimo, pa ćemo vidjeti. U pravilu se događa da je prijava već obavljena i sve bude OK, ali svejedno - javi se da mi to provjerimo.

...
15 godina
neaktivan
Miro kaže...
atom kaže...

Što sada ? 

Javi se na pisma@bug.hr i u mail stavi svoj kod da ga provjerimo, pa ćemo vidjeti. U pravilu se događa da je prijava već obavljena i sve bude OK, ali svejedno - javi se da mi to provjerimo.

Hvala, javio sam se vec bio ali nisam naveo koji je kod, sada cu navest.....jos jednom hvala :) 

Nemoj se zezati sa mnom jer znam karate, judo, kung-fu, kick boxing, tae kwan do i još 47 drugih opasnih riječi!!
15 godina
neaktivan

rješeno je, odlicno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice