Nije li u GTA3 mjesto radnje Liberty City?

Gray Fox
Nije li u GTA3 mjesto radnje Liberty City?
GTA3 se odvija u Liberty Cityu, a GTA3 je izašo za PC što znači da je i Liberty City izašo za PC
ma moraju to recenzirati jer ipak je to GTA - one question, jel istina da je glavni lik GTA IV podrijetlom Hrvat
ej ljudi jel zna ko hoće li gta izać za PC
Ovo sam napisao već na jednom drugom topicu. Niko je srbin. Imam igru i prešao sam igru i srbin je. To se vidi u prvoj sceni igre kad dolazi brodom i rođak Roman ga dočeka sa autom i onda nešto tamo čapri i tada kaže da je Nikov engleski bolji od njegovog srpskog. To nije jedina stvar. Niko dobiva e-mailove od svoje majke koja se zove Milica Belić i ona mu piše poruke npr. "nadam se da si srećan u americi ....". Srbin na kvadrat 100%. Ako ne vjerujete čekajte igru.
GTA3 se odvija u Liberty Cityu, a GTA3 je izašo za PC što znači da je i Liberty City izašo za PC
Kako god bilo, po meni je i dalje najbolji GTA San andreas , daleko od toga da je igra loša , naravno da nije, ali igra bez obzira na kao ogroman grad i te ostale fore, nije u pola kao što možež u San andreasu ići gotovo pa svugdje, ovdje baš i nije tako. Sve se radi u gradu , skoro svaka zgrada je zaključana, samo u neke možeš ući. Nema kao kod andreasa, ono od grada to grada pa šume, zelenilo i priča mi je tamo razrađenija. Gradovi se razlikuju u andreasu, ovdje kad otvoriš prvi dio grada, gotovo je isti i sa ostala dva, neki djelovi 1,2, treći djela grada su gotovo isti dok u andreasu baš nisu ni blizu. Bilo bi puno bolje da su napravili i te van gradske misije, kao što imaš ona ko neka sela u andreasu. A i onaj gansta štih i atmosfera, pa onaj ples, u andreasu je posebna. Izbacili su neke dobre fore a, ubacili neke nove a, i muzika je polu prosječna, puno bolji soundtrack vuče san andreas i vice city. Očekivao sam igru bolju od san andreasa, po mojem miišljenu ona to definitivno nije a, svatko ima svoje mišljenje.
...bolju od san andreasa, po mojem miišljenu ona to definitivno nije a, svatko ima svoje mišljenje.
Jel izlazi danas ili su opet odgodili?
Trebao bi danas..
na PBu ga već ima od jučer
Trebao bi danas..
Trebao bi danas..
Jeste vidli kakva je preporučena konfiguracija za GTA 4?! Pa oni nisu normalni! Ja imam 2 GB rama, Athlon 64 X2 3 GHz, HD 3850 512 MB DDR3. I to je jedva minimalna konfiguracija!
GTA je največi gnoj od igre u povjesti.
Ako se nađe recenzija tog gnoja u BUG-u ja ga prestajem čitati
tebi je gnoj samo zato sto imas pre slab pc da bi ti normalno radila igra
GTA je največi gnoj od igre u povjesti.
Ako se nađe recenzija tog gnoja u BUG-u ja ga prestajem čitati
tebi je gnoj samo zato sto imas pre slab pc da bi ti normalno radila igra
Zadnja poruka je pisana 4.12.2008