Jel mi možete reći ime i izvođaća one pjsme iz bug tv-a di ste rudari?
Ajme sramote, pa zar se to ne zna? Eh, vi mladi...
Jesi čuo kad za Septicu? Na jednom DVD-u (Bug 140) smo čak objavili snimku njihovog koncerta (mislim da je bila dulja od sat vremena)...
A ako želiš više saznati o legendama (iz sokaka moga) evo ti link na njihove stranice: http://www.septica.com/
Jesi čuo kad za Septicu? Na jednom DVD-u (Bug 140) smo čak objavili snimku njihovog koncerta (mislim da je bila dulja od sat vremena)...
A ako želiš više saznati o legendama (iz sokaka moga) evo ti link na njihove stranice: http://www.septica.com/
Iz tvog/Vašeg sokaka? Pa odakle si ti/Vi? Ako nije tajna
Iz tvog/Vašeg sokaka? Pa odakle si ti/Vi? Ako nije tajna
mislim da je Miro iz Slavonije
mislim da je Miro iz Slavonije
hm... Septica je iz mog ''sokaka'', tj. Vinkovaca
http://www.bug.hr/vijesti/septica-gjuri/53810.aspx
Pratili smo nekad i koncertne nastupe tog velikog benda!
http://www.bug.hr/vijesti/septica-gjuri/53810.aspx
Pratili smo nekad i koncertne nastupe tog velikog benda!
Potpisujem, Mataković i ekipa nisu normalni
Nije da nisu normalni , nego su ostatak stare kvalitetne vinkovačke kulture koja je proizvela mnogo umjetnika , boema , pa i "kretena"... (koju modernizam pokušava uništititi ali ne uspijeva...) , a pošto su i Ultrasi uvijek mogu pokupiti inspiraciju npr. na utakmicama ...
Samo da se sjetim jedne naše psine...: Kada je bio 11.09.2001. (i tzv. napad Al-Quiade...) , mi smo nakon toga imali cijeli šou sa tim : Ono jedan se na tribini dere Abralalalalalla (kao priča nešta na arapskom...) ..... drugi u glas DŽihad, Džihad... I onda poslije zapjevamo pjesmicu Mir mir mir do neba, braći i sestrama... Nekaada se pretjerivalo u tim glupostima , a ironija je što su druge skupine i drugi ljudi mnogo puta tu kulturu nisu shvaćali i mislili da mi to za ozbiljno...
Mislim da nas takav stil malo razlikuje od većina gradova u Hrvatskoj, Europi i svijetu..., čime se ja npr. ponosim jer imamo svoj stil i ne podliježemo raznim glupavim utjecajima...
Ja npr. mrzim glumu, budi svoj a društvo treba prihvatiti različitog , nažalost danas nije tako svi postaju slični...
hm... Septica je iz mog ''sokaka'', tj. Vinkovaca
Pa eto ti odgovora na tvoje pitanje! (detaljnije Bug 100)
Nije da nisu normalni , nego su ostatak stare kvalitetne vinkovačke kulture koja je proizvela mnogo umjetnika , boema , pa i "kretena"... (koju modernizam pokušava uništititi ali ne uspijeva...) , a pošto su i Ultrasi uvijek mogu pokupiti inspiraciju npr. na utakmicama ...
Samo da se sjetim jedne naše psine...: Kada je bio 11.09.2001. (i tzv. napad Al-Quiade...) , mi smo nakon toga imali cijeli šou sa tim : Ono jedan se na tribini dere Abralalalalalla (kao priča nešta na arapskom...) ..... drugi u glas DŽihad, Džihad... I onda poslije zapjevamo pjesmicu Mir mir mir do neba, braći i sestrama... Nekaada se pretjerivalo u tim glupostima , a ironija je što su druge skupine i drugi ljudi mnogo puta tu kulturu nisu shvaćali i mislili da mi to za ozbiljno...
Mislim da nas takav stil malo razlikuje od većina gradova u Hrvatskoj, Europi i svijetu..., čime se ja npr. ponosim jer imamo svoj stil i ne podliježemo raznim glupavim utjecajima...
Ja npr. mrzim glumu, budi svoj a društvo treba prihvatiti različitog , nažalost danas nije tako svi postaju slični...
Sad si ti zabrijao u off-topic, ali kako da ti to zamjerim? Ultrasi se i dalje dobro zezaju - uvjerljivo su bili najduhivitiji gostujući navijači na Maksimiru ove godine (barem meni, ali istina je što veliš - ne razumiju ih baš svi). Ali stavimo točku na lokalpatriotizam i vratimo se temi (o športu i razonodi možemo u drugom podforumu)
...ne mogu pronaći nagradnu igru,...onaj geek kviz....????? gdje ste ga sakrili????
danas sam kupio bag a plaća mi još nije sjela, faking državni službenik.
stalno sam u "dozvoljenom" minusu a tu je kriv i bug jer me nagoni da kupujem koješta, što mi realno ne treba.
jesam li ja bolestan ?
Opa, mislio sam da sam jedini državni službenik na forumu
Eeee, još da mi nisu uzeli božićnicu tek bi onda bilo kupovine...
i šta se onda žalite a država daje najbolje plaće
A,nisam baš tako mlad al mi je nekako promaklo,mada mi se učinilo veoma poznato
...ne mogu pronaći nagradnu igru,...onaj geek kviz....????? gdje ste ga sakrili????
danas sam kupio bag a plaća mi još nije sjela, faking državni službenik.
stalno sam u "dozvoljenom" minusu a tu je kriv i bug jer me nagoni da kupujem koješta, što mi realno ne treba.
jesam li ja bolestan ?
ne, upravo suprotno - ti si među onim malobrojnima, zdravima pripadnicima društvene zajednice
A,nisam baš tako mlad al mi je nekako promaklo,mada mi se učinilo veoma poznato
ma zezam se malo, no frks... u stvari i ne znam koliko je baš ta pjesma "Sočne ženske" poznata, meni je jedna od najdržih pa je tako i poslužila kao zvučna kulisa tog snimanja (šteta što i druga fotografiranja nismo zabilježili i kamerom - bilo je doista komičnih, recimo kada smo se ufurali u paintballaše, a sve u ratnim odorama iz Jadran filma - tragikomično je izgledala naša borba i samozljeđivanje kao posljedica prevelikog ufuravanja u "uloge")
Ma,čuo sam ja stvar već i prije negdje ali je jednostavno ishlapilo di i kad...
Držite se vi tipkovnice i miša,a kaskaderima prepustite njihov posao :P
Evo prosao je i 7.12. a jos nisam dobio novi Bug iako sam preplatnik!!!
Pisem sa otoka.
Evo prosao je i 7.12. a jos nisam dobio novi Bug iako sam preplatnik!!!
Pisem sa otoka.
javi se molim te na mail pretplata@bug.hr sa svojim podacima...
Jeee ljudi, opet prevara od VIP-a sa ovih 100 "besplatnih" minuta. Dragi Bugovci, trebali bi ubuduće uzimat samo ono šta je istinito. Ako moram VIP-u platit 200 kn da bi ostvaril 100 "besplatnih" minuta, to je čista prevara i uzimanje takvih reklama ruši ugled Buga.
Jeee ljudi, opet prevara od VIP-a sa ovih 100 "besplatnih" minuta. Dragi Bugovci, trebali bi ubuduće uzimat samo ono šta je istinito. Ako moram VIP-u platit 200 kn da bi ostvaril 100 "besplatnih" minuta, to je čista prevara i uzimanje takvih reklama ruši ugled Buga.
O čemu je točno riječ?
Kod mene radi,samo unutar VIP-a,neznam zasto kod tebe ne.
Nije stvar dali radi, nego ako je besplatno 100 minuta, onda bi trebalo bit tih 100 minuta na kartici dok ih ne potrošiš. A uvjet da ih dobiješ je da sljedeća 4 mjeseca doplaćuješ račun sa minimalno 50 kn i svaki mjesec dobiješ 20 besplatnih minuta, nakon nadoplate. Nakon aktivacije dobiješ samo 20 minuta.
kolika je vrijednost tih minuta u kunama?
Koliko vidim na VIP-ovim stranicama, unutar njihove mreže je minuta 45 lipa. 100 minuta, 45 kuna.
Nije stvar dali radi, nego ako je besplatno 100 minuta, onda bi trebalo bit tih 100 minuta na kartici dok ih ne potrošiš. A uvjet da ih dobiješ je da sljedeća 4 mjeseca doplaćuješ račun sa minimalno 50 kn i svaki mjesec dobiješ 20 besplatnih minuta, nakon nadoplate. Nakon aktivacije dobiješ samo 20 minuta.
to sve lijepo ovdje piše. To je objavio bug, tak da tvoje da nisu rekli ne stoji
eh, ne dobih još svoju magistarsku plaću al sam se opet odlučio kupiti taj faking časopis, i tako to već godinama.
jesam li ja bolestan ili imam samo neobičnu naviku ?
eh, ne dobih još svoju magistarsku plaću al sam se opet odlučio kupiti taj faking časopis, i tako to već godinama.
jesam li ja bolestan ili imam samo neobičnu naviku ?
Navukao si se. Morat češ ići u kamp za odvikavanje na Braču. Tamo češ 16 sati dnevno nositi kamenje sa jedne na drugu stranu otoka sve dok ne zaboraviš Bug.
to sve lijepo ovdje piše. To je objavio bug, tak da tvoje da nisu rekli ne stoji
Jel se mi to ne razumijemo? Nisam rekao da nigdje ne piše, nego da tih 100 minuta nije besplatno, nego samo 20 koji se dobiju kod aktivacije broja. Ako je uvjet da dobiješ ostalih 80 minuta dodatna uplata 200 kn, onda nisi dobio 100 minuta besplatno, nego si ih platio 200 kn. Druga je priča šta ti ovih 200 kn možeš potrošiti na njihove usluge. Kako god računaš, besplatno imaš samo 20 minuta. Ostalo je ucjena.
Saša Ilišević je legenda na onom prilogu o prijenosnicima sa Vistom. Ko da tik ima u vratu. :)
kako si dodao tu kapicu, ocu si ju i ja dodat, al na drugi avatar xD