GTA IV recenzija zaključana tema

poruka: 76
|
čitano: 22.298
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: GTA IV recenzija
frost135 kaže...
Puhi kaže...

Nije li u GTA3 mjesto radnje Liberty City?

Pa je pogodio si. To bi se moglo uzeti u obzir, pod točan odgovor !!!!Izlanuo seNevinašceIznenađen
 Nisam pogodio, znao sam:-)

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell."
Gray Fox
17 godina
neaktivan
Puhi kaže...

Nisam pogodio, znao sam:-)

Kad si znao čemu onda pitanje .Cool
17 godina
neaktivan
GTA IV recenzija

GTA3 se odvija u Liberty Cityu, a GTA3 je izašo za PC što znači da je i Liberty City izašo za PCOsmijeh

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell."
Gray Fox

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Horagio kaže...
Captain Mitchel kaže...
Horagio kaže...

ma moraju to recenzirati jer ipak je to GTA - one question, jel istina da je glavni lik GTA IV podrijetlom Hrvat

To si sigurno čuo prvog aprila.
 to moj projatelj govori, oops, oprostite kaj sam njegovu izjavu stavil tu, jer ipak on ne zna građu atoma

Ne,nažalost nije,jer postoji tamo neki russian shop ili tako nešto koji je pun ćirilice...

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...
17 godina
neaktivan
GTA IV recenzija

ej ljudi jel zna ko hoće li gta izać za PC

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA IV recenzija

Ovo sam napisao već na jednom drugom topicu. Niko je srbin. Imam igru i prešao sam igru i srbin je. To se vidi u prvoj sceni igre kad dolazi brodom i rođak Roman ga dočeka sa autom i onda nešto tamo čapri i tada kaže da je Nikov engleski bolji od njegovog srpskog. To nije jedina stvar. Niko dobiva e-mailove od svoje majke koja se zove Milica Belić i ona mu piše poruke npr. "nadam se da si srećan u americi ....". Srbin na kvadrat 100%. Ako ne vjerujete čekajte igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Puhi kaže...

GTA3 se odvija u Liberty Cityu, a GTA3 je izašo za PC što znači da je i Liberty City izašo za PCOsmijeh

Liberty City Stories i Gta 3 su odvojene igre.

P.S.
Nije Liberty city,nego Liberty City Stories.
17 godina
neaktivan
GTA IV recenzija

Kako god bilo, po meni je i dalje najbolji GTA San andreas , daleko od toga da je igra loša , naravno da nije, ali igra bez obzira na kao ogroman grad i te ostale fore, nije u pola kao što možež u San andreasu  ići gotovo pa svugdje, ovdje baš i nije tako. Sve se radi u gradu , skoro svaka zgrada je zaključana, samo u neke možeš ući. Nema kao kod andreasa, ono od grada to grada pa šume, zelenilo i priča mi je tamo razrađenija. Gradovi se razlikuju u andreasu, ovdje kad otvoriš prvi dio grada, gotovo je isti i sa ostala dva, neki djelovi 1,2, treći djela grada su gotovo isti dok u andreasu baš nisu ni blizu. Bilo bi puno bolje da su napravili i te van gradske misije, kao što imaš ona ko neka sela u andreasu. A i onaj gansta štih i atmosfera, pa onaj ples, u andreasu je posebna. Izbacili su neke dobre fore a, ubacili neke nove a, i muzika je polu prosječna, puno bolji soundtrack vuče san andreas i vice city. Očekivao sam igru bolju od san andreasa, po mojem miišljenu ona to definitivno nije a, svatko ima svoje mišljenje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
frost135 kaže...

...bolju od san andreasa, po mojem miišljenu ona to definitivno nije a, svatko ima svoje mišljenje.

Možda za komp bude razrađenija iako čisto sumnjam.
nečitak
17 godina
GTA IV recenzija

Jel izlazi danas ili su opet odgodili?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA IV recenzija

Trebao bi danas..   

na PBu ga već ima od jučer Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Trebao bi danas..   

Kaj je to PBu?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Igor kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Trebao bi danas..   

Kaj je to PBu?
 The Pirate Bay, ja sam ga našao već prije par dana - ali pisalo je da nem crack-a, šta su ga napravili?
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
GTA IV recenzija

Jeste vidli kakva je preporučena konfiguracija za GTA 4?! Pa oni nisu normalni! Ja imam 2 GB rama, Athlon 64 X2 3 GHz, HD 3850 512 MB DDR3. I to je jedva minimalna konfiguracija!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toma kaže...

GTA je največi gnoj od igre u povjesti.

Ako se nađe recenzija tog gnoja u BUG-u ja ga prestajem čitati

tebi je gnoj samo zato sto imas  pre slab pc da bi ti normalno radila igra

15 godina
neaktivan