Najbolje BUG recenzije igara

poruka: 75
|
čitano: 14.564
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Je, neke je stvari bolje zaboravit :)

A  sjecam  se  ija  recenzije  Dune  2,  bila  je  u  prvim  brojevima.  Nije  se  bas  proslavila  sa  nekih  oo  70%  a  nije  sa  bas  niti  njen  autor,

jer  ocigledno  nije  u  njoj  prepoznao  novi  podzarn  u  strategijama,  RTS,  jer  ako  se  nevaram  to  je  prva  prava  RTS  igra,  unatoc  tome  sto  je

zarn  dozivio  afirmaciju  tek  dolaskom  Warcrafta  i  C&C  serijala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Najbolje BUG recenzije igara
call of duty 4 definitivno
17 godina

postoji li negdje .pdf te mocne recenzije Warcrafta II?

i da, bugovci, cemu uopce recenzije nekih ocajnih igara koje u konacnici ocijenite s npr. 59% ili manje?

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A ti misliš da oni unaprijed znaju da će ih igra razočarati?

Uglavnom mi se sviđaju recenzije igara, iako nekad naletim na neku sa čijom se ocjenom ne slažem, ali to je do svakoga osobno. Opis i prikazivanje doživljaja u većini je recenzija na visokoj razini tako da ih je zbilja gušt čitati.

samo pohvale što se toga tiče.

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

dali gdje mogu procitati recenzija iz buga od Final Fantasy VII i VIII

17 godina
neaktivan

GH III, Cod 4, Crysis.

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
neaktivan

ma najjace je imao Goran Zec, btw. di je on sad???

Ken leeeee

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
shranilo kaže...

Što se tiče opisa igara....DALEKO najbolji text je onaj legendarni o Warcraftu 2...Dan danas se najezim kad ga procitam :)

Da da... osobito je jaka fora na kraju.

Otprilike:

Probudih se u noći, obliven znojem, pitajući se kako bi bilo zaigrati ponovno, ali ovaj puta na strani ljudi!

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
17 godina
neaktivan

Mi može netko ko se sjeća napisati u kojem je broju bila recenzija Warcrafta 2? i još nekih "antologijskih" recenzija ako nije problem.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina

Definitivno Warcraft 2 recenzija spada među najbolje na ovim prostorima a i šire. Još da mi je nać' taj BUG negdje (tavan) il' kod nekog (frend) kad bih samo znao gdje je!?

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Paolo2612 kaže...

Mi može netko ko se sjeća napisati u kojem je broju bila recenzija Warcrafta 2? i još nekih "antologijskih" recenzija ako nije problem.

Joj, ne usuđujem se upustit u avanturu pretrazivanja po podrumu, bar ne ternutno... Kolko se sjecam, tema broja je bila "Rat browsera" (šahovska ploča na naslovnici, jel je?), jos jedan antologijski tekst... To bi trebala bit negdje '96, a mislim da je bio i usporedni test joysticka u tom broju :p

Netko je spomenuo i recenziju Dooma iz '93... Power PC je sigurno na naslovnici, ali ja bi rekao da je to travanj ili svibanj '94. Isto negdje čami u podrumu, stvarno bi volio potrazit jer sam prije par godina slucajno naletio na neke prve brojeve pa malo prolistao... Ne bi vjerovali koliko je zabavno citat te stare recenzije i najave s ovolikim vremenskim razmakom (bar sto se informatike tice).
16 godina
neaktivan

Call of duty 4.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2009 15:43 (Khidht_men).
17 godina

Mislim da svakako Call of Duty 4.

Inače sa većinom njegovih recenzija se slažem.

pomogne mi da primijetim neke bugove i greške u igri koje nisam inaće zapazio

Only God will judge me tko je brži ili zec

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Legendarna recenzija Warcrafta II je u broju 40 ( 3/96 ) sa temom broja Stolni skeneri i zelenim kameleonom na naslovnici ( nije na prodaju Belji se ).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Meni je solidna bila recenzija UT 2004 od Vrdelje.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice